Juice, TikTok-ruzies en uitgelekte foto's: 8 dingen die we nu al weten over De Bachelor-reĆ¼nie

Entertainment

Juice, TikTok-ruzies en uitgelekte foto's: 8 dingen die we nu al weten over De Bachelor-reĆ¼nie

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

17 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Gepubliceerd op

17 mei 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Jasper Suyk

Daar zijn we dan, na de een-na-laatste aflevering van De Bachelor. De dreamdates zijn geweest, de (in principe wel verwachte) keuzes zijn gemaakt en de twee kersverse koppels zijn herenigd als one, big, happy family. Het is alleen nog de vraag of iedereen volgende week nog zo happy is, als we de eerste beelden van de reünie zo zien.

Je snapt, daar kunnen wij nu al niet op wachten. En dus slaan we lekker aan het speculeren, want er is het een en ander dat we al wél weten.

1. Het gaat juicy worden Dat weten we door de beelden die aan het einde van de aflevering geteased worden, en dat weten we door wat Milan ons een paar dagen voordat de reünie opgenomen werd vertelde. In een interview met &C zei ze: 'Ik denk wel dat de reünie juicy gaat worden. Eigenlijk weet ik dat wel zeker.' 2. De reünie is anderhalve week geleden opgenomen Op maandag 6 mei, om precies te zijn. Dus heb je na die tijd nog een paar Bachelor-deelneemsters op straat hevig zien ruziën? Haren trekken, high kicks, alles? Dan is dat waarschijnlijk niet meegenomen. Maar hey, voor dat soort juice zouden we altijd TikTok nog hebben.

Lees ook: Welke schokkende onthulling zou Rien tegen Paul doen in De Bachelor? We doen 10 voorzetjes 3. Paul heeft waarschijnlijk wat uitgespookt In datzelfde interview met Milan gaf ze ook al min of meer weg dat de spanning en sensatie waarschíjnlijk vooral met Paul te maken zal hebben. 'Vooral Paul maakte zijn keuzes steeds mega spannend. Bij Rien konden we het wat beter aanvoelen, die gaf nog weleens een knipoog op de houseparty waardoor ik wist dat het goed zat. Bij Paul was het meer een gok, al wist hij zelf volgens mij vaak ook écht nog niet. Dus ja, de reünie wordt denk ik wel een leuke aflevering. Ik hoop dat alles heel blijft.' 4. Er moet iets uitgepraat worden tussen Yvonne en Eline Wij hopen ook dat alles heel blijft, al zijn we niet alleen zenuwachtig voor de confrontatie tussen Paul en 'zijn' meiden, maar ook voor die tussen Yvonne en Eline. Mocht je het gemist hebben: er was de afgelopen tijd nogal wat te doen om de opmerkingen die Yvonne in het programma over Eline maakte nadat ze geen roos van Paul kreeg. Ze vond namelijk dat hij de foute keuze had gemaakt. Niet helemaal volgens de girl code inderdaad, maar vervolgens kreeg die arme meid een bak haat waar je u tegen zegt. Ze maakte er onderstaande TikTok over:

Daarin heeft ze het dan weer over onderstaande TikTok van Eline:

Zoals we al zeiden: er moet iets uitgepraat worden. 5. Rien en Femke zijn hoogstwaarschijnlijk nog samen Nu zijn we niet zo kapot van juicekanalen, in ieder geval niet als het aankomt op betrouwbaarheid, maar de beelden die we gisterenavond langs zagen komen op @reality_fbi (topnaam, eerlijk is eerlijk) leken toch wel een hoop te zeggen. Niet alleen was daarop te zien hoe Femke een Instagram Story plaatste met een auto met een Spaans kenteken, ook werd er een foto doorgeplaatst waarop twee mensen die van achteren verdómd veel op Femke en Rien lijken over straat lopen. Inclusief een hond die verdómd veel op die van Rien leek. Nogmaals: 100 procent betrouwbaar is het natuurlijk niet, maar de vorige keer dat er beelden gelekt leken van een Bachelor-stel klopte het en waren de twee inderdaad nog samen. Hoi Thomas en Merel. 6. Beate gaat sowieso een ode krijgen Noem het een vooruitziende blik, maar dit zien we al aankomen. Het leek er heel even op dat Beate als kandidaat een beetje buiten de boot zou vallen vanwege haar hoge eisen, maar dat sloeg al snel om naar de huldiging van queen Beate. En terecht, want ze was heus niet zo pathetic (dit zijn haar eigen woorden) als het leek. In een interview met &C zei ze: 'De uitspraken die ik doe, dat is wel helemaal hoe ik ben. I own that. Ik vind het alleen wel jammer dat ik zoveel afzonderlijk in beeld werd gebracht. Ik was juist heel erg close met de meiden en het is jammer dat je dat niet ziet. Wat overigens ook niet helemaal klopte, is dat viral shot waar ik op die tafel zat. Het lijkt alsof ik me daar op de cocktailparty eenzaam en vol zelfmedelijden zit te bezatten, maar ik zat daar met Amber en Yvette en het was niet eens tijdens de cocktailparty. Ik ben eigenlijk ook helemaal niet het type om daar zo eenzaam te gaan zitten. Ja, ik kan wat arrogant uit de hoek komen, maar ik ben niet pathetic. Ik heb die vent pas net ontmoet. Dan ga ik toch niet een beetje lopen mokken.' Lees ook: 10 momenten waarop we ons net Beate uit De Bachelor voelen 7. Sommige meiden zien elkaar weer voor het eerst Milan vertelde ons ook dat niet alle meiden elkaar veel hebben gezien na de opnameperiode. Zo zat zij zelf lange tijd in het buitenland op een of ander onontdekt eiland, misschien ken je het wel, het heet Bali, waar Femke en Amber ook zaten. 'Ik ben nu pas voor het eerst in Nederland, dus ik ben heel benieuwd hoe het met de anderen is,' zei ze vlak voor de reünie. 8. We hebben er kneiterveel zin in Jep, ook iets dat we nu al weten. Tot volgende week!

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen