Kim-Lian en Patrick overnachten in Zweden op de plek van hun dromen

Entertainment

Kim-Lian en Patrick overnachten in Zweden op de plek van hun dromen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

1 maart 2022 om 09:00

Gepubliceerd op

1 maart 2022 om 09:00

Kim-Lian en Patrick overnachten in Zweden op de plek van hun dromen - &C x Volvo

Kim-Lian en Patrick overnachten in Zweden op de plek van hun dromen - &C x Volvo

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

We zijn met Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens op roadtrip door Zweden. Na een kennismaking en de eerste kilometers is het nu tijd voor dag 2. Spoiler: die eindigt dolgelukkig.

Inmiddels zijn we honderden kilometers, flink wat karaokemomenten en een paar fika’s verder en wat hébben we het leuk. Kim-Lian die als inwoner van Zweden alle toffe Zweedse gebruiken kent, Patrick die op slag verliefd is op het land en de nieuwe Volvo C40 Recharge die zich helemaal thuisvoelt in Scandinavië. Eland in zicht Het trio kan dan ook niet wachten op dag 2. Vandaag op het programma: dwars door het binnenland, diep de bossen in – groen, groen, groen – richting Steneby. En fingers crossed dat we nu eindelijk een eland zien, zodat Patrick die als winnaar van Het perfecte plaatje kan vastleggen. Redder in nood Nu is Kim-Lian inmiddels behoorlijk bekend in Zweden, maar op de bonnefooi naar Steneby rijden? Da’s niet handig. Geen nood: Google Maps to the rescue en gewoon de blauwe lijn (en lucht) volgen. Eenmaal op weg gaat de cursus Zweeds voor beginners verder – jag älskar ook van jou, Patrick – en veert Kim-Lian op als ze langs een typisch Zweeds kringloopwinkeltje komen. Hé, Google Het bezoek aan deze loppis levert niet alleen een vondst op, Patrick voert ook z'n eerste Zweedse gesprek. De dag kan niet meer stuk. Terug de weg op, waar ze even denken een eland te spotten. Vals alarm, maar aanleiding voor Patrick om Google Assistant in te schakelen. Want hoe lokken ze zo’n eland nou eigenlijk als ze er écht een zien? Laten we het zo zeggen: we hopen bijna dat het niet gebeurt. Glazen huis Goed, tijd voor een fika-moment op een geweldig mooie plek voordat de laatste kilometers afgelegd worden. En dan is daar alweer de eindbestemming: een volledig glazen huis inclusief kampvuurplek. Het vuur eenmaal aan en de zon eenmaal onder zijn Kim-Lian en Patrick dolgelukkig. Volledig elektrisch En laten we de auto niet vergeten. Ook die voelt zich hier helemaal thuis. Niet zo gek: de nieuwe Volvo C40 Recharge is van oorsprong Zweeds, honderd procent elektrisch en helemaal vrij van leder. De verlichte inleg op het dashboard is bovendien geïnspireerd op het Scandinavische landschap, wat zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed. Volvo zet hiermee de volgende stap op weg naar hun nieuwe generatie auto's: volledig elektrisch en voor minstens 25 procent gemaakt van gerecyclede en/of biologische grondstoffen. Dat betekent vrij van leder en zo duurzaam mogelijk geproduceerd, in het belang van het milieu en dierenwelzijn. Het uiteindelijke doel: volledig circulair produceren en een luxtainable (sustainable luxury) interieur. Tijd om te gaan slapen onder een mooie sterrenhemel, morgen dag 3! Wil je meer weten over de Volvo C40 Recharge? Meer informatie vind je hier. Daar vind je ook de overige afleveringen.

[P] Volvo - Kim Lian - Patrick Martens - Auto

Dit is een samenwerking met Volvo Car Nederland. Reis en locaties: westzweden.com/rondreis. Voor meer algemene informatie: westzweden.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio