Ligt het aan ons, of missen we hele belangrijke informatie in deze Bachelor-reünie?

Entertainment

Ligt het aan ons, of missen we hele belangrijke informatie in deze Bachelor-reünie?

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

24 mei 2024 om 07:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

24 mei 2024 om 07:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Eerlijk is eerlijk, de reünie van De Bachelor heeft - zoals bijna altijd - geleverd. Al helemaal gezien de plottwist die gisteren nog naar buiten kwam. Toch is er één ding waar we ontevreden over zijn.

De reünie had een hoop. De aflevering ging uitgebreid in op de situatie tussen Paul en Josephine, evenals de situatie tussen Paul en Eline én de situatie tussen Eline en Yvonne, die online nogal opgeblazen werd. We kwamen er zelfs achter waarom Beate dat ene roze tasje nou steeds bij zich had. Maar iets dat wel ontzettend vaag bleef? Wat er nu precies gaande is tussen Femke en Rien.

Lees ook: Ho eens even, is Paul nou in Parijs gespot met déze Bachelor-deelneemster? Hoe bedoel je drie maanden? Oké oké, die twee vinden elkaar nog steeds leuk, dat is duidelijk. Er werd geglimd, er werd gegiecheld en er is heel veel contact geweest. Er werd alleen ook tussen neus en lippen door gezegd 'dat de twee elkaar al drie maanden niet gezien hadden'. Eh, waarom dan? Niets mis met een langeafstandsrelatie, maar als je zo verliefd bent en toch allebei al op een zonnig eiland zit, waarom dan niet (tijdelijk) hetzelfde zonnige eiland? Monica had van ons best mogen informeren waarom het koppel er niet voor heeft gekozen elkaar op te zoeken. Geen relatie, maar wel 'LY' We gebruiken hier trouwens wel het woord 'langeafstandsrelatie', maar eigenlijk mogen we dat niet zeggen. Zo noemen de twee het zelf namelijk niet. 'We moeten nu natuurlijk gewoon weer wennen om elkaar in het echt te zien,' zegt Rien als Monica hem vraagt wat de status is. 'Dat is gewoon weer iets heel anders. Wat daar is gebeurd, ik ben daar echt wel verliefd geworden op jou,' vult hij aan terwijl hij naar Femke kijkt, 'en dat gevoel, dat weet ik nog heel goed.' Femke voegt daar vervolgens aan toe dat ze weten welke raakvlakken ze hebben en dat het goed zit, en dat ze alles nu natuurlijk laten verlopen. Dat antwoord begrijpen we dan wel weer, een relatie begin je immers niet zomaar, maar dat 'LY' naar elkaar appen omdat je nog niet wil uitspreken dat je van elkaar houdt? Eh, wat is dan precies het verschil? Ons wederom een raadsel en iets waar wederom best een vraag achteraan had mogen komen. Lees ook: Bachelorbabbel met Milan: 'Ik weet wel zeker dat de reünie juicy gaat worden' Ach ja, wij zijn Monica Geuze (helaas) niet en zowel Femke als Rien zijn nog steeds blij, wat het belangrijkste is. Daardoor is ons geloof in de liefde namelijk niet naar de gallemiezen. En verder zien we de aesthetic Ibiza-kiekjes vast wel voorbijkomen op Instagram. Eind goed, al goed.

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen