Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #39

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #39

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

26 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

26 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Sluit het verleden definitief af en sla een nieuwe weg in. Door telkens weer langs die oude paden te banjeren, blijf je dezelfde troep tegenkomen en kom je nooit vooruit in het leven en al helemaal niet in de liefde. Je hebt een frisse wind nodig, een nieuwe omgeving en natuurlijk ook – vooral – héél veel nieuwe mensen.

Samen: Je geliefde heeft momenteel wat meer zorg en aandacht nodig en hoewel je het zelf al enorm druk hebt, geef je dit hem of haar met alle plezier. Alleen al door jouw liefde voelt je partner zich al snel weer een stuk beter. Gelukkig maar want inmiddels loop je op je wenkbrauwen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Het lukt je maar niet om die ene ex te vergeten of die ene crush los te laten die overduidelijk niet hetzelfde voor jou voelt als jij voor hem of haar. En toch zal het moeten. Als je tenminste alsnog de échte ware wil vinden. Een eeuwige driehoeksverhouding met het verleden gaat hierbij namelijk niet helpen.

Samen: Hoogste tijd om samen eens goed jullie relatie onder de loep te nemen en heel eerlijk te zijn over wat jullie vooruit helpt en wat jullie juist in de weg staat. Daarna is het alleen nog maar een kwestie om de obstakels eruit te duvelen en dat wat meewerkt te versterken. Nu maar hopen dat wat eruit moet geen verslaving is.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je hebt alles behalve zin om met je vrienden uit te gaan en blijft dan ook onverzettelijk op de bank hangen. De voornaamste reden dat je niet mee wil is dat je er even helemaal geen vertrouwen meer in hebt dat je iemand gaat tegenkomen. Eén ding is zeker. Als je je in huis blijft verstoppen gaat het zéker niet lukken. 

Samen: Je lijkt momenteel meer van je werk te houden dan van je partner. Natuurlijk is dat niet echt zo, maar gezien de zeeën van tijd die je aan je carrière besteedt en het flardje aandacht dat je liefje krijgt is de balans aardig zoek. Hoogste tijd om je geliefde weer eens flink in het zonnetje te zetten.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: De tijd die je alleen hebt doorgebracht heeft je veranderd en anders naar de dingen doen kijken. Dit zou een mooi moment kunnen zijn om je weer eens echt open te stellen voor de liefde. Maar dan wel met iemand die inmiddels óók wat zelfkennis heeft opgedaan.  Niet meer met zo'n ongeleid projectiel als dat je eerst had. 

Samen: Vieze sokken naast het bed, gebruikte handdoeken naast de wasmand, hardnekkige remsporen in de pot, pasta carbonara die naar kont smaakt: kan je partner dan echt helemaal niks? Nou, nou, nou Bokstra. Zó erg is het nu ook allemaal niet. Zolang hij of zij je nog steeds gillend naar een hoogtepunt brengt heb je totaal geen reden tot klagen.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Net als je bijna over je huig gaat van het woord 'vrijgezellig', kom je iemand tegen die weleens jouw nieuwe lover zou kunnen worden. Het klikt zo goed tussen jullie dat het zomaar heel snel zou kunnen gaan. Natuurlijk zijn hardlopers doodlopers, enkele uitzonderingen daargelaten. En misschien zijn jullie dat wel.

Samen: Je geliefde maakt zich flink zorgen om de financiën. Helaas is er niets wat jij daaraan kunt veranderen. Het enige waar je hem of haar bij kunt helpen is de administratie op orde brengen en samen kijken waar er op bespaard kan worden. De zorgen zullen er niet direct minder om worden maar misschien blijft er wel iets meer geld over.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt het even helemaal gehad met drukte, mensen en potentiële partners. Even opbokken met al die datingapps en al die andere digitale rotzooi waar iedereen altijd nét nog even verder kijkt omdat het aanbod gewoon abnormaal tergend groot is. Niet te doen. Liever ga je even rustig wandelen in de natuur. Hé, wie is dat lekkere ding dat daar de hond uitlaat?

Samen: Wegens tijdgebrek zit je met je handen in het haar. Geen flauw idee hoe je al je afspraken moet nakomen en ook nog al je klussen moet klaren. En dan moet je ook nog eens van hot naar her vliegen. Gelukkig is daar je redder in de nood: je eigen grote liefde! Niet met een helikopter maar gewoon fijn met de auto. En misschien doet hij of zij ook nog even de was. Zo lief.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Je wil te veel en je wil het te snel. Soms denk je dat je voor de rest van je leven single zult blijven omdat niemand je begrijpt of überhaupt bereid is om jouw gebruiksaanwijzing even door te nemen. Misschien scheelt het als je durft in te zien dat het niet alleen om jou draait en de ander ook een bepaalde handleiding heeft?

Samen: Liefde is een werkwoord en daar is geen woord van gelogen. Een relatie die vanzelf voortkabbelt komt uiteindelijk in een sleur terecht waar geen ene reet meer aan is. Blijf elkaar verrassen en vooral versieren. Niets of niemand is vanzelfsprekend, dat zouden jullie eigenlijk op een tegeltje moeten zetten.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Er ligt een leuk afspraakje in het verschiet maar een echte serieuze relatie zit er niet in. Geeft niets. Gezelligheid en een beetje lol maken staat nu hoger op je verlanglijstje dan klef doen met een nieuwe vaste partner. Nu maar hopen dat de ander trakteert want zelf ben je momenteel zo skeer als een doeber.

Samen: Een discussie loopt hoog op en leidt helaas nergens toe. Geen van beiden is bereid ook maar een strobreed toe te geven. Het is beter om de boel een poosje te laten rusten en zelf even af te koelen. Misschien kunnen jullie het nog eens proberen tijdens een lange ontspannende strand- of boswandeling.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je bent aantrekkelijk en charmant en weet ook met gemak iedereen om je vinger te winden. Helaas ook degene die je níet wil. Hij of zij verwart je vriendelijkheid met flirten en is met geen stok meer bij je weg te slaan. Als een duveltje uit een doosje duikt je nieuwe aanbidder overal op. En veel plezier ermee. 

Samen: Als er onlangs wat sprake was van onenigheid, komen jullie nu weer in wat rustiger vaarwater. Dit is mede te danken aan de goede gesprekken die er deze week gevoerd worden. Hoe minder er onder het tapijt wordt geveegd, hoe meer jullie tot elkaar komen. Wederzijds begrip en geduld is hierbij wel van groot belang. Dus niet weglopen.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Rondlopen met een prutlip omdat alles vervelend is of op een andere manier niet deugt trekt meestal geen gezellige mensen aan. Richt je op de dingen die je wél blij maken en je komt vanzelf gelijkgestemden tegen. Je kunt beter samen met iemand lachen dan een hele klaagmuur bouwen. 

Samen: Om te voorkomen dat het vuur tussen jullie langzaam uitdooft tot een nietig waakvlammetje is het belangrijk om nu actie te ondernemen. Zeg tegen je partner wat je ook alweer zo leuk aan hem of haar vond en maak je mooi voor je lief zodat hij of zij weer helemaal opnieuw voor je valt. 't Zou natuurlijk wel leuk zijn als je partner hetzelfde voor jou zou doen.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Het is niet alleen een klerezooi in je huis, ook in je hoofd is het een behoorlijke zwijnenkeet. Voor je echte liefde kunt vinden is het belangrijk om eerst eens flink puin te ruimen. Pas als je alles hebt weggegooid wat je niet meer nodig hebt, is er weer ruimte voor mooie nieuwe dingen. En mensen. 

Samen: Je geliefde legt de lat momenteel tamelijk hoog. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor jou. Plotseling moet je aan allerlei eisen voldoen en is goed niet goed genoeg. Dat werkt natuurlijk niet zo. Dat je partner het zelf lekker vindt om voortdurend op de tenen te lopen betekent niet dat hij of zij dat ook van jou mag verlangen.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand in je omgeving blijkt dé match te zijn waar je al zo lang naar op zoek bent. Let wel, het gaat hier om iemand die letterlijk in de buurt is. Op straat, in de winkel, op je werk, in de gym. Het hoeft dus niet iemand te zijn die je al kent. Dat kan trouwens ook helemaal niet want die heb je allemaal al gehad. 

Samen: Jullie relatie is als een uitgedroogde bloem die plotseling weer tot bloei komt en nog mooier en sterker wordt dan voorheen. Een goed gesprek leidt ertoe dat jullie weer helemaal verliefd op elkaar worden en dat ook de intimiteit weer toeneemt. Onvoorstelbaar dat jullie nog niet zolang geleden hadden besloten er een eind aan te breien. Eeuwig zonde!

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen