Vliegt de winkels uit: dit is volgens social media het perfecte zomerrokje

Style

Vliegt de winkels uit: dit is volgens social media het perfecte zomerrokje

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

Gepubliceerd op

28 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Unsplash

De perfecte zomerrok moet aan een aantal eisen voldoen. Het moet luchtig zijn, comfortabel zitten en je moet het makkelijk kunnen combineren. Op social media hebben ze zo'n soort rok gevonden: het tennisrokje.

Een kledingstuk in de categorie: waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht?

Combineren Social media is in de ban van het tennisrokje, en geeft ze eens ongelijk. De rokjes zijn luchtig en hebben vaak een handig broekje waardoor je benen niet tegen elkaar aan schuren. Zo sjees je makkelijk door de stad tijdens een middag shoppen en zit je comfortabel op je bureaustoel op kantoor.

Lees ook: Wat schoenspiratie nodig? Deze sneakers zijn helemaal hot deze zomer

Het fijne is ook dat je eindeloos kunt combineren. Draag ze met een top en een blazer, met een sweater en sneaker of juist met biker boots. Of gewoon waar het voor is bedoeld: op de tennisbaan met een top en goede tennisschoenen eronder.

Waar kopen? Voor een paar tientjes koop je een rokje bij bekende sportmerken, maar het kan ook goedkoper. Zo zijn op TikTok de tennisrokjes van Decathlon een hit. Daar haal je de rokjes al vanaf een euro of veertien. No spon, gewoon een tippie van ons aan jou.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style