Winter Wonderland: déze 7 items kunnen niet ontbreken in je wintergarderobe

Style

Winter Wonderland: déze 7 items kunnen niet ontbreken in je wintergarderobe

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 november 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Lieke Ouwinga | beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

21 november 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Lieke Ouwinga | beeld Valentina Vos

We hebben alweer onze lievelingszonnebrillen opgeborgen en afscheid genomen van onze T-shirts. We weten ’t, dat doet pijn. Maar wees niet getreurd, er komen een heleboel leuke winteritems voor terug. Dit zijn de must-haves.

Je stijlvol kleden in de winter, nah, heb je niet altijd zin in. Als je ’s ochtends uit het raak kijkt en het donker en koud is, is het erg verleidelijk om je hoodie over je hoofd te trekken. We helpen je een handje. We hebben namelijk de mooiste trends voor aankomende winter op een rij gezet. De kou trotseer je hiermee geheid in stijl.

Denim on denim We zien denim overal terugkomen. Van trenchcoats tot tassen en van oversized jacks tot pakken. Dit pak van Zara is onze favoriet. Je outfit is in één keer klaar. Hoef je nergens meer over na te denken. Bedank ons later.

Denim Pak

SHOP NU Shiny zilver Zilver is the new black. Zilver en andere metallic kleuren zijn dé trend van deze winter. Altijd gedacht dat een zilveren broek alleen gedragen kon worden naar de toppers? Think twice. Tegenwoordig draag je deze discobal gewoon naar kantoor. love it.

Zilveren Broek

SHOP NU

Korte biker-jackets Deze jas zien we nu overal. Hij is warm, stoer en on-trend. Gemaakt om al fietsend het winterweer te overwinnen, perfect voor de echte Dutchies onder ons.

Biker-jacket Mango

SHOP NU Cargopants De cargobroek zien we al langer in het straatbeeld en is nu ook te vinden in parachutestof. Superfijn om de regen in stijl mee te trotseren.

Cargopants

SHOP NU

Gestreepte truien Dé trui van deze winter. Als je 'm nog niet in je kast hebt, dan verwijs ik je graag door naar de dichtstbijzijnde kledingwinkel. Want gestreepte truien zijn helemaal hip. Go for it.

Gestreepte trui

SHOP NU

Varsiety jackets Voor deze trend moet je éigenlijk de kringloop induiken voor een origineel exemplaar. Of kijk effe in de kledingkast van je vader. Heeft er misschien nog wel een hangen. Deze winter gaan we namelijk massaal voor varsiety jackets.

Varsiety Jackets

SHOP NU

Warme balaclava Déze trend wordt je nieuwe beste vriend, deze muts beschermt je namelijk door weer en wind. En, is heerlijk warm. Love it.

Balaclava

SHOP NU

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer Style

Shop hier