Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #1
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche

Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het is fijn om een ander te kunnen helpen, maar als je niet ook voor jezelf zorgt, kun je anderen ook niet meer van dienst zijn. Dus Maagd: gun jezelf de nodige ontspanning. Dit is wat de sterren deze week voor jou in petto hebben.

23-3-2020 08:00
Tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Niet te breken: deze sterrenbeelden zijn goed in lange relaties

Vissen
21 februari - 20 maart
Ondanks de stress en onzekerheid op je werk, ga je er fantastisch mee om. Je laat je niet gek maken en blijft bij de feiten: helemaal top. Als je inmiddels nog niet thuiswerkt zullen gesprekken deze week goed verlopen. Vooral je leidinggevende is erg over je te spreken. In de liefde zijn er geen bijzonderheden te verwachten, alles blijft voorlopig bij het oude en voor de meeste Vissen is dat dikke prima. Op financieel gebied staan er veel uitgaven op het menu, maar gelukkig ook een meevaller in je inkomsten. In tijden van thuiszitten zijn tekenen en schilderen leuke, creatieve bezigheden. Mediteren is goed voor de balans tussen lichaam en geest en voor de broodnodige ontspanning kijkt cabaret en stand-upcomedy heerlijk weg. Het liefst met een pizza op schoot, moet kunnen.

Ram
21 maart - 20 april
Je hebt de neiging een muurt om je heen op te bouwen om niet te laten merken dat het op sommige vlakken niet heel erg goed met je gaat of dat je je meer zorgen maakt dan je laat blijken. Heb je het te druk maar weet je niet hoe dit anders kan of begin je stukje bij beetje op te branden en heb je geen idee hoe dit tegen te gaan? Praat erover met iemand in je omgeving. Andermans logica kan zomaar een dikke eyeopener voor je zijn. Een gezellig etentje met je lief zal je goed doen. Of in geval van corona: thuis uit eten met Thuisbezorgd. Kaarsen erbij, lekker glas wijn, goed gezelschap: zeker doen. Een spannende film als toetje in je eigen bioscoop en je bent uit in eigen huis. Singles hebben spannende contacten via social media en Whatsapp die niet zomaar van voorbijgaande aard zijn.

Stier
21 april - 20 mei
Op financieel gebied gaat het steeds beter. Je hebt in elk geval niets om je zorgen om te maken, zelfs niet in deze barre tijden. Ook is dit een goed moment voor een ommekeer. Op welk keerpunt sta je en welke weg zou je graag inslaan? Dit is een perfect moment om hier eens extra bij stil te staan. Nu je wat vaker thuis bivakkeert vraag je je misschien af wat je zoal zou kunnen doen. Gelukkig verveel je je niet snel, maar als je toch een keer wordt overvallen door apathie zijn tuinieren (ook op je balkon), schilderen, boetseren, fotograferen (maar dan wel vanachter je raam en in huis) en koken goede opties. Een blog beginnen kan ook, want schrijven over de dingen die je leuk vindt gaat je erg goed af.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je zit wat lager in je energie dan normaal en hebt zelfs weinig zin om te kletsen. In deze periode van vaak thuisblijven komt dit misschien ook wel even goed uit. Neem wat tijd voor jezelf en zet ook je telefoon gewoon even uit of demp in elk geval de gesprekken van bepaalde (vermoeiende) mensen op app. Maar waak ervoor dat je niet de hele dag in bed blijft liggen youtuben of netflixen, probeer je brein wel enigszins te stimuleren met minder geestdodend materiaal. Wanneer heb je voor het laatst echt een goed boek gelezen of zelf iets op papier gezet? Met het oog op je financiën is het nu vooral belangrijk dat je jezelf niet verliest in online shoppen. Als je even niet oplet ga je je daar straks echt mee de boot in.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Als je nog steeds naar je werk gaat ondanks de dreiging van Het Virus, gaat dat je deze week verdraaid goed af. Je pakt de dingen op de juiste manier op en weet handig op de situatie in te spelen, ze zijn blij met je. Ook financieel gaat het de goede kant op en in de liefde kom je al helemaal niets tekort. Probeer je dan ook geen zorgen te maken om dingen die niet aan de orde zijn. Thuis heb je de neiging om afleiding te zoeken in (verkeerd) eten. Dat is niet nodig, sla lekker wat fruit, rauwkost en zuivel in en ga lekker aan de smoothies. Heb je even niets te doen tijdens het binnenzitten? Heb je al eens geprobeerd sieraden te maken? Of te haken, te breien of te naaien? Misschien ben je creatiever dan je denkt.

Leeuw
23 juli - 22 augustus

In de liefde staan er wat lastige gesprekken op het programma. Zeker als jij en je lief noodgedwongen vaker dan gemiddeld op elkaars lip zitten is de kans op ruzie deze week groot. Ondanks dat het virus je beperkt in je bewegingsvrijheid, zijn er met betrekking tot werk positieve ontwikkelingen te verwachten. Zeg niet direct 'ja' tegen een bepaald aanbod, want misschien is er ergens sprake van een addertje. Wanneer de muren op je afkomen kun je nu het best even je energie kwijt met sporten. Bestel ergens een hometrainer en een paar dumbbells of weerstandbanden en ga lekker aan de slag met online trainingsvideo's. Jij komt straks met een killerbody uit de lockdown.

Maagd
23 augustus - 22 september
Het is fijn om een ander te kunnen helpen, maar als je niet ook voor jezelf zorgt, kun je anderen ook niet meer van dienst zijn. Gun jezelf dan ook echt de nodige ontspanning. En dan wel zonder je hier schuldig over te voelen. Blijf vooral goed communiceren, juist ook met je geliefde. Zit je vaker thuis en wil je hier ook wat extra's om handen hebben? Ga de uitdaging aan met een schaakcomputer of stort je op puzzels of Wordfeud. Yoga leegt je overvolle hoofd én is ook nog eens goed voor je lichaam. Mindfulness is sowieso geen verkeerde bezigheid voor je momenteel.

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Keuzes maken gaat je momenteel niet zo makkelijk af, en dat terwijl er juist nu een belangrijke knoop moet worden doorgehakt. Toch is het belangrijk om goed na te denken over de consequenties en niet over één nacht ijs te gaan. Thuis is het fijn om de tijd te doden met films kijken, muziek luisteren en als je een bad hebt: lekker wellnessen in je eigen huis. Lekkere badolie, een masker en scrub: heerlijk. Geen bad tot je beschikking? Dit gaat natuurlijk ook prima onder de douche. Ontspannen in water maakt je hoofd leeg waardoor het antwoord op je vragen haast als vanzelf komen boven borrelen uit je onderbewustzijn.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Doe geen beloftes die je niet waar kunt maken: niet met het oog op vriendschappen en ook niet in de liefde. Als je nog aan het werk bent, is het belangrijk dat je extra voorzichtig bent. Je weerstand is op dit moment wat lager, waardoor je vatbaarder bent voor ziektes en virussen. Vaker thuiszitten is iets waar je nu minder moeite mee hebt. Je hebt momenteel sowieso meer tijd voor jezelf nodig, dus dikke prima. Boeken, websites en artikelen over psychologie boeien je mateloos. En wat dacht je van goede psychologische thrillers op Netflix, Videoland en het inmiddels gratis beschikbaargestelde Film1? Precies wat je op dit moment nodig hebt.

Boogschutter
23 november - 21 december
Op het gebied van werk krijg je ondanks alle onzekerheid toch steeds meer duidelijkheid voor jezelf. Je weet steeds beter wat je wilt en welke stappen je hiervoor moet zetten. Op het gebied van vriendschappen is het belangrijk om nu iets vaker nee te verkopen. Ook al vind je dit lastig, je mag best eens aan jezelf denken. In de liefde gaat alles goed, al kampen de singles momenteel met wat twijfels over hun nieuwe date. Thuis vermaak je je kostelijk met het lezen van boeken of het volgen van (thuis)cursussen, zowel voor de hobby als voor je (toekomstige?) werk.

Steenbok
22 december - 20 januari
Soms zijn nieuwe dingen zo spannend voor je dat je liever vast blijft houden aan het oude vertrouwde, zelfs als dit je niet helemaal happy meer maakt. Natuurlijk bestaat er een risico dat het nieuwe tegenvalt, maar daarentegen kan het ook een stuk beter uitpakken dan je dacht. Dit is een goed moment om de sprong te wagen. In de liefde gaat alles prima, zowel voor de Bokken met een relatie als de singles. Spanning alom, in positieve zin. Thuis vermaak je je momenteel goed met lezen, knutselen en chatten of bellen met mensen die het even moeilijk hebben. Je bent met je nuchtere invalshoeken en behulpzame aard een geweldige therapeut.

Waterman
21 januari - 20 februari
Juist nu je weer een beetje meer tijd kreeg voor je sociale contacten, word je in je vrijheid beperkt door een dreigend virus. Helemaal irritant natuurlijk. Gelukkig heb je je geliefde om je heen om heerlijke gesprekken te voeren, want dat is juist waar je nu behoefte aan hebt. Geen leeg geklets maar goede conversaties die ook echt ergens over gaan. Lezen doe je graag, maar ook minder voor de hand liggende hobby's kunnen je nu enorm boeien. Wat dacht je van astrologie en astronomie bestuderen en sterren kijken (met een echte telescoop)? Financieel gaat het goed, dus je kunt er rustig één bestellen. Daarnaast blijf je graag van alle politieke debatten op de hoogte via Youtube.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie #8 Sex is in the air
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.