Kim-Lian en Patrick proosten op hun avontuur én een nieuwe vriendschap

Entertainment

Kim-Lian en Patrick proosten op hun avontuur én een nieuwe vriendschap

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

8 maart 2022 om 09:00

Gepubliceerd op

8 maart 2022 om 09:00

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan de roadtrip die Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens maken door Zweden. Ze hebben nog één dag om te genieten van het mooie land én hun nieuwe vriendschap.

De eindbestemming van vandaag is Göteborg, het thuis van de nieuwe Volvo C40 Recharge waarin ze rijden. Back to the roots, inderdaad. En ook deze keer slapen Patrick en Kim-Lian op een bijzondere plek: een molen, The Mill Hyssna. Om daar te komen rijden ze opnieuw door prachtige natuur. En – het is niet waar – ze spotten onderweg zelfs een paar herten. Nu nog even vastleggen op camera. Hulptroepen  Terwijl ABBA door de speakers schalt is het, net als in aflevering één en twee, tijd voor een cursus Zweeds. Kim-Lian, die de taal als ingeburgerde Zweedse inmiddels vloeiend spreekt, leert Patrick vandaag tot tien tellen. En ja, dat verdient natuurlijk wat lekkers. Na een break voor een kop koffie en een gebakje kruipt ditmaal Patrick achter het stuur, want ook hij wil natuurlijk even alle snufjes testen. Zoals de Pilot Assist, een comfort verhogend systeem dat de auto binnen de eigen rijstrook houdt en een vaste afstand tot voorliggers aanhoudt. Slim, toch? Bestemming bereikt Terug in de auto is het tijd voor de serieuzere onderwerpen. Kim-Lian vertelt over haar toekomstplannen, Patrick over zijn nieuwe liefde. En voor ze het weten, hebben ze hun bestemming bereikt. Onder het genot van een heerlijke maaltijd nemen ze de roadtrip nog eens door. Want wat was het leuk: het gezelschap, de natuur en niet te vergeten de mooie auto. Volledig elektrisch Over dat laatste gesproken: het was een feest om daarin te rijden. De nieuwe Volvo C40 Recharge is van oorsprong Zweeds, honderd procent elektrisch en helemaal vrij van leder. De verlichte inleg op het dashboard is bovendien geïnspireerd op het Scandinavische landschap, wat zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed in het luxtainable (sustainable luxury) interieur. Volvo zet hiermee de volgende stap op weg naar hun nieuwe generatie auto's: volledig elektrisch en voor minstens 25 procent gemaakt van gerecyclede en/of biologische grondstoffen. Het uiteindelijke doel: in 2030 alleen nog maar volledig elektrische auto’s produceren en verkopen en in 2040 een compleet klimaat neutrale organisatie. Wil je meer weten over de Volvo C40 Recharge? Meer informatie vind je hier. Daar vind je ook de overige afleveringen.

Back to the Roots - Volvo - Kim Lian - Patrick Martens

Dit is een samenwerking met Volvo Car Nederland. Reis en locaties: westzweden.com/rondreis. Voor meer algemene informatie: westzweden.com.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio