Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. In de liefde ben je charmant en grappig en weet je elke discussie te winnen met je gevoel voor humor. Vooral in het weekend kan je partner jou niets weigeren, dus doe hier vooral je voordeel mee, Schorpioen. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

16-12-2019 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit

Boogschutter
23 november - 21 december
In de liefde, maar ook in de omgang met familieleden ben je een beetje lichtgeraakt en schiet je bij het minste of geringste in de verdediging. Vooral donderdag heb je lange tenen. Vrijdag daarentegen ben je weer helemaal bijgedraaid, dus dat wordt een prima dag voor een verzoening. Op je werk heb je het prima naar je zin, mits men je daar een beetje de ruimte en vrijheid geeft om een en ander op je eigen manier in te vullen. Je bruist namelijk van de ideeën en dan is het wel zo fijn als je je eigen creativiteit kwijt kunt in je werk. Op financieel gebied heb je alles onder controle. Je weet exact wat erin komt en wat eruit gaat en voor het fijne extraatje dat eraan zit te komen heb je ook al een bestemming.

Steenbok
22 december - 20 januari
Met betrekking tot je carrière heb je een roerige periode achter de rug, waardoor je het nu vooral belangrijk vindt om weer met plezier naar je werk te gaan. Je hebt dus nul zin om bepaalde problemen onnodig groter te maken dan ze zijn, en dat is een prima houding. Zowel in vriendschappen als in de liefde kost het je geen enkele moeite om anderen tot rust te brengen en op hun gemak te stellen. Je positieve houding werkt aanstekelijk op degenen die in je gezelschap verkeren. Je zult dus wel merken dat bepaalde mensen nu wat vaker met je willen afspreken. Waak er wel voor dat men je energetisch niet helemaal leeg trekt, je hebt nu namelijk ook meer de neiging om jezelf voor anderen weg te cijferen.

Waterman
21 januari - 20 februari
Vooral de tweede helft van de week ben je flink nerveus en probeer je uit alle macht je verstand te laten heersen over je emoties. Je weet namelijk best dat je je onnodig dingen persoonlijk aantrekt of je druk maakt om niks. Vooral met betrekking tot liefde en vriendschap heb je deze week moeite om voor jezelf te kiezen met als gevolg dat je met tegenzin iets voor een ander doet. En laat dit juist de kern van het probleem zijn: dingen doen die tegen je gevoel ingaan. Dat valt simpelweg op te lossen door lekker voor jezelf te kiezen. Op het financiële vlak ga je als de brandweer. Er komt meer geld binnen én je geeft minder uit. En qua werk: waarom zou je iets blijven doen waar je geen plezier (meer) in hebt?

Vissen
21 februari - 20 maart
Op je werk is er iemand niet helemaal eerlijk tegen je. Beloftes worden wel gedaan maar niet nagekomen. Wacht niet te lang met diegene herinneren. Of de ander het nu vergeten is of een spel speelt, je wilt hoe dan ook weten hoe de vork in de steel zit en de enige manier om erachter te komen is door ernaar te vragen. In de liefde wacht je een roerige week. Niet alleen is je lief druk met werk, er speelt daarnaast ook van alles met zowel naaste als aangewaaide familie. En dat terwijl jij juist een rustig weekend voor twee in gedachten had, lekker irritant. Gelukkig maken de financiën een hoop goed. Het geld staat op het punt van binnenstromen. Ook je gezondheid gaat erop vooruit. Verkoudheid en vage pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ram
21 maart - 20 april
Er is gedoe thuis en binnen de familie. Bepaalde mensen hebben nogal een kort lontje waardoor binnen no time de bom barst. Zelf ben je nu extra op je hoede voor parasieten en andere profiteurs. En terecht, want de kans is inderdaad aanwezig dat men misbruik maakt van je goedheid. Waak er wel voor dat je vooral op het werk niet al te snel in de verdediging schiet. Schreeuwen voor je geslagen wordt is ook weer niet nodig. Op het persoonlijke vlak merk je dat je echt iets geleerd hebt van het verleden. Je maakt je er een stuk minder druk om en reageert ook behoorlijk minder overspannen dan voorheen. En gelijk heb je, de beste manier om met een probleem om te gaan is door er geen probleem van te maken.

Stier
21 april - 20 mei
Qua liefde heb je helemaal voor jezelf in kaart gebracht wat je graag zou willen. De plannen voor 2020 liggen al klaar om uitgevoerd te worden. Nu nog even je partner zover zien te krijgen dat hij of zij gezellig met je meedoet. Moet lukken, want hoewel jullie het (nog) niet over alles eens zijn, zijn jullie wel bereid water bij de wijn te doen. Op je werk ben je de positiviteit zelve. Je hebt voor iedereen een goed woord of een compliment over en in het zeldzame geval dat je echt iemand niet mag, zeg je gewoon niks. Heel netjes Stier, daar kunnen sommige mensen op de werkvloer nog een voorbeeld aan nemen. Op financieel gebied doe je er verstandig aan geen geld uit te lenen aan vrienden of familie, daar komt nu echt heibel van.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Waar er met je lief praktische zaken besproken moeten worden in verband met de financiën en de taakverdeling thuis, zit de seks even in de wachtkamer. Op je werk daarentegen slaat gemakkelijk de vlam in de pan wanneer je een meningsverschil ten onrechte opvat als een persoonlijke aanval. Deze week ben je ongegeneerd met twee maten aan het meten: anderen moeten zich aanpassen aan jou, maar jij natuurlijk niet aan hen. Allemaal ingrediënten voor een minder prettige werksfeer. Kom op Tweeling, hoogste tijd om ook de hand weer eens in eigen boezem te steken. Qua financiën hangt er een flinke reparatie boven je hoofd. Grote kans dat je keukenmachines, scooter of auto op het punt staat om het te begeven, maar als je er op tijd bij bent, kan de schade nog enigszins beperkt worden.

Kreeft
21 juni - 22 juli
De gevoelens voor je partner worden met de dag sterker. Hij of zij geeft jou ook een goed gevoel en weet op het juiste moment de juiste dingen te zeggen. Met betrekking tot je financiën is het belangrijk een aantal veranderingen door te voeren. Vooral met het oog op belastingen en verzekeringen doe je er verstandig aan om één en ander even na te kijken. Op je werk vind je het nogal lastig om te communiceren. Hoewel je het belangrijk vindt dat bepaalde dingen worden uitgesproken, heb je een beetje moeite met het vinden van de juiste woorden. Loop je echt helemaal vast, schrijf dan eerst het een en ander voor jezelf op of vraag iemand die je vertrouwt om advies. Je bent ontzettend creatief deze week. Met gemak vind je een oplossing voor een probleem of een manier om bepaalde werkzaamheden makkelijker te maken.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

Je bent deze week ontzettend makkelijk in de omgang. Je vindt alles prima en maakt je nergens druk om. Zelfs wanneer er iets tegen lijkt te zitten, ben je ervan overtuigd dat het wel weer goed komt. En ja hoor: dat is nog zo ook. Binnen je vriendenkring is iemand ontzettend blij met jouw luisterend oor. Zijn of haar problemen gaan dan misschien nergens over, het is voor diegene wel zo fijn om even zijn of haar ei kwijt te kunnen. Je ouders hebben op hun beurt weer een goede invloed op jouw eigen manier van denken deze week. Er wordt iets gezegd wat zomaar een enorme eye-opener kan zijn. Nu maar hopen dat je er daadwerkelijk je voordeel mee doet, want juist op de momenten dat je actie zou moeten ondernemen, laat je het deze week afweten. Iets met geen zin hebben.

Maagd
23 augustus - 22 september
Gelazer binnen de familie levert je behalve weinig eetlust ook een nerveuze maag op. Goed voor de lijn hoor, daar niet van, maar leuk is het niet. En nodig al helemaal niet, want waar gaat het nu helemaal over? Als jullie er echt niet uit komen samen, laat elkaar dan gewoon met rust. Op je werk ben je net op het juiste moment op de juiste plek waardoor je iets ziet of hoort wat enorm in je voordeel kan werken. Daarbij beschik je nu over een flinke portie overredingskracht waardoor je werkgever binnen no time overtuigd is dat jij de juiste persoon bent om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Je overtuigingskracht komt ook in de liefde goed van pas deze week. Niet alleen tijdens een meningsverschil, maar ook tussen de lakens.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je bent deze week enorm intuïtief. Je ziet de dingen zo helder dat je zelfs in staat bent (juiste) voorspellingen te doen. Zeker wanneer je je gezond verstand gebruikt en je onderbuikgevoel niet negeert, lukt het je om de lastigste knopen door te hakken. Op je werk stel je je warm en hartelijk op en ben je je bewust van je verantwoordelijkheden. Zelfs wanneer je je niet zo lekker voelt, ga je toch naar je werk. Op liefdesgebied is het even rustig. In bed wordt er vooral tv gekeken en geslapen. Waak er wel voor dat de sleur niet toeslaat, want deze week zitten jullie er dichtbij. Geen probleem om het even wat rustiger aan te doen, maar zorg dat deze tendens zich niet al te lang voortzet.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Met het oog op werk is het vooral nu belangrijk dat je je realiseert dat waar een wil is, ook echt een weg is. Niets werkt elkaar zo tegen als weten wat je wilt, maar tegelijkertijd denken dat het toch niet lukt. Maak een stappenplan voor jezelf en zet je er voor de volle honderd procent voor in om alle stappen ook daadwerkelijk te nemen. Op het persoonlijke vlak werkt dit trouwens net zo. Wat wil je bereiken? Je concentratie is nu op zijn top, dus als je al nieuwe dingen wil leren is dit het moment om te beginnen. In de liefde ben je charmant en grappig en weet je elke discussie te winnen met je gevoel voor humor. Vooral in het weekend kan je partner jou niets weigeren, dus doe hier vooral je voordeel mee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.