Deze merken draag je tijdens én na je work-out als je er rijk uit wilt zien

Style

Deze merken draag je tijdens én na je work-out als je er rijk uit wilt zien

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

18 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Of je nou naar de markt gaat of dat leuke lunchtentje om de hoek, overal lopen mensen rond in athleisure. In wattes? Zo heet de trend dat je buiten de sportschool je beste work-out outfit draagt. Wil jij binnen en buiten de gym er tiptop uit zien? Daar weten wij wel iets voor.

Sportkleding hoort fijn te zitten, want de oefeningen zelf zijn al pittig genoeg zonder kleding die niet lekker zit. Bovendien zie je er met al dat gezweet al snel uit alsof je tien uur bezig bent, in plaats van tien minuten. Dan helpt het als je kleding in ieder geval mooi is. Goed nieuws: dit zijn dé merken om er op de loopband rich and fabulous uit te zien.

Lees ook: Dit zijn favoriete sportleggings van de &C-redactie voor een prikkie

Alo Dit is het it-girl yoga merk. Sterren als Hailey Bieber, Gigi Hadid, Taylor Swift en Kendall Jenner gingen je al voor en worden vaak gespot in Alo sportleggings. Het merk heeft naast hun work-out sets ook andere kleding om met je pakje te matchen. Pak je matje er maar bij, want zo zie je er pas echt wealthy uit. Voor je het weet ben jij een echte yoga-influencer.

Tala Duurzaamheid en diversiteit staan centraal bij het bedrijf van fitness influencer Grace Beverley. Met 155,5 duizend volgers was het merk al snel een succes. Door hun grote aanbod en maten in gerecyclede stoffen zijn ze populair bij het grote publiek. Dit is echt een voorbeeld van athleisure die er buiten de sportschool chic uitziet, dus spring maar op de fiets naar brunch. Wel pas na Pilates, hè.

Varley Of ga je toch liever helemaal voor de oud geld-look? Zo zie je eruit alsof je elk moment naar de tennisbaan kunt. Paraderen op de baan in je tennisrokje en daarna mimosa’s drinken in dezelfde outfit. Kan allemaal.

Adanola Zie je een vrouw met een strakke knot, yogabroek, zonnebril en een tas vol lipgloss dan zal ze waarschijnlijk Adanola dragen. Deze zachte kleding is echt ontworpen voor op straat, model Rosie Huntington-Whitley heeft zelfs een eigen collectie bij het merk. De minimalistische kleren en mooie stoffen zijn echt key om er rijk uit te zien. Ben jij al geïnspireerd om de sportschool in te duiken? Zo doe je het in stijl.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen