Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #38

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

19 september 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

19 september 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je bent in een speelse, ondeugende bui wat je meteen ook wat minder kieskeurig maakt. Je krijgt meer aandacht en staat zelf meer open voor een leuke date. Zelfs met iemand die niet perfect is. Oude criticaster die je bent. Hop, lekker afspreken met Jan en alleman en zien wat ervan komt. Of niet. 

Samen: Je hebt je de laatste tijd helemaal de vlekken gewerkt waardoor je weinig tijd had voor je partner. Desondanks bleef hij of zij achter je staan en je steunen in je carrière. Inmiddels is er weer meer rust in de tent en krijgt je schatje nu natuurlijk alle liefde en aandacht die hem of haar toekomt. Je vrienden moeten nog maar even wat langer wachten.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Er staat een spannende flirt voor de deur die best weleens zou kunnen uitmonden in een echte relatie. Er is alleen één probleempje, de ander is nog gebonden. Toch laat jou dit er niet van weerhouden om meer dan eens flink met hem of haar van bil te gaan. Zijn/haar partner, zijn/haar verantwoording. Klopt. En straks ook jouw eenzame kerst.

Samen: Jij en je lief hebben samen het een en ander op te lossen maar helaas zal dit niet gaan van de ene op de andere dag. Toch is het belangrijk dat het gebeurt, want wanneer bepaalde struikelblokken binnen de relatie zijn verdwenen zal meteen ook het vuur tussen jullie weer oplaaien. En wat voor vuur. Vonkende, vlammende fik.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand in jouw omgeving vindt jou meer dan leuk maar durft maar niet de eerste stap te zetten. Als een onzekere tjiftjaf fladdert hij of zij een beetje nerveus om je heen, wachtend op een kans om je aan te spreken. Kijk deze week eens goed om je heen om te zien of je jouw geheime aanbidder kunt herkennen. En of je het iets vindt.

Samen: Als jullie de liefde bedrijven schieten spontaan de kometen door de lucht. Samen beleven jullie de meest magische momenten waar jullie ook volop van genieten. Jij en je lief zijn stapeldol op elkaar en doen niet anders dan plannen maken voor jullie gezamenlijke toekomst. De eerste stap kan al snel gerealiseerd worden.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Iemand die je nog niet zo goed kent blijkt meer met je gemeen te hebben dan je verwachtte en dat maakt hem of haar plotseling een stuk aantrekkelijker om beter te leren kennen. Het feit dat de ander een beetje de boot afhoudt maakt dat jij hem of haar alleen nog maar meer wil. Nou. Beetje je best doen dan maar. 

Samen: Er moeten dingen worden uitgesproken maar zolang je de neiging hebt tot schreeuwen kun je beter je mond houden. Je partner wil best praten maar heeft alles behalve zin in geloei. En al helemaal niet als je daarbij ook nog met je grote vinger naar hem of haar wijst. Time-out!

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand uit het verleden laat onverwacht je hartje in galop gaan. Het kan gaan om een ex, maar ook om gewoon een oude bekende die je al een poosje niet gezien hebt en die je nu plotseling van een heel andere kant bekijkt. Gelukkig is de interesse geheel wederzijds en komt het snel tot een date.

Samen: De communicatie tussen jou en je partner gaat er steeds meer op vooruit waardoor meningsverschillen naar de achtergrond verdwijnen. De tijd die jullie voorheen besteedden aan bekvechten en bakkeleien wordt nu benut om samen leuke dingen te doen. Veel gezelliger. Ook voor de buren.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Werk aan de winkel. Degene die jij leuk vindt denkt jou al redelijk te kennen, maar weet niet half wat er allemaal nog meer voor gekkigheid in jou huist. Er valt nog zoveel te ontdekken, maar ja. Dan moet hij of zij hier wel voor openstaan. Aan jou de taak om je stille liefde zover te krijgen. 

Samen: Zolang jullie andermans gejank op afstand houden, gaat jullie relatie er met de dag op vooruit. De beslissing die jij en je partner genomen hebben om meer voor elkaar te kiezen pakt zeer goed uit en smaakt absoluut naar meer. Meer liefde, meer gezelligheid, meer seks, meer seks en nog meer seks.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Tuurlijk, je weet best wat je wil in een nieuwe partner. Maar wat je wil en wat je nodig hebt zijn in jouw geval twee compleet verschillende dingen. Wat je wil pakt meestal niet zo heel goed uit en wat je nodig hebt vind je verrekte saai. Schiet niet echt op zo Vis. Cursusje zelfkennis?

Samen: Je voelt je wat beperkt in je vrijheid waardoor je juist nog meer de behoefte krijgt om meer tijd voor jezelf te nemen. In plaats van vluchten is het beter om je hart te luchten. Als je partner niet weet wat je dwars zit kan hij of zij er immers ook geen rekening mee houden. Wacht even het juiste moment af en ga ervoor. Kalm doch beslist.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Een perfect stranger valt je leven binnen en gaat daar als een orkaan tekeer. Je hart, je hoofd, alles gaat binnenstebuiten en ondersteboven. Probeer wel enigszins zelf de controle te houden over de situatie en laat hem of haar niet met je gezond verstand aan de haal gaan, anders ben je geheid het haasje. 

Samen: Hoewel het momenteel niet allemaal van een leien dakje gaat, hebben jullie wel eens voor hetere vuren gestaan, dus niet lullen maar poetsen. Waak ervoor dat je niet alles vanuit een negatief perspectief ziet. Daarbij is een beetje meer geduld geen overbodige luxe. Ook al is dat niet je sterkste kant. Enfin, fijne week!

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Je liefdesleven ligt even finaal op zijn reet en dat is niet voor niets. Mogelijk sta je zelf even niet open voor een nieuwe relatie of zijn er andere dingen aan de hand die nu jouw prioriteit hebben. Sta je wél open voor de liefde, dan is het verstandig om jezelf even onder de loep te nemen en te ontdekken waardoor je kennelijk wat hard to get overkomt. 

Samen: De S van 'spanning' zit weer in de maand wat betekent dat je weer snel en vaak om niks boos wordt. In plaats van uit je slof te schieten is het verstandiger om gewoon rustig een gesprek te voeren en kalm duidelijk te maken waar je je zo aan ergert en waarom. Bereid je wel voor op een flinke trog met redenen waarom je lief zich momenteel aan jóu irriteert. Verrassing, ook jij bent niet perfect.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je een gezellige week tegemoet gaat en er een leuke stapavond op het menu staat waarbij je er hélemaal af gaat, zijn er geen kansen op romantiek of seks te verwachten. Desondanks geniet je volop en heb je de grootste lol met je vrienden. Liefde wordt zó zwaar overschat. Proost!

Samen: Zowel jij als je partner lopen rond met wat opgekropte gevoelens waardoor er een flinke bom onder jullie relatie ligt. Om te voorkomen dat de boel ontploft is het beter om samen in alle rust even een gesprek te voeren over wat er bij beide partijen speelt. Het gaat namelijk niet om onoplosbare issues, alles is te fiksen.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Eigenlijk vind je het wel prima, nog even lekker in je eentje. Je kunt lekker je eigen gang gaan en hoeft met niemand rekening te houden. Daarbij heb je helemaal niemand nodig om geëntertaind te worden, jij kunt jezelf prima vermaken. Kortom, jij bent een happy single signorina. Olé!

Samen: Door je eigen jaloezie krijgt je lief het weer eens zwaar te verduren deze week. Niet dat je partner er überhaupt nog op reageert: hij of zij is het inmiddels wel gewend om de wind van voren te krijgen. Mogelijk is jouw onzekerheid op bepaalde gebieden een overblijfsel van een vorige relatie. Begrijpelijk, maar wel lastig. Zowel voor jezelf als voor je partner.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Uit onverwachte hoek staat daar ineens een nieuwe liefde voor je neus. Hoewel je aangenaam verrast bent, durf je hem of haar toch nog niet helemaal toe te laten. Doe dit toch maar wel, Loekie. Hij of zij kan jou anders naar de liefde doen kijken en je vervelende ervaringen uit het verleden doen vergeten. 

Samen: Je geliefde gaat voor je door het vuur en doet zelfs een stapje opzij om jou de ruimte te geven voor alles wat je nodig hebt. Hoewel je behoorlijk druk bent met je eigen dingen, waardeer je het enorm hoe je partner achter je staat en je door dik en dun steunt. Hoogste tijd om je waardering te tonen in de vorm van iets waar je je luvvie enorm blij mee maakt.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen