Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #35

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #35

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

29 augustus 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 augustus 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoezeer je je ook tegen bepaalde gevoelens verzet, je hart gaat het niet winnen van je hoofd. Je kunt de dingen dus beter gewoon maar over je heen laten komen en de liefde óf de lust nemen zoals die komt. En met een beetje geluk kom je zelf dan ook weer eens een keer…

Samen: Een fijne week om samen iets leuks te doen. Dat is het natuurlijk altijd wel, maar nu is het ook echt weer even nodig. Jullie relatie is op zich prima, alleen wel een beetje aan het inkakken. Als je het echt goed wil aanpakken is het een leuk idee om je partner te verrassen met een activiteit die jullie samen nog niet eerder hebben gedaan. Suppen. Of cuppen. Wuppen, zoek het uit.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je hebt nog genoeg dingen voor jezelf te regelen voordat je überhaupt tijd hebt voor een ander. Dit is niet de meest geschikte periode om je te binden of andere beloftes te doen. Hoe graag iemand ook de jouwe wil zijn, jij bent er nog niet klaar voor om de komende tijd als de zijne/hare door het leven te gaan.

Samen: Deze week zoek je je niet alleen helemaal lens naar een probleem dat je fijn kunt opblazen, je zult het nog vinden ook. Op de één of andere manier heb je behoefte aan een flinke woordenwisseling met je geliefde. Mogelijk ben je op zoek naar bevestiging of heb je gewoon zin een flink potje goedmaakseks. En ja, daarvoor is inderdaad eerst een lekkere bak heibel nodig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoe lang ben je nog van plan om heen en weer te blijven flirten en foefelen? Als het nu nóg niet duidelijk is dat jullie elkaar meer dan leuk vinden kan het bij dezen wel stoppen, meer obvious dan dit gaat het niet worden. Neem het initiatief, zeg wat je voor hem/haar voelt en gaan met die baviaan. In vredesnaam!

Samen: De aandacht die jullie in het begin van de relatie voor elkaar hadden, maakt steeds meer plaats voor gewenning. Ja. Jullie zijn een stel. Jullie horen bij elkaar en daar is meteen ook alles mee gezegd. Hoe zit het met: 'Kom eens hier, lekker ding' of 'Ik kan je wel opvreten geile beer!' Dat klinkt toch al heel anders dan: 'Is mijn broek al gewassen?' of 'Wat gaan we vanavond eten?'

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je hebt helemaal je neus vol van personen die je proberen te claimen of je op een andere manier proberen te sturen en te stellen. Het enige wat je wil is je eigen gang kunnen gaan zonder dat je je hierbij aan wie dan ook hoeft te verantwoorden. Nou. Wat let je? 

Samen: Het is tijd voor een goed gesprek waarin je duidelijk aangeeft wat je dwarszit. Om de hete brei heendansen of verstoppertje spelen is duidelijk niet de manier dus hup, voor de draad ermee. Je partner kan geen gedachten lezen. Daarbij heeft hij of zij al helemaal geen boodschap aan spelletjes.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Dat je bereid bent om jezelf meer open te stellen voor de liefde, wil niet ook meteen zeggen dat je er klaar voor bent om je aan een ander aan te passen. Nog niet een beetje! Even verder kijken nog naar iemand die jouw dwangmatigheid en stijfkoppigheid wél kan waarderen. 

Samen: Je hebt de neiging om je geliefde te vergelijken met iemand anders waarbij je partner niet als de meest voordelige uit de bus komt. Ben je misschien een beetje verliefd op die ander waardoor je alles wat hij of zij doet door een roze bril bekijkt? Niet helemaal fair tegenover je partner die echt zijn of haar best voor je doet.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Net als je denkt dat je inmiddels wel weet wat je wel en niet wil, ontmoet je iemand die je toch weer heel anders naar de dingen laat kijken. Het grappige is dat het niet iemand is op wie je verliefd zou kunnen worden, maar wél iemand die je op een bepaalde manier anders over relaties laat denken. Apart.

Samen: Je geliefde kan zijn of haar ogen én handen niet van je afhouden. Jij bent duidelijk nog steeds je partners grote liefde. Uiteraard geeft dit jou een heel goed gevoel en maakt dit dat je alleen nog maar meer zin hebt in een gezamenlijke toekomst met alles erop en eraan. Getverdemme wat klef. Maar wél mooi.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Stel je open voor nieuwe vriendschappen en via via komt dan vanzelf ook de liefde op je pad. Probeer niet iedereen over één kam te scheren. Dat je vorige liefde een ass was, wil niet zeggen dat de volgende dat ook zal zijn. Je gevoel volgen is prima, maar te overgevoelig reageren gaat je uiteindelijk vooral in de weg staan. 

Samen: Er is meer sprake van romantiek en ook de communicatie gaat erop vooruit. Ondanks je aangeboren onzekerheid en verlegenheid durf je toch steeds meer aan je partner bloot te geven. Hij of zij leert je hierdoor steeds beter kennen en gaat hierdoor ook steeds meer van je houden.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Hoewel je het dit keer helemaal anders wil aanpakken, dreig je toch weer in je oude valkuilen 'impulsiviteit en ongeduld' te trappen. Dit kun je vertalen naar te snel en te veel berichten en je direct daarna te snel en te veel zorgen maken als hij of zij niet binnen vijf minuten reageert. 

Samen: Na een lastige periode binnen de relatie merk je dat je partner toch nog wel heel erg gek op je is en je helemaal niet kwijt wil. Hierdoor ga jij ook weer anders naar hem of haar kijken. In plaats van je alleen maar te focussen op de irritaties zie je plotseling ook weer wat je wél zo leuk aan hem of haar vond.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Je hebt foute types en goede. Met de foute types heb je inmiddels al vaak genoeg kennisgemaakt, maar… één van de goeden is inmiddels naar je onderweg! Sta ervoor open en geniet van de mooie dingen die komen gaan: je hebt het na alle misère dubbel en dwars verdiend. 

Samen: Leg geen zout op slakken die er niet zijn en maak geen piramidaal probleem van iets wat eigenlijk de moeite van het zeuren niet waard is. Je maakt het hiermee vooral ongezellig in de tent en de relatie is er al helemaal niet bij gebaat. Besteed liever meer aandacht aan romantiek, daar heb je ondanks je behoefte aan drama namelijk ook best zin in deze week.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Eigenlijk vind je het allemaal wel prima hoe het nu is. Je hebt alles wat je wil en wat je niet hebt hoef je ook niet per se. En dat geldt al helemaal voor een partner. De laatste bezorgde je genoeg hoofdpijn voor de rest van het jaar dus laten we er voorlopig vooral niet wéér aan beginnen. 

Samen: Na de zoveelste break-up (of het keihard dreigen hiermee) begint er toch weer een greintje spijt te wriemelen waaruit blijkt dat je toch (nog) niet helemaal zonder je poepje wil. Dat wordt alles uit de kast halen om het weer goed te maken. Je schatje is het inmiddels behoorlijk beu dus je zult meer dan je best moeten doen.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Iemand die heel goed bij je zou kunnen passen, passeert je bijna onopgemerkt doordat je totaal geen aandacht aan hem of haar besteedt. Dit is echt een gemiste kans, Kreeft! Berg je telefoon op en kijk om je heen in plaats van constant op je scherm. Je kunt beter een onbelangrijk kletsbericht missen dan deze match made in heaven!

Samen: Je zit niet zo lekker in je schil waardoor je ook geen reet gelooft van de complimentjes die uit de mond van je partner komen. Hiermee maak je het niet alleen je geliefde moeilijk om met je om te gaan, maar jezelf ook. Zeg gewoon dankjewel, om vervolgens direct even in de spiegel te kijken. Dan zie je zelf ook dat hij of zij gewoon gelijk heeft.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Er loopt iemand als een eendenkuiken achter je aan in de hoop een glimp van je op te vangen of een greintje aandacht van je te krijgen. Je vindt dit alle behalve grappig en wil er eigenlijk ook het liefst zo snel mogelijk van af. Het beste wat je kunt doen is gewoon vriendelijk vragen of hij of zij hiermee wil ophouden. Boos worden bij hardleers gedrag kan altijd nog.

Samen: Waarschijnlijk heb je het niet in de gaten, maar je lief voelt zich behoorlijk vanzelfsprekend en allesbehalve gewaardeerd. Misschien moet je het eens proberen met woorden in plaats van daden. Superlief dat je voor hem of haar kookt, wast of frikandellen speciaal haalt, maar een welgemeend compliment is ook weleens fijn om te horen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen