Voor iedereen met Chantals Pyjama Party-outfitstress: hierbij 3 knallers

Style

Voor iedereen met Chantals Pyjama Party-outfitstress: hierbij 3 knallers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 september 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

22 september 2023 om 17:00

6 en 7 oktober is het zover, en dat is ineens wel héél dichtbij. Heb jij nog geen outfit? En wel stress? Dan hebben wij nog iets voor je: de oplossing.

Met een van deze drie pyjama's maak je namelijk de blits, zoals je oma zou zeggen. En oma's hebben altijd gelijk.

Ellastiek pak - CPP

1. Goed geblokt Oké oké, misschien telt het niet helemaal als pyjama aangezien je de pakjes van Ellastiek nét zo goed aan kan naar Lowlands als tijdens een tripje naar dromenland, maar we nemen ze toch mee. Ze zijn simpelweg te vrolijk, en dat is precies waar we volgende week voor gaan. Ook fan? Dan hebben wij leuk nieuws. Via deze Instagrampost kun je namelijk een pak winnen voor je hele feestgezelschap. Hebben jullie ook meteen een festivaloutfit voor volgende zomer in huis. € 59,95 voor de top, € 49,95 voor de broek

Pyjama Loavies

2. Paisley print Ga je liever voor iets minder kek, maar iets meer chic? Whatever floats your boat. Wellicht is deze dromerige set van Loavies dan meer jouw ding. Wij weten in ieder geval al één ding zeker: we moeten die sloffen hebben. En gauw. € 25,99 voor de top, € 20,99 voor de broek (maar beiden zijn nu afgeprijsd!)

Pyajam zalando

3. Ziek veel zebra's Kun je er ooit naast zitten met een dierenprint? Wij denken van niet. Al helemaal niet op Chantals Pyjama Party. Dus hup, aan met die zebra's en gaan met die pyjama. Deze set is overigens van Chelsea Peers en shop je via Zalando. € 58 voor de set

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen