Ligt het aan ons of lijkt deze viral Diesel-rok sprekend op deze (verschrikkelijke) zeroes trend?

Style

Ligt het aan ons of lijkt deze viral Diesel-rok sprekend op deze (verschrikkelijke) zeroes trend?

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

28 mei 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Diesel

Gepubliceerd op

28 mei 2023 om 16:00

Bron / Fotografie

beeld Diesel

Dat minirokken een comeback maken wisten we, maar je kunt ook overdrijven. Diesel heeft een nieuwe micro-rok uitgebracht en die doet ons verdacht veel denken aan een verschrikkelijke 00's-trend.

Het internet is in de ban van Diesels nieuwste B-Berny micro-minirok. Een rok, die door kan gaan als riem en nét je billen bedekt. Of zoals Paris Hilton het ooit zo mooi zei: 'Mini skirts, skirts should be the size of a belt. Life is short, take risks.' Heeft Diesel blijkbaar heel letterlijk genomen.

Lees ook: Wil je zien: deze kneiterdure sneaker lijkt op een hoopje uitgespuugd gras

Riem uit de zeroes Nadat de rok werd gespot op de catwalk werd er door modeliefhebbers uitgebreid gespeculeerd. Is het een rok of toch een riem? Ons doet het in ieder geval sterk denken aan die lelijke brede riemen. Je weet wel, die dingen waar we in de zeroes zo dol op waren en vervolgens ritueel hebben verbrand.

Ondanks dat de lap stof toch echt een rok blijkt te zijn, voelt het eerder alsof je een riem uit 2001 om je heupen hebt geknoopt. Je hebt geen bewegingsruimte, kunt niet bukken en ook niet zitten. Lekker dan.

Duur grapje Kost die grap? 795 piek. Veel geld voor zo'n martelwerktuig, maar toch proberen modeliefhebbers het met man en macht te bemachtigen. Een leuke avond zal je er niet mee hebben, maar het levert je wel een goed TikTok-filmpje op.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style