Kim-Lian en Patrick duiken de ijskoude Zweedse zee in – of toch niet?

Entertainment

Kim-Lian en Patrick duiken de ijskoude Zweedse zee in – of toch niet?

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 februari 2022 om 09:00

Gepubliceerd op

22 februari 2022 om 09:00

Kim-Lian en Patrick duiken de ijskoude Zweedse zee in - &C x Volvo

Kim-Lian en Patrick duiken de ijskoude Zweedse zee in - &C x Volvo

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

We kregen eerder al een voorproefje en nu is het echt zover: Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens nemen je mee door Zweden in onze roadtrip Back to the Roots. Ze rijden door bossen, langs fjorden en een ijskoude zee. Dat laatste ondervinden ze aan den lijve…

Kim-Lian en Patrick gaan op avontuur door Zweden, Kim-Lians favoriete land. Ze ontdekken typisch Zweedse gebruiken, gaan op zoek naar de Swedisch Big Five ­– als kersverse winnaar van Het perfecte plaatje wil Patrick vooral de eland even vastleggen – en genieten van het betoverende landschap. En wij, lucky bastards, mogen mee. Lichte zenuwen Dag 1 is aangebroken. We beginnen vandaag in West-Zweden, stoppen in Orust en eindigen bij Lådfabriken. De volledig elektrische Volvo C40 Recharge is opgeladen en Patrick en Kim-Lian zitten als twee kinderen die op schoolreisje zijn in de auto. Al krijgt Patrick lichte zenuwen als Kim-Lian vraagt of hij zijn zwembroek heeft meegenomen… Neem de tijd Kim-Lian weet hem gelukkig af te leiden met een basiscursus Zweeds – tack, Kim-Lian – en heeft een leuke verrassing voor Patrick: een fika-momentje. Daarvoor rijden de twee naar een mooie plek aan het water, waarna Kim-Lian een picknickmand met koffie en gebak uit de auto tovert. Het idee van fika: de tijd nemen om samen een bakkie te drinken en iets lekkers te eten. Skål! Volledig elektrisch Ze zouden er bijna blijven zitten, maar de auto wacht. En die vráágt erom een ritje te maken. Want naast Kim-Lian voelt ook de nieuwe Volvo C40 Recharge zich hier helemaal thuis. De Volvo C40 Recharge, bedacht en ontwikkeld in Zweden, is honderd procent elektrisch en helemaal vrij van leder. De verlichte inleg op het dashboard is bovendien geïnspireerd op het Scandinavische landschap, wat zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed. Volvo zet hiermee de volgende stap op weg naar hun nieuwe generatie auto's: volledig elektrisch en voor minstens 25 procent gemaakt van gerecyclede en/of biologische grondstoffen. Dat betekent vrij van leder en zo duurzaam mogelijk geproduceerd, in het belang van het milieu en dierenwelzijn. Het uiteindelijke doel: volledig circulair produceren en een luxtainable (sustainable luxury) interieur. IJskoude verrassing Het duo zweeft dan ook verder, terwijl ze teruggaan naar hun eigen roots en genieten van de stilte. Voor ze het weten zijn ze alweer bij Lådfabriken. De auto wordt opgeladen en de zwemkleding aangetrokken: er wacht Patrick nog een verrassing. Een ijskoude… De afsluiting van de dag is dan weer om warm van te worden. En dat geldt tot nu toe ook voor Zweden, aldus Patrick. Op naar dag 2! Wil je meer weten over de nieuwe Volvo C40 Recharge? Meer informatie vind je hier. Daar vind je ook de overige afleveringen. Dit is een samenwerking met Volvo Car Nederland. Reis en locaties: westzweden.com/rondreis. Voor meer algemene informatie: westzweden.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio