Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #34

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #34

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

22 augustus 2022 04:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

22 augustus 2022 04:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Vrienden spelen voor Cupido en stellen je voor aan iemand van wie ze denken dat die goed bij je zou kunnen passen. Hoewel je het best een beetje spannend vindt, blijkt de koppelactie goed uit te pakken en wordt het één van de leukere dates. En niet alleen dat, de kans is zeer groot dat er ook nog een relatie uit voortvloeit.

Samen: Ruzie is nooit leuk, maar als je niet wil of kunt communiceren, wordt het natuurlijk helemaal een drama. Loop niet middenin het gesprek weg en reageer rustig op wat je partner zegt in plaats van er alleen maar overheen te tetteren. Misschien heb je het ook wel gewoon te druk met werk en andere verplichtingen waardoor je lontje zo kort is. En je je lief een beetje tekort doet.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je zou graag weer eens echt bij iemand willen horen maar helaas, de ware Jacob(a) laat zich nog even niet zien. Hoewel je de boel probeert te sturen en te stellen, laat de liefde zich niet forceren. Je kunt nu eenmaal niet alles naar je hand zetten en eigenlijk moet je dit ook helemaal niet willen. Leef je leven en laat je verrassen. Veel leuker.

Samen: Je partner heeft het de laatste tijd erg druk met werk en andere verplichtingen waardoor jullie weinig tijd samen hebben gehad. Hoewel je er natuurlijk flink over hebt zitten pruttelen heeft dit niets opgeleverd, behalve wederzijdse irritatie en ergernis. Gelukkig is het einde van deze drukke periode bijna in zicht en kunnen jullie binnenkort weer lekker zwaan-kleef-aan overal saampjes naartoe.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Als een relatie niet werkt, moet je deze verbreken, je ex loslaten en verder gaan met je leven. Goed. Je vorige relatie werkte dus niet. Nu de rest nog. Kwestie van alle banden doorknippen en vooruit kijken in plaats van achteruit. Pff... Hoe moeilijk kan iemand het zichzelf maken? Ga iets doen waar je blij van wordt. En stop met mekkeren over je voormalige lover. Wees blij dat je ervan af bent.

Samen: Door meer tijd samen door te brengen groeien jullie automatisch ook dichter naar elkaar toe. En dat is zeker geen overbodige luxe. Er zit zo'n enorme afstand tussen jullie dat normaal communiceren haast niet mogelijk is. Alles wordt besproken via enorme lappen tekst in WhatsApp waarbij negen van de tien keer langs elkaar heen wordt gekrabbeld, waardoor er nóg meer problemen ontstaan. Goed bezig.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Jij bent deze week toevallig exact op het juiste moment op de juiste plek om de liefde te vinden. Of eigenlijk vindt de liefde jou! Zonder dat je er al te veel moeite voor hoeft te doen, komen er verschillende personen op je pad waar je niet alleen een leuke klik mee hebt, maar ook nog eens zomaar flink mee kunt liggen geulen. Soms zit het mee...

Samen: Er blijven kapers op de kust rondcirkelen in je omgeving. En ze hebben het niet op je partner gemunt, maar op jou! Blijf dus vooral sterk in je schoenen staan en ga niet in op spannende voorstellen of uitnodigingen waarvan je weet dat deze je in moeilijkheden zullen brengen. Het kost je zo al moeite genoeg om niet buiten het potje te kletteren.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter Single: Zoek en je zult vinden! De ware liefde is veel dichterbij dan je denkt, alleen je kijkt niet op de juiste plek. Mogelijk ben je nog wat voorzichtig en durf je het niet te zien? Probeer je stukje bij beetje meer open te stellen. Je hoeft je echt niet meteen te binden, eerst vrienden worden is ook een goede optie.

Samen: Laat niemand jullie geluk in de weg staan. Niet iedereen is het er namelijk mee eens dat jullie een stel zijn. Jammer voor hen, maar dit is vooral hun probleem en niet dat van jullie. Gelukkig gaat het tussen jou en je geliefde meer dan goed en dat is alles wat telt. Sterker nog, dit is een goed moment voor een volgende stap. Lekker voor die misgunners!

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok Single: Het benaderen van die ene persoon blijkt plotseling een stuk minder eng dan je had verwacht. Op een onverwacht moment staan jullie zomaar met elkaar te praten. Goed, de eerste minuten moet je bijna kotsen, maar daarna ebt de spanning langzaam weg en blijkt dat je hem of haar eigenlijk veel minder leuk vindt dan je dacht.

Samen: Er zijn nogal wat strubbelingen binnen de relatie waarvan je even geen idee hebt hoe je hiermee om moet gaan. Juist als je uit alle macht je best doet om het een en ander te fiksen, lukt dit niet. Gewoon even niets doen en afwachten is nu het beste wat je kunt doen. Je zult zien dat je dan vanzelf de antwoorden op je vragen krijgt en de oplossing zich vanzelf aandient. Ging alles maar zo makkelijk.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman Single: Een leuke relatie is binnen handbereik, ware het niet dat je zo jammerlijk veeleisend was. Het is niet goed of het deugt niet. Ja, zo kan het nog wel even duren natuurlijk. Aan aandacht geen gebrek, maar aan verdraagzaamheid des te meer. Alles irriteert. Anders pak je er nog even een vergrootglas bij.

Samen: Je bent dol op je partner en de ander is stapelgek op jou. Ondanks het feit er flink wat bewonderaars om jullie heen zwermen, hebben jullie alleen maar oog voor elkaar. Als er de laatste tijd sprake is geweest van spanningen binnen de relatie, behoren deze nu voorgoed tot het verleden. Natuurlijk zullen zich ooit wel weer nieuwe aandienen, maar dit drama is in elk geval achter de rug. En nu naar bed, zei Duimelot!

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen Single: Hoewel je zeker niet op zoek was naar de liefde, laat zomaar uit het niets iemand je hart sneller slaan. Geen idee wat hier gebeurt, maar je voelt je er absoluut goed bij. Naast je hartslag gaat ook meteen je bloeddruk én je libido omhoog. Wat een drukte zomaar ineens. Nou hup Vissen, gaan met die banaan! Wat zeg ik? Trossen los!

Samen: Het is zo afgrijselijk druk op je werk dat je thuis geen zin meer hebt om met je partner te praten, laat staan iets anders te doen. Eten, douchen en slapen is alles wat je wil of wat überhaupt nog lukt. Wees eerlijk over wat je voelt en maak je lief even duidelijk dat het niet aan hem of haar ligt dat je zo nors en nurks bent. Gewoon een beetje overwerkt, kan gebeuren.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram Single: Zomaar uit het niets staat er een ex voor je neus die duidelijk meer van je wil dan alleen maar even gezellig herinneringen ophalen. Diegene wil bepaalde herinneringen letterlijk met je herbeleven, vooral die van verhitte aard. Aan de ene kant kun je je bedenken dat deze figuur niet voor niets tot je exen behoort. Aan de andere kant kun je je afvragen: waarom niet?

Samen: Stop met het vergelijken van je huidige partner met je ex, de buurman/-vrouw, Lady Ga Ga of Aqua Man. Dat je het in gedachten doet is al kwalijk, maar als je het ook nog hardop uitspreekt, ben je écht verkeerd bezig. Op die manier geef je je geliefde het gevoel dat hij of zij aan bepaalde eisen moet voldoen of zich eigenschappen moet aanmeten die totaal niet bij hem of haar passen. Zó niet leuk gewoon.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier Single: Als je je onzeker voelt, straal je dit ook uit naar je omgeving. Hoogste tijd dus om je te focussen op je positieve eigenschappen én je uiterlijke pluspunten waar je er meer dan genoeg van hebt. Het gevolg van deze actie wordt deze week nog merkbaar in de vorm van meerdere aanbidders die je vanuit diverse hoeken benaderen en ook nog eens met je op date willen.

Samen: Donkere wolken onenigheid pakken zich samen boven de relatie en ontaarden in een verschrikkelijke donderbui waar de honden geen brood van lusten. Hoewel je de neiging hebt om je partner te overschreeuwen, is het beter om zijn of haar tirade uit te zitten en vooral kalm te blijven. Hou je hoofd koel, zeg in alle rust wat jij van de hele situatie vindt en je partner zal vanzelf kalmeren.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen Single: Vrijheid, blijheid maar iemand brengt je zó van je stuk dat je er even helemaal ondersteboven van bent. Hoewel je een flierefluiter pur sang bent, heb je er toch veel voor over om deze persoon niet úit maar ín je tent te lokken. Niet voor één keer, maar misschien wel voor een hele poos. Van pierewaaier naar potentiële partner, hoe raar kan een balletje rollen.

Samen: Het vuur is langzaam aan het uitdoven tot het niet meer is dan een zielig hoopje as. Voor het zover is moet er nog heel wat gebeuren, maar met alle drama die zich de laatste tijd binnen de relatie afspeelt zijn jullie al halverwege. Wat gaan jullie doen, Twin? Allebei flink de schouders eronder zetten en het vuur weer aanwakkeren of lekker zo door emmeren en passief toekijken hoe de boel langzaam opbrandt?

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft Single:  Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. De Kreeft daarentegen wel. Met gemak minstens zes keer. Het is namelijk weer eens zover: foute figuren-parade. De één na de ander, je kunt er zo de polonaise mee lopen. Prima hoor, dat je er weer intuint. Zolang je je roze bril ophoudt én je kop in het zand steekt, kan het lang aan.

Samen: Je bent zo druk geweest met van alles, dat quality time met je geliefde er de laatste tijd flink bij ingeschoten is. Hoogste tijd dus om de verloren tijd in te halen en samen alsnog iets leuks te ondernemen. Of gewoon lekker samen niets te doen. Later deze week zal je partner je helpen bij het oplossen van een probleem zonder er ook maar iets voor terug te verlangen. Zo lief.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen