Breuk na breuk: zijn Paul en Eline uit De Bachelor echt alweer uit elkaar?

Entertainment

Breuk na breuk: zijn Paul en Eline uit De Bachelor echt alweer uit elkaar?

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Jasper Suyk

Kon je ook niet wachten tot vanavond en heb je de reünie van De Bachelor al gekeken? Dan weet je dat-ie een flinke plottwist bevat. Maar hou je vast, want óók de plottwist heeft een plottwist.

Een korte recap voor iedereen die nog niet heeft gekeken, maar toch getriggerd werd door de kop en nu in dit artikel is beland (hoi!): Femke en Rien zijn nog samen (alhoewel, zo noemen ze het zelf nog niet), Paul en Josephine niet meer, maar Paul en Eline plots wél. Jep, de plottwist waar we het net over hadden. Maar (hou je het nog bij?) ook tussen hen is het nu spaak gelopen. Lees ook: Juice, TikTok-ruzies en uitgelekte foto's: 8 dingen die we nu al weten over De Bachelor-reünie Tijdens de reünie zaten de twee nog te glimmen naast elkaar op de bank, maar vlak daarna hebben ze het afgepakt, zo vertelt Paul aan Shownieuws. 'De eerste maand was heel leuk en heel gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uiteten of andere gekke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten.' Naarmate de tijd vorderde, spraken de twee naar elkaar uit: waar gaat dit eigenlijk heen? Paul: 'Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet.' Toch gingen de twee nog naar Parijs, om te kijken of er in de stad van de liefde iets kon opbloeien. Dat bleek niet het geval. 'Het voelde meer alsof je met een goede vriendin op reis was. Gezellig was het wel, maar niet spannend.' Lees ook: Bachelorbabbel met Milan: 'Ik weet wel zeker dat de reünie juicy gaat worden' En toen kwam de reünie, op een net ongelukkige timing, zo bleek achteraf. 'Toen moesten we vertellen dat we nu aan het daten zijn, maar drie dagen na de reünie hebben we het afgekapt. We hebben het er toen over gehad en tegen elkaar gezegd: 'We zijn niet voor elkaar gemaakt.''

In andere woorden: er heeft een breuk na een breuk plaatsgevonden. Oh, en: de bachelor is weer vrijgezel, mocht je na dit seizoen in vuur en vlam staan. Hou ons dan wel even op de hoogte van de ontwikkelingen, vriendelijk bedankt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen