Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. In de liefde ben je momenteel wat afstandelijk. Niet omdat je minder voor je partner bent gaan voelen, maar vooral omdat je boordevol nieuwe ideeën zit die je allemaal wil uitwerken. Leuk dat je zo lekker bezig bent hoor, Ram. Maar moet het echt allemaal nu? Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

20-1-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Jaarhoroscoop: dit hebben de sterren in 2020 voor jou in petto

Waterman
21 januari - 20 februari
Op je werk houd je voet bij stuk in een kwestie waar jij en je collega's het niet met elkaar eens zijn. Waar je zelf misschien het gevoel hebt dat je op deze manier nogal koppig overkomt, hebben anderen juist bewondering voor het feit dat je standvastig bent zonder hierbij ook maar een onvertogen woord te laten vallen. In de liefde is het weer eens tijd om elkaar wat aandacht te geven. Het is belangrijk om af en toe een momentje in te lassen waarop jullie echt samen zijn. Op financieel gebied ben je nu extra gefocust op zekerheid. Je bent helemaal klaar met leven op de marge. Een goed moment om overbodige abonnementen op te zeggen, je vaste lasten te verlagen en bewuster de boodschappen te doen.

Vissen
21 februari - 20 maart
Juist als je niet zo lekker in je vel zit is het belangrijk om iets actiefs te doen om even je hoofd leeg te maken. Passieve activiteit is nu aan te raden: fietsen, wandelen en zwemmen. Op je werk sta je extra op je strepen. Niet met de bedoeling om indruk te maken op anderen, maar vooral om jezelf te bewijzen dat je nog steeds goed bent in wat je doet. Toch bestaat de kans dat het je allemaal iets teveel wordt en dat de balans tussen werk en vrije tijd een zoek raakt. Dit merk je ook binnen je relatie, want je partner moet momenteel echt op zijn of haar tenen lopen om je niet om het minste of geringste te laten ontploffen.

Ram
21 maart - 20 april
In de liefde ben je momenteel wat afstandelijk. Niet omdat je minder voor je partner bent gaan voelen, maar vooral omdat je boordevol nieuwe ideeën zit die je allemaal wil uitwerken. Leuk dat je zo lekker bezig bent, maar moet het echt allemaal nu? Probeer je bezigheden anders te doseren en je tijd beter in te delen, het kan best. Qua financiën ziet het er allemaal een stuk beter uit dan een poosje geleden, dus hierover hoef je je in elk geval geen zorgen te maken. Als je op tijd je rekeningen betaalt en het daarnaast niet te bont maakt (lees: dure bezorgmaaltijden), moet het lukken om alles netjes in balans te houden en zelfs wat extra geld te sparen.

Stier
21 april - 20 mei
Een onverwachte kostenpost gooit je hele financiële planning in de war en dat terwijl je alles juist zo netjes had berekend. Hoewel je hier best even van baalt, lukt het je toch om deze tegenvaller snel een plekje te geven. Zowel gevoelsmatig als in de lijst van je ingeplande betaalopdrachten: weg is maar weg. Verder neemt je perfectionisme toe deze week waardoor je langer met bepaalde taken bezig bent dan je had gepland. Niet alleen op je werk wil je graag uitblinken, ook thuis vind je het belangrijk om voldoende tijd en aandacht te besteden aan je partner en je huis blinkend schoon te houden. Nu maar hopen dat je agenda dit allemaal toelaat. Denk je ook nog een beetje aan jezelf?

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je hebt je in je hoofd gehaald dat je per se een bepaald item wil hebben voor in huis. Dat dit artikel eigenlijk drie keer te duur is, interesseert je vrij weinig. Misschien is het toch niet onverstandig om er nog een paar nachten over te slapen en te visualiseren hoe je bankrekening eruitziet als je toch besluit dit geld eraan uit te geven. Je bent momenteel ook meer beïnvloedbaar, dus een goed moment om belangrijke beslissingen te nemen is het nu niet. Wel is dit een goede week om erachter te komen wat je werkelijk graag wil en wat je zou moeten doen of laten om dit te bereiken. Je hoeft er nog niets mee te doen, erover nadenken is nu genoeg. Misschien kan je geliefde je hierbij adviseren.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Op je werk zoekt iemand de confrontatie, maar je bent de laatste die zin heeft om deze nu aan te gaan. In plaats daarvan zonder je je liever af om als een malle aan de slag te gaan met een klus die je eerder nog zo ver mogelijk voor je wilde uitschuiven. Ook met het oog op vriendschappen heb je even geen zin in zware gesprekken. Niet bij je op de bank en ook niet via Whatsapp. Dit is een fantastische week om tijd te nemen voor jezelf, of om gewoon niks te doen. O
ok fijn. Jammer voor je geliefde, maar je hebt het gewoon even nodig. Zelfs op het financiële vlak is alles lekker rustig momenteel, wat kan het leven toch heerlijk zijn wanneer je elke vorm van stress vermijd. Zou je vaker moeten doen.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Op je werk ben je nu een beetje warrig waardoor je minder goed uit de verf komt dan je zou willen. Probeer je op een ding tegelijk te concentreren en zet desnoods je telefoon even uit. Je bent goed geïnformeerd over een bepaalde kwestie, en vooral deze week komt je dit goed van pas. In de liefde ben je erg ruimdenkend en begripvol. Je geliefde zit met een aantal issues, maar in plaats van boos te worden bied je jouw hulp aan en denk je graag even met hem of haar mee. Op financieel gebied is het belangrijk dat je echt zuiniger aan doet. Ongemerkt is er de afgelopen tijd toch weer meer uit gegaan dan de bedoeling was.

Maagd
23 augustus - 22 september
Jij en je geliefde zitten totaal niet op dezelfde lijn, dus de sfeer thuis is om te snijden. Waar je partner graag wil praten kan jij zijn of haar stem even niet meer horen. De enige manier om dit gedoe te ontvluchten is door gewoon lekker iets voor jezelf doen, het liefst buiten de deur. Wanneer ben je voor het laatst naar de gym geweest? Wat meer lichaamsbeweging zou namelijk geen overbodige luxe zijn en je zou eigenlijk ook wat gezonder moeten eten, want je hebt nog steeds een zwak voor de vette hap. Op financieel gebied krijg je de kans om een leuke extra te verdienen waardoor je plotseling de keuze hebt tussen waardevolle vrije tijd of meer financiële ruimte.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Op je werk erger je groen en geel aan je collega's die maar zitten te teuten en gewoon niet opschieten, terwijl jij jezelf juist helemaal uit de naad werkt. Maak je geen zorgen, je zit er voor jezelf en je bent niet verantwoordelijk voor wat anderen wel of niet doen. Tenzij je een leidinggevende functie hebt, dan moet je natuurlijk direct korte metten maken met dat getreuzel. In de privésfeer krijg je nieuws te horen waar je oren van staan te klapperen. Als je er heel erg mee zit, probeer er dan met iemand over te praten. Wat je financiën betreft is het nu een prima moment om spijkers met koppen te slaan en per direct de dingen te veranderen die nodig zijn om de cijfers stabiel te krijgen. Ook als je er eigenlijk geen zin in hebt.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Naast je helemaal scheel te betalen aan de rekeningen en de verzekeringen zou je eigenlijk ook meer aandacht moeten besteden aan je spaarsaldo. Vooral als je nog niet automatisch spaart of je spaarrekening al een poosje slaapt. Op je werk ben je redelijk verdraagzaam ten opzichte van bepaalde mensen, of je doet in ieder geval een poging tot. In de liefde daarentegen ben je bewust of onbewust bang voor afwijzing, waardoor je zelf als eerste de deur dichtgooit om te voorkomen dat je gekwetst wordt. Hoewel begrijpelijk, is dat natuurlijk niet de manier. Wel kun je momenteel je emoties kwijt in je creativiteit. Als je je eraan overgeeft maak je zomaar de mooiste dingen. Dat is het proberen wel waard.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op je werk zit je helemaal aan je taks. Om te voorkomen dat je straks met een burn-out thuiszit, is het toch wel belangrijk om de dingen per direct anders aan te pakken. Doe alleen wat nodig is en neem geen werk (meer) mee naar huis. Probeer eenmaal thuis je werk helemaal los te laten: morgen weer een dag. Let goed op wat je eet en drinkt, vooral wijn tik je gemakkelijk weg met als gevolg dat je lever overuren draait om alles weer uit je lijf te krijgen. In de liefde verveel je je een beetje. Natuurlijk houd je nog van je partner, maar je vindt het thuis maar een saaie bedoening. Wat wil je dan, Boogschutter? Elke avond aan de kroonluchter hangen en in de gordijnen klimmen?

Steenbok
22 december - 20 januari
Op financieel gebied ben je niet ver verwijderd van een wens die eindelijk in vervulling lijkt te gaan. Dankzij je harde werken en je verantwoorde manier van sparen is nu bijna het moment aangebroken dat je je droom kunt waarmaken. Ook op het gebied van werk is er een verandering op handen. Het duurt nog even voor je die ook daadwerkelijk kunt doorvoeren, maar het maken van een gedegen planning is nu zeker niet overbodig. Op dit moment is er sprake van stilte voor de storm: over een tijdje kun je knallen. Verder is dit een fantastisch moment om overal flink de bezem door te halen. Niet alleen in materiële zin, maar ook op emotioneel gebied. Alles wat je belemmert of irriteert moet je vanaf. Weg ermee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine Editie #4 Huisje, boompje, beestje?
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.