&C x Volvo: Back to the roots

Lifestyle

&C x Volvo: Back to the roots

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 december 2022 om 14:00

Gepubliceerd op

6 december 2022 om 14:00

Terug naar cases pagina

&C x Volvo: Back to the roots

Campagne Back to the roots

Concept In samenwerking met Volvo werd de mini-serie ‘Back to the Roots’ ontwikkeld, waarin Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens met de nieuwe Volvo C40 Recharge een driedaagse roadtrip maken door de Zweedse natuur. Dit Volvo model is niet alleen 100% elektrisch, maar het interieur is ook nog eens 100% leervrij: gemaakt van onder meer gerecyclede PET-flessen en natuurlijke grondstoffen uit duurzame bossen in Zweden.Vandaar dus deze ‘Back to the Roots’.

Ze rijden door de bossen, langs fjorden en een ijskoude zee. Dat laatste ondervinden ze ook aan den lijve. Ze genieten van het betoverende landschap en overnachten midden in de natuur op de plekken van hun dromen. Ze ontdekken typisch Zweedse gebruiken, zoals een ‘fika’ (Zweedse koffiecultuur) en gaan op zoek naar de Swedish Big Five ­– als kersverse winnaar van Het Perfecte Plaatje wil Patrick vooral de eland vastleggen. Natuurlijk krijgt Patrick onderweg een een cursus Zweeds voor beginners van Kim-Lian, wordt er luidkeels meegezongen met de Zweedse playlist en onthult Kim-Lian ook wat haar carrière plannen zijn in Zweden. Uiteindelijk eindigt de roadtrip in de buurt van Göteborg, waar de echte roots van de Volvo C40 Recharge liggen.

Campagneperiode December 2021 - April 2022 Media inzet

Volvo

Back to the roots 1

Online advertorial 1 - We gaan met Kim-Lian en Patrick mee naar Zweden en jíj gaat met ons mee

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio