Jennifer Aniston zweert bij déze gezichtszeep van 5(!) euro voor een gezonde huid

Beauty

Jennifer Aniston zweert bij déze gezichtszeep van 5(!) euro voor een gezonde huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

30 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Brunopress

Gepubliceerd op

30 november 2022 om 12:00

Bron / Fotografie

Beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: glanzend gezicht als Jennifer Aniston.

Bij Jennifer Aniston snakken we naar álle beautygeheimen binnen haar huidverzorgingsroutine. We hebben al haar go-to haaritem ontdekt, maar we hebben misschien nu écht haar holy-grail der holy-grails gevonden. En niet schrikken, het is een zeepje. Van wel vijf ekkies. Goedkoper konnie. Lees ook: Dit is dé populaire healing oil die Anne Hathaway gebruikt voor stralend haar Aniston's holy grail In eerdere interviews deelde Aniston dat ze al jaren dezelfde gezichtszeep gebruikt. Welke vraag je jezelf dan zeker af. Nou, komt-ie. Ze vertelt: 'Dit product gebruikte ik altijd met mijn zussen toen we nog tieners waren. Ik ben super groot fan van de Neutrogena Facial Cleansing Bar. Het is super nostalgisch voor mij. Je huid voelt meteen érg schoon aan. Dit is typisch een product dat ik ook wil doorgeven aan mijn kinderen. It’s a no-brainer.' Neutrogena Facial Cleansing Bar De Neutrogena Facial Cleansing Bar is dermatologisch getest en hypoallergeen. Simpel gezegd: er bestaat een lage kans op een allergische reactie. Amazing. Het is een geurloze zeep dat je huid grondig reinigt. De bar is ontworpen voor allerlei soorten huidtypes en bevat geen agressieve ingrediënten. Ook zo’n gezond huidje als Jennifer Anniston creëren? Schaf ‘m nu aan. Voor vijf euries heb je ‘m zo op je deurmat. Thank us later.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop beauty producten