Ho eens even, is Paul nou in Parijs gespot met déze Bachelor-deelneemster?

Entertainment

Ho eens even, is Paul nou in Parijs gespot met déze Bachelor-deelneemster?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

22 mei 2024 om 12:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Morgen is het dan eindelijk zo ver: de reünie van De Bachelor 2024. Hét moment waarop we antwoord krijgen op de vraag of Femke en Rien en vooral Paul en Josephine nog bij elkaar zijn, al gaat er nu een TikTok rond die al het een en ander lijkt te verklappen.

Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe het met Femke en Rien gaat, maar hallo, het kan toch niet anders dan dat die twee nog samen zijn? Sterker nog: ze moeten wel, anders zijn wij ons geloof in de liefde kwijt. Nee, veel benieuwder zijn we naar de status van Paul en Josephine. Lees ook: Juice, TikTok-ruzies en uitgelekte foto's: 8 dingen die we nu al weten over De Bachelor-reünie Bij hen was er sprake van een nog maar beginnende verliefdheid en bovendien gaat al een paar weken het gerucht dat de twee niet meer samen zouden zijn. Dat zou Josephine zelf tegen een aantal mensen hebben verteld. En dat er nu een TikTok de ronde doet waarin wordt verteld dat Paul met een ándere Bachelor-deelneemster in de stad van de liefde is gespot, dat draait die losse schroeven niet bepaald vaster.

Hoe bedoel je tweede keus? Over wie dit dan gaat? Het is in ieder geval niet Beate, mocht je op een enorme plottwist zitten te hopen. Al is de plottwist nog steeds vrij aardig, want Paul is met Eline gespot. Juist ja, de vrouw die hij níet de laatste roos gaf.

Lees ook: Welke schokkende onthulling zou Rien tegen Paul doen in De Bachelor? We doen 10 voorzetjes Paul en Eline dus. In de metro. In París. Tenminste, als we de vriendin van Wieke Veenboer aka Gossip Girl van de Lage Landen mogen geloven. Nu hebben we natuurlijk géén idee of dit echt waar is, misschien waren het wel twee andere bijzonder knappe mensen, maar om dat zeker te weten zullen we toch echt geduld moeten hebben tot morgen (als het überhaupt in de reünie voorbijkomt). Eén ding weten we wel zeker: wij zijn hyped.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen