Vliegt de winkels uit: deze boxershorts worden massaal gebruikt als korte broek

Style

Vliegt de winkels uit: deze boxershorts worden massaal gebruikt als korte broek

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Gepubliceerd op

26 maart 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uniqlo

Stiekem zijn we reuze jaloers op het ondergoed dat bij de herenafdeling hangt: geen knellende strings, maar comfortabele shorts. Modeliefhebbers op TikTok weten wel raad met die onderbroeken: zij dragen 'm gewoon als korte broek.

Vorig jaar kwam de boxershort al steeds vaker voorbij op het platform, maar ook dit jaar zijn onderbroeken van de herenafdeling helemaal on trend. In combinatie met een tanktop en een blazer staat dit helemaal niet zo gek.

Populaire boxershorts Eerder gingen Hailey Bieber, Bella Hadid en Kendall Jenner de straat op in hun onderbroek. Als zij het kunnen, dan kunnen wij het ook.

Lees ook: Altijd al met je onderbroek de straat op gewild? Dat kan nu, is namelijk dé trend van 2023

Vooral de boxershorts met streepjes van Uniqlo en H&M zijn populair in modeland. Bij Uniqlo scoor je twee onderbroeken voor 12,90 euro en bij H&M kosten vijf stuks 30 euro. Goede deal, want normaal gesproken moet je veel meer wegleggen voor een short. Wie had ooit gedacht dat je voor een zomerse outfit gewoon op de afdeling met herenondergoed moet kijken?

Zo draag je het De boxershorts kun je op verschillende manieren combineren. Draag 'm casual met een oversized t-shirt, ga voor chic in combinatie met een blazer of draag 'm over je bikini naar het strand. Het mag allemaal tijdens deze hot girl summer.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style