Vergeet je witte Samba's: deze 5 sneakertrends zijn nog leuker

Style

Vergeet je witte Samba's: deze 5 sneakertrends zijn nog leuker

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

17 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Het was dé schoen van 2023: de klassieke witte Samba's van Adidas. Nu vrijwel half Nederland een paar bezit, is het tijd voor een nieuwe trend.

Betekent niet dat je die witte Samba's nooit meer moet aantrekken hoor. Het is gewoon een goed excuus voor een nieuw paar sneakers.

Lees ook: Moeite met mode? Trek gewoon de verkeerde schoenen aan en je bent hip

Footballcore Gespot op de catwalk: voetbalschoenen zijn hot. Wales Bonner bracht in samenwerking met Adidas een fantastische sneaker uit die een eerbetoon is aan vintage voetbalmode. Natuurlijk is deze schoen al overal uitgekocht, dus neem ook eens een kijkje bij New Balance en Asics voor de perfecte voetbalschoen.

Cecilie Bahnsen x Asics € 220

Cecilie Bahnsen x Asics

Gele sneakers Ze zijn een beetje gewaagd, want we bedoelen écht kanariegeel. Vooral de Mexico 66-sneakers van Onitsuka Tiger lijken een comeback te maken, maar iedere andere gele sneaker volstaat ook.

Onitsuka Tiger Mexico 66 € 140

Osika Tiger sneaker

Retro gymschoenen De retro gymschoen is here to stay. Je weet wel, die hagelwitte gympen van New Balance en Nike die je vroeger tijdens gymles droeg, maar die nu door ieder modemeisje wordt gedragen.

New Balance 530 € 119,95

New Balance

Zo minimalistisch mogelijk Geen kleur, geen dikke zool en ook geen tierlantijntjes. De spierwitte minimalistische schoen is terug van weggeweest. Grote modehuizen als The Row en Bottega Veneta zijn al fan.

The Row Canvas sneakers € 900

Sneaker The Row

Kleurrijke Samba's Voor wie echt geen afscheid kan nemen van haar geliefde Samba's: die met een kleurtje zijn ook erg leuk.

Adidas Gazelle Indoor leather sneakers € 120

Adidas sneakers

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen