Bachelors Beate geeft eindelijk antwoord op belangrijke vraag: wat zit er toch in dat roze tásje?

Entertainment

Bachelors Beate geeft eindelijk antwoord op belangrijke vraag: wat zit er toch in dat roze tásje?

Anne van Aartrijk
Door

Anne van Aartrijk

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Er stonden een paar vragen centraal tijdens De Bachelor 2024. Hebben de mannen allebei liefde gevonden? Hoe lang blijft speeksel nou precies in je mond hangen? (Komen we later op terug.) En de belangrijkste: wat zit er toch in dat roze tasje dat Beate overal mee naartoe sleept? Nou, het verlossende woord is hier.

Beate is door Bachelor-kijkers inmiddels officieel omgedoopt tot queen Beate. Dat heeft natuurlijk alles te maken met haar iconische exit op de rozenceremonie, maar ook haar ongezouten uitspraken tijdens de afleveringen en haar outfits waren vrij iconisch als je het ons vraagt. Hoe Beate voor een potje volleybal verschijnt? Niet in een legging, ben je mal, nee, in roze glitter mét roze handtas. Een handtas die ze later nog eens tevoorschijn toverde tijdens de chiliboerderij-date. Waarom? Omdat ze Beate is, dachten wij. Maar er blijkt nog een andere reden voor te zijn. Lees ook: Beate over haar deelname aan De Bachelor: 'Ik kan wat arrogant uit de hoek komen, maar ik ben niet pathetic' In de reünie die vandaag online is gekomen, is ook Monica Geuze benieuwd naar 'de' tas. 'De meest prangende vraag is natuurlijk: wie zijn er nog samen? Maar er waren ook andere vragen. Beate, wat zit er in dat roze tasje en waarom neem je die overal mee naartoe?' 'Daar zit mijn telefoon in,' antwoordt Beate. Niet omdat ze de hele dag wil scrollen, nee, die bestuurt haar insulinepomp en sensor. Lees ook: 10 momenten waarop we ons net Beate uit De Bachelor voelen Op haar Instagram is Beate al langer open over haar diabetes en ook tijdens de Miss Nederland-finale waar ze aan meedeed vond ze het belangrijk haar sensor te laten zien. 'De bikinironde was heel belangrijk voor me, zodat ik mijn kracht en doorzettingsvermogen kan tonen door mijn sensor en insulinepomp te tonen,' schreef ze daar destijds over.

Lees ook: Je kunt veel van De Bachelors Beate zeggen, maar die meid laat niet over zich heen lopen Kortom: Beate vergroot maar al te graag het bewustzijn rondom de auto-immuunziekte, en dat flikt ze nu mooi weer. Oh, en bovendien, dat tasje paste gewoon perfect. 'Het tasje heeft de vorm van een gymschoen, dus ik vond het heel toepasselijk. Ik dacht: dat zit wel goed.'

delen
Anne van Aartrijk

Anne van Aartrijk is redacteur bij &C, geboren in 2000 (ja, dat is al langer dan tien jaar geleden) en getogen in Brabant, maar dan zonder de zachte G. Is verslaafd aan kaasstengels en is er heilig van overtuigd altijd te kunnen voorspellen waar de treindeuren precies open zullen gaan.

Meer van deze auteur

Meer lezen