Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #46

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #46

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

14 november 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

14 november 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Blast from the past! Iemand met wie je ooit een fling of zelfs een echte relatie hebt gehad, komt prompt weer op je pad met het voorstel om het nog eens te proberen samen. Het geinige is dat je hier nog best wel voor openstaat ook. Ga gewoon samen gezellig op date en zie wat ervan komt.

Samen: Je geliefde heeft het momenteel allerminst naar zijn of haar zin en dit heeft alles te maken met werk. Je partner heeft het loeidruk of staat juist te springen om nieuwe klussen. Er is gezeik met collega's of het werk zelf is ruk. Natuurlijk kun jij hier niets aan veranderen, maar misschien kun je wel meedenken over een mogelijke oplossing.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Natuurlijk doet iedereen zich weleens een pietsje beter voor dan dat hij of zij is. Alleen de vraag luidt, hoe lang hou je dit vol? Wees gewoon lekker jezelf, compleet met je ongeduld, opstandigheid, impulsiviteit, botheid, rusteloosheid en de rest van je minder prettige eigenschappen die je meteen ook weer onweerstaanbaar grappig en interessant maken.

Samen: Meningsverschillen die jullie hadden worden nu in alle rust uitgepraat. Niet dat jullie het nu plotseling roerend eens zijn met elkaar, maar er kan in elk geval in alle redelijkheid gecommuniceerd worden en er is sprake van wederzijds begrip. Wijntje en toastje erbij en het wordt nog gezellig ook.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je moet er niet aan denken om de kerst met saaie schoonouders of praatgrage andere schoonfamilie te vieren, dus de beslissing om nog even lekker single te blijven is snel gemaakt. Sowieso tot en met het einde van het jaar. Lekker in je eentje alle kerstbrood en oliebollen opvreten. Joe!

Samen: De sleur neemt toe, maar jullie stappen er samen net zo makkelijk heel snel weer uit. En zo moet het ook. Waarom ergens in blijven bungelen waar je niet wil zijn? Jullie hebben nog genoeg leuke ideeën om uit te voeren, dus wat let je om hier per vandaag nog aandacht aan te besteden?

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Als je nu nog steeds zit te miepen om die ene ex ontmoet je binnenkort iemand die jou hier eindelijk eens overheen kan doen zetten. Waarschijnlijk zonder dat hij of zij dit zelf weet, maar je gedachten zullen constant bij je nieuwe prooi zijn. Of de ander ook zo gecharmeerd zal zijn van jou is nog onduidelijk, maar het is sowieso fijn dat je eindelijk weer eens aan iets anders kunt denken. 

Samen: Jouw geliefde verdient nu even alle aandacht. Wat er ook is gebeurd, hij of zij mag best weer eens even in het zonnetje gezet worden en het gevoel krijgen dat hij of zij echt de enige voor jou is. Haal alles uit de kast om het een onvergetelijk, mooi, romantisch moment te maken. En bovenal een prachtige herinnering.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hart volgen is meestal een goed idee. Niet altijd. In het ergste geval pakt het niet helemaal uit zoals je had gehoopt maar doe je wel ervaring op en haal je er een les uit. Dit is een prima week om gewoon lekker te doen wat jou leuk of goed lijkt, met wie of wat dan ook. Geniet of leer, of allebei.  

Samen: Je zit een beetje rottig in je vlies en voelt je onbegrepen, vanzelfsprekend en niet gewaardeerd. Aan de andere kant wil je dit niet kenbaar maken aan je partner omdat je bang bent dat aan dit lijstje dan ook nog 'zeurkous' kan worden toegevoegd. Kom, kom, Vis. Je kunt best iets tussen neus en lippen door aangeven zonder er direct een heel ding van te maken. Die gevoelens heb je niet voor niks, dus misschien heb je wel een punt.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt iemand zwaar op een voetstuk gezet waar hij of zij eigenlijk helemaal niet hoort. Natuurlijk is het een lekker ding, maar vlak jezelf ook niet uit. Jij hoort net zo goed met je sexy voetjes op een sokkel te staan. De ander is niets meer dan jij en mag zelf ook blij zijn dat jij überhaupt oog voor hem of haar hebt. 

Samen: Je lief heeft een beetje extra aandacht nodig. Misschien zit hij of zij niet lekker in het velletje of is er sprake van loopneus, griep, een rug als een tuinhek of andere lichamelijke ongemakken. Hoe dan ook heb jij je handen er vol aan deze week. Gelukkig wordt het wel erg gewaardeerd.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Hoewel je een poosje niet hebt opengestaan voor de liefde, begint nu toch de behoefte aan een leuke partner op te spelen. Niet dat je gelijk zou willen samenwonen, maar een beetje ondeugend latten zou niet verkeerd zijn. Tja Stier, in dat geval zul je toch ook zelf wat actie moeten ondernemen. 

Samen: Dit is een heerlijke week om er samen op uit te gaan en ook binnenshuis langdurig in elkaars aura te bivakkeren. Lekker klef en knus bankhangen en praten over alles wat jullie nog graag willen. Vooral dat laatste is belangrijk. Dit is namelijk het ideale moment om toekomstplannen te maken, niet te verwarren met luchtkastelen bouwen. Wat willen jullie en wat is haalbaar?

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand in je omgeving raakt een gevoelig snaartje bij je, al kun je niet direct de vinger erop leggen wat hij of zij met jou doet. Toch voelt het wel prettig en ben je bereid te onderzoeken of er meer in zit. De kans dat jij ook bij hem of haar iets hebt losgemaakt is groot, dus waag gerust de stap.

Samen: Ruzie in de tent! En niet zo'n beetje ook. Communicatie is alles binnen een relatie, maar de manier waarop jullie soms met elkaar praten maakt de boel alleen maar erger. Zo ook deze week. Bepaalde uitspraken helpen niet echt, zeg maar. Nu je dit weet kun je wellicht erger voorkomen door gewoon even je sneb te houden.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: In de liefde moet je soms risico's nemen, maar zomaar in zeven sloten tegelijk stappen is natuurlijk weer het andere uiterste. Op meerdere paarden wedden daarentegen is wel weer handig. Verder is de kans groot dat je iemand op de blok zet met wie je voorheen juist niets liever wilde dan contact. Goede beslissing.

Samen: Ruziemaken om het ruziemaken. Zucht. We moeten het je nageven, je bent er verdraaid goed in. Deze week is het voor jou vooral een manier om je luvvie de gordijnen in te jagen en uitspraken te ontlokken waaruit moet blijken dat hij of zij nog steeds gek op je is en jou niet kwijt wil. Verkeerde manier, Kreeft. Zo jaag je je partner juist weg.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Durf je hart te volgen zonder eerst allerlei scenario's te bedenken over wat er allemaal mis kan gaan. Net zoals er altijd wel iets fout kan gaan, kunnen sommige dingen ook juist zomaar heel goed verlopen. Verruil je angst voor vertrouwen en de situatie ziet er plotseling heel anders uit. En als het uiteindelijk dan toch op kak uitdraait, dan heb je het in elk geval geprobeerd. En weer door.

Samen: Bemoeienis van derden is altijd irritant, zeker als ze ook nog proberen jouw gedachten of gevoelens te bepalen. Niemand kent jouw partner zoals jij hem of haar kent dus laat anderen in vredesnaam hun hinderlijke laadklep ergens anders opengooien. Bij voorkeur ergens waar jij er geen last van hebt. Doei.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Waar een vrolijke toet andere vrolijke snuiten aantrekt, is een chagrijnige melis de ultieme magneet voor andere negatievelingen. Bedenk even wat jij graag zou willen aanlokken en handel daarnaar. Je kunt een ander pas blij maken als je zelf ook happy bent. Exact de reden dat mensen minder graag contact leggen met een sippende hangjas. 

Samen: Werk, hobby's of andere tijdrovende bezigheden verstoren de balans tussen je liefdesleven en al het andere gedoe. Nu kunnen we je wel prijzen om het feit dat je zo'n gezellig bezig bijtje bent, maar eigenlijk zou je gewoon meer tijd voor je partner moeten vrijmaken.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je zit momenteel nogal vastgeroest aan dingen die in het verleden zijn gebeurd. Met name aan mensen met wie je deze ervaringen hebt gehad. Als je heel eerlijk bent gaat het om zaken waarvan je blij moet zijn dat je er nu vanaf bent. Dus hop, even een plens antiroestmiddel eroverheen en je kunt je kontje weer lekker vrij bewegen. Voorwaarts  natuurlijk.

Samen: Dit is een mooi moment om samen een reis of weekendje weg te plannen. Of wellicht een dagje als dat financieel iets beter uitkomt. Hoe dan ook is het fijn om nu iets leuks in het verschiet te hebben waar jullie je samen op kunnen verheugen. Dus. Waar is jouw agenda en waar die van je lief? Meteen boeken die hap.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen