Wil je weten: dit zegt je favoriete kleur M&M over je

Body & Mind

Wil je weten: dit zegt je favoriete kleur M&M over je

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

9 november 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Unsplash

Gepubliceerd op

9 november 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Unsplash

Gooi weg al die persoonlijkheidstesten en zeg maar doei tegen sterrenbeelden. Op deze manier leer je jezelf pas echt beter kennen. Dit zegt jouw favoriete M&M-kleur over jou. 

Ze smaken allemaal hetzelfde, maar toch… Iedereen heeft een favoriet. De kleur M&M die je als eerste eet, of juist die je tot het laatst bewaart, zodat je er zo lang mogelijk van kan genieten. Wat je eetstrategie ook is, het valt niet te ontkennen: ook jij hebt een voorkeur op gebied van M&M-kleuren. En laat er nou net door de krant Houston Press een artikel zijn geschreven over wat die voorkeur over jou zegt. En de schrijfster kan het weten, zij zegt een workshop gevolgd te hebben voor de psychologie achter M&M-kleuren. Dus. Lees ook: Voor deze aandoeningen schamen we ons het meest bij de dokter Groen Groen moet je doen. In ieder geval, dat betekent de kleur volgens kleurtheorie. Als dit je favoriete M&M-kleur is, ben je vredig en gepassioneerd. Daarbij ben je down to earth en ben je er bewust van wat anderen van je denken. 

Rood De kleur van de bloed, liefde en, natuurlijk, de rode M&M. Grijp je het snelst naar de rode knikker dan ben je gepassioneerd, dapper en zelfverzekerd volgens de Houston Press. Fun fact: de rode M&M is tussen 1976 en 1987 verdwenen. Dit omdat er in sommige soorten snoepgoed kankerverwekkende rode kleurstoffen werd gebruikt. Dat was bij M&M's niet het geval, maar alsnog werden de rode versies verbannen uit de zak. Rood werd na 11 jaar weer teruggebracht na een campagne van een student die hem erg miste. Dat zal vast een gepassioneerd, dapper en zelfverzekerd persoon zijn geweest. Oranje  Toen de rode M&M uit de zak verbannen werd, kwam oranje erin. Fijn voor de oranjefans (ja van M&M's dan, niet voetbalsupporters), want ook toen rood terugkwam bleef oranje een vaste speler. Oranjefans zijn vrolijke types die vrij in het leven staan en ietsiepietsie wild kunnen overkomen, volgens Houston Press. Daarbij zijn ze zelfverzekerd en vriendelijk. Good for you, oranje bovens.  Geel Grote kans dat je favoriete M&M-kleur ook matcht met je algemene favoriete kleur. Mensen die dol zijn op geel hebben vaak een vrolijke persoonlijkheid (denk maar eens aan smiley's) en zijn creatief. Zonnetjes in huis dus.  Bruin  Bruin is de kleur van chocola dus bruin is hartstikke logisch. En misschien een tikkeltje saai, maar daar hebben we het niet over. Als dit je lievelings-M&M is hou je ervan als dingen zijn zoals ze horen te zijn en ben je lekker praktisch. Daarbij ben je down to earth en een beetje traditioneel. En je denkt logisch, want chocola is bruin en daar blijven we bij.  Lees ook: Roze bril m'n reet: waarom te positief zijn ook niet goed is  Blauw Is dit je favo, dan heb je geluk. Volgens de officiële M&M-website is dit met 24% namelijk de meest voorkomende kleur. Bofkont. En dat terwijl deze kleur als laatste is toegevoegd aan de mix. Jij bent te vertrouwen en en je hebt een sterke mening. Ook weer leuk om over jezelf te weten. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen