Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #37

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #37

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

12 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

12 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Ervaringen uit het verleden hebben je wijzer gemaakt. Eindelijk ben je zover dat je niet wéér in diezelfde hoop stront trapt, maar er met een ruime boog omheen wandelt. Dat betekent ook dat je jezelf openstelt voor andere types dan waar je voorheen altijd op viel. Goed, het is even wennen, maar zeker niet vervelend, zoals je zeer spoedig zult merken.

Samen: De relatie tussen jou en je lief verbetert. Wel is het belangrijk dat jullie een derde partij geen roet in het eten laten gooien. Denk hierbij aan een claimende vriend(in), een tijdrovende baan, een alles overheersende hobby of een bemoeizuchtige schoonmoeder. Allemaal factoren die je kunt missen als een tros aambeien.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Telkens als je jezelf voldoende moed hebt ingesproken om die leuke Flip(se) te benaderen, gebeurt er iets waardoor je het toch net weer niet durft. Het beste kun je je er gewoon bij neerleggen en nog even afwachten tot de omstandigheden gunstiger zijn. Nog heel even geduld, de tijd is bijna rijp.

Samen: Het ene misverstand na het andere rolt de relatie binnen. Het gaat er allemaal zo rommelig aan toe dat jullie allebei even niet meer weten hoe de vork nu echt in de steel zit. Gelukkig is er met de communicatie niets mis dus een goed gesprek helpt alles ook zo weer uit de wereld. En weer door.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Na een hele batterij teleurstellingen in de liefde staat er eindelijk een echt leuke relatie voor de deur. Blijf niet achterom kijken en kniezen over wat er allemaal mis is gegaan in het verleden, maar kijk vooruit en durf je open te stellen voor het nieuwe. De enige reden dat je nog een keer op de dingen terugkijkt is om te leren van eerder gemaakte vergissingen. 

Samen: Zonder dat je dit gepland had krijg je zomaar gevoelens voor iemand anders dan je partner. Tamelijk verwarrend, omdat jullie relatie wel gewoon goed is. Heb je misschien behoefte aan meer spanning? Mis je een bepaalde aandacht? Sluipt de sleur in jullie relatie en ben je toe aan iets nieuws? Zoveel vragen waar alleen jij het antwoord op weet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Van het ene op het andere moment staat je leven finaal op zijn kop en ben je zomaar straalverliefd. Het grappige is dat je het niet eens ziet aankomen. Je bent gewoon bezig je leven te leiden tot hij of zij daar plotseling voor je staat en genadeloos je hart in vuur en vlam zet. Persoonlijk of heel sneaky via je dm. Brand!

Samen: Omdat je werk een beetje boven je hoofd groeit kun je er niet heel veel meer bij hebben en gezeur van je partner is wel het laatste wat je nu kunt gebruiken. Hoewel, gezeur. Momenteel vind je het al vervelend als je geliefde vraagt of je koffie of thee wil. Béétje onredelijk Boog. Anders ga je lekker nog een uurtje werken.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Je wil graag andere uitgaansgelegenheden ontdekken en gaat met je vrienden op zoek naar gezellige nieuwe locaties. Niet dat het heel veel uitmaakt want je gaat daar natuurlijk niet meer of minder van 't padje af dan anders. Alleen de mensen die je ontmoet: díe zijn wél anders. En wel in positieve zin!

Samen: Als jullie nog niet op vakantie zijn geweest is dit een perfect moment om er alsnog samen even tussenuit te gaan. Hebben jullie wel al een gezamenlijke reis achter de rug, dan nog is het aan te raden om er (binnenkort) een weekendje weg aan vast te plakken. Gewoon weer even de dagelijkse routine doorbreken. Kennelijk hebben jullie het nodig. Zwaar leven en zo.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Gedachten aan een oude vlam steken de kop op en maken je zelfs wat melancholisch. Ben je nou helemaal betoeterd! Het is niet de persoon die je mist, maar vooral de tijd waarin je destijds leefde. Met alle dingen eromheen die wél leuk waren. En over oude vlammen gesproken, het is de hoogste tijd voor een nieuwe vonk. Je hebt er zelfs een paar voor het uitkiezen. Iene, miene, mutte...

Samen: De liefde gaat niet altijd over rozen en daar kunnen jij en je geliefde helaas over meepraten. Opvallend is dat de problemen die jullie momenteel hebben niets met de relatie zelf te maken hebben maar met allerlei factoren daarbuiten. Gewoon lekker de deur dicht houden en je niet gek laten maken door andermans drama is nu het beste wat jullie kunnen doen.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je bent een beetje down en hebt nergens zin in. En dat is natuurlijk helemaal prima. Niemand is altijd alleen maar vrolijk en blij. En gelukkig maar, want zonder dieptepunten ook geen hoogtepunten. Gelukkig duurt je dipje maar even en heb je snel weer zin om iets leuks te gaan doen en nieuwe mensen te ontmoeten. (Lees: daten!)

Samen: Een ongelukkige uitspraak zorgt ervoor dat je partner haast door het plafond gaat van woede en dat terwijl je het helemaal niet zo onaardig bedoelde. Lieve Vis, het gaat er niet om wát je zegt deze week, maar hoé je het zegt. Gelukkig zijn jullie wel nog steeds stapeldol op elkaar en kunnen jullie er achteraf samen heerlijk om schuddebuiken.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Je hebt een oogje op iemand wat betekent dat je weer eens regelmatig wordt overvallen door impulsieve opwellingen die de prille liefde eerder kwaad dan goed doen. Het gekke is dat je dit ook weet van jezelf maar desondanks tóch te veel appt, dm't of andere opdringerige acties onderneemt. Om nog maar te zwijgen over dat telkens door zijn of haar straat heen fietsen wat natuurlijk kleuterschoolniveau is van de bovenste plank.

Samen: Je loopt rond met wat opgekropte ergernissen, maar alles wat je niet wil is je partner kwetsen. Daarbij betreffen het vooral ook irritaties waar hij of zij toch niets aan wil of kan doen, dus heeft het sowieso weinig nut om hierover te beginnen. Er zit niets anders op dan verder in stilte te lijden...

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Iemand in je vriendenkring heeft een kennis die hij of zij wel een goede match voor jou lijkt en wil jullie graag aan elkaar voorstellen. Waar je in het begin denkt dat het een geforceerde toestand gaat worden, zal je achteraf blij zijn dat je op de uitnodiging bent ingegaan. Wat een leuk type!

Samen: Je agenda staat zo vol met allerlei afspraken dat de liefde al een poosje niet meer aan bod komt. Je zet al je dates in je telefoon behalve die met je eigen partner. Hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Wat gaan jullie doen en wanneer? Meteen even regelen! En nee, nee. Niet meteen weer jullie vrienden meevragen. Quality time!

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je weet best wat je wil in de liefde, alleen lijkt de liefde niet erg te willen meewerken. De beste manier om te krijgen wat je wenst is door het niet al te veel na te jagen. Cupido verrast namelijk ook heel graag. Het liefst op een moment dat je het 't minst verwacht. Dat kleine naakte loeder met zijn venijnige pijltjes. 

Samen: Voordat je begint te piepen over het feit dat je partner zo vaak van huis is, is het handig om te weten dat het niet aan jou ligt. Je liefje is nog steeds knettergek op je, maar heeft het ook gewoon even retedruk. Gelukkig duurt deze periode niet lang meer en is er snel weer tijd om lekker aan elkaar te hangen.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je kunt alleen een nieuw hoofdstuk beginnen als je het vorige helemaal hebt uitgelezen en afgesloten. Ben je nog maar halverwege het verhaal voordat je verder gaat, wordt het één onsamenhangende chaos. Eigenlijk zoals je liefdesleven er nu uitziet. Stap één: definitief kappen met het verleden. Check!

Samen: Je hebt soms het gevoel dat je alles alleen moet opknappen en zelfs in je eentje belangrijke beslissingen dient te nemen. Natuurlijk is dat niet zo, je partner doet weer andere dingen waar jij geen ene jota van snapt, maar als je dit zo voelt is het wel degelijk een gesprekje waard. Let wel, een gesprek. Geen gezeik.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Er staan veel leuke afspraken op de agenda en tijdens één van die afspraken ontmoet je iemand die je erg interessant vindt en graag beter wil leren kennen. Je bent ook wel weer eens toe aan een leuke relatie, dus je stelt je hier ook zeker voor open. Gelukkig is de interesse geheel wederzijds dus de kans dat hier iets aardigs opbloeit is absoluut aanwezig. 

Samen: Je wordt deze week danig op de proef gesteld. Er ligt een kaper op de kust die niet een heel klein beetje zijn of haar best doet om je te versieren, maar werkelijk álles uit de kast trekt om je overstag te doen gaan. Je moet wel flink stevig in je schoenen staan om hier weerstand tegen te kunnen bieden.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen