Schoonmaakklusjes vervelend? Nee hoor, met deze tips krijg je er spontaan zin in

Lifestyle

Schoonmaakklusjes vervelend? Nee hoor, met deze tips krijg je er spontaan zin in

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

5 april 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

5 april 2024 om 18:00

De ramen lappen, de vloer dweilen, het toilet reinigen, de oven grondig schoonmaken, de koffiemachine ontkalken, tsja - er zijn misschien mensen die blij worden van schoonmaak- en onderhoudsklusjes thuis, maar jij loopt nog liever een marathon. Op hakken. Want eerlijk: je weet niet eens hoe je het doucheputje open krijgt.

Schoonmaakklusjes vervelend? Nee hoor, met deze tips krijg je er spontaan zin in - &C x HG

Schoonmaakklusjes vervelend? Nee hoor, met deze tips krijg je er spontaan zin in - &C x HG

Schoonmaaktips Herkenbaar? Je staat er niet alleen voor. Wij moesten de eerste persoon nog vinden die voor z’n lol de oven onder handen neemt. Oh wacht... gevonden! John van HG, de expert in specialistische schoonmaak- en onderhoudsproducten. En eerlijk is eerlijk: na het zien van zijn demonstratie en tips in bovenstaande video, krijg je spontaan zin om die zes jaar oude lasagnevlekken eíndelijk eens van je ovenraam te poetsen. Lekker binnengluren In de driedelige serie 'De Schoonmaaktic van...' in samenwerking met HG nemen we samen met John een kijkje binnen bij drie bekende Nederlanders thuis om ze het (vieze of schone?) hemd van het lijf te vragen. En laat John zien hoe je in een handomdraai elk klusje klaart. Naast Sander Lantinga, Diego Gonzales Clark, trappen we deze serie af met influencer Julia Feenstra. John! Kom er maar in Nu is Julia niet bepaald iemand die van schoonmaken houdt. Het liefst doet ze het nooit, maar goed - die aangekoekte oven en die vlekken in haar antieke houten vloer (iets met twee kinderen), gaan er niet vanzelf uit. Lang leve John de HG Expert! Sowieso leuk om even ongegeneerd binnen te kijken in Julia’s bizár mooie huis. Wees wel gewaarschuwd: kwijlgevaar ligt op de loer. Maar ach - kun je je vloer daarna meteen schoonmaken met een van die powerproducten van HG. HG doet wat het belooft HG Expert John laat zien dat je met de juiste HG producten en een paar handige tips elke schoonmaak- en onderhoudsklus in een handomdraai opgelost krijgt. Appeltje-Eitje. Ook weten wat al die fijne tips van John zijn? Bekijk dan snel de video. Want zoals je weet: HG doet wat het belooft.

#shinyhousecheck Wil je het shiny house in jouw buurt bezoeken of de #shinyhousecheck bij jou thuis doen? Check dan hg.eu/shinyhouse. Dit is een samenwerking met HG.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Lifestyle

Meer van &C the brandstudio