Doe er maar twee: met deze perfecte handbagagetas vlieg je zo de douane door

Style

Doe er maar twee: met deze perfecte handbagagetas vlieg je zo de douane door

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

30 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

30 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Of je nu ook nog een gigantische koffer in het ruim hebt liggen, een goede tas die precies aan de handbagage-afmetingen voldoet is nooit mis. Geen zin in een duur ding? Dan is deze superhandige tas van de Primark iets voor jou.

Je telefoon, oplader, wat lekkere snacks, je favoriete lippenbalsem – dat je die kleine dingen mee wilt nemen snappen we wel, maar veel meer past er eigenlijk niet in je doorsnee schoudertas. Dat is geen probleem voor deze allesdrager.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit is volgens social media het perfecte zomerrokje Klein maar fijn Op het eerste oog lijkt deze tas helemaal niet zo groot, maar schijn bedriegt. Dit puffy ding heeft ruimte voor tien. In de vakjes aan de zijkant kun je spullen kwijt die je absoluut niet kwijt (haha) wil raken, zoals je paspoort, oplader en minizakjes Skittles. In het grote vak kan dan weer je laptop, camera of make-up tas (let alleen op de milliliters). Oh, en die waterfles #stayhydrated. Lees ook: Voorkom dat het je gebeurt: dit zijn de 6 meest gemaakte reisfouten

Voor dat geld kun je 'm niet laten liggen Zoals de kop al zegt: als je deze tas voorbijloopt vanwege de prijs, dan heb je een steekje loszitten. Het is - a la Primark - namelijk geen duur ding. Voor een bescheiden veertien euro is deze zwarte of beige tas al de jouwe. Kijk, we zouden er dan ook weer niet maanden van hot naar her mee gaan slepen in een of andere jungle, maar voor kortere (of minder avontuurlijke) vakanties is deze tas ideaal. Nu nog die vakantie boeken.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen