VriendenLoterij

Entertainment

VriendenLoterij

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 november 2022 om 13:00

Gepubliceerd op

2 november 2022 om 13:00

Terug naar cases pagina

&C x VriendenLoterij: Klassiekers van Nu... Campagne Klassiekers van Nu…

Doelstelling De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland; zij wil graag kunst en musea op een toegankelijke en leuke manier onder de aandacht brengen bij een jonger publiek.

Concept Vijf klassieke schilderijen, uit verschillende musea en evenveel BN’ers die zich overgeven aan het &C Styling-team voor deze make-overs. Met styling uit de wereld van nu. Tijdens de make-overs vragen we de BN’ers wat ze denken over het schilderij en switchen we naar het museum waar de curator vertelt over het schilderij.

De make-overs zijn te zien in deze video-serie en de beelden van het eindresultaat in &C Magazine. Ook waren de foto’s te zien tijdens Chantals Pyjama Party in Ziggo. Activatie: Zelf kun je ook kans maken zo’n make-over en fotoshoot? Ga naar vriendenloterij.nl/makeover en geef je op.

Campagneperiode September - November 2022 Media inzet 5 x video-afleveringen op andc.tv, youtube, social media + &C Magazine + Live activatie Ziggo (CPP) + inzet kanalen VriendenLoterij en alle musea

Print Pagina 1 VriendenLoterijPrint Pagina 2 VriendenLoterijPrint Pagina 3 VriendenLoterij

Klassiekers van Nu 1: Chantal

Online advertorial 1 - Haren in de lak en strak in het korset: Chantal krijgt een make-over

Klassiekers van Nu op Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome

NATHANREINDS-ChantalsPyjamaParty-Inloop-LR-17NATHANREINDS-ChantalsPyjamaParty-Inloop-LR-16NATHANREINDS-ChantalsPyjamaParty-Inloop-LR-18

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio