Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #36

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #36

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

5 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 september 2022 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Vanwege je kritische karakter vind je jezelf op bepaalde fronten misschien niet goed genoeg, maar dat wil niet zeggen dat dit ook werkelijk zo ís. Je legt de lat veel te hoog voor jezelf om aan je eigen eisen te kunnen voldoen. Als je jezelf voortdurend wijsmaakt dat je tekort schiet, straal je dit ook uit naar anderen toe en dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Samen: Omdat je nogal veel met jezelf bent geweest heb je niet in de gaten dat je partner langzaam maar zeker aan het wegkwijnen is. Er is de afgelopen tijd nul aandacht voor hem of haar geweest en het is de hoogste tijd dat dit verandert. Een beetje extra liefde doet wonderen en het woordje 'sorry' maakt het hele verhaal af. Op naar betere tijden!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je doet momenteel teveel dingen met tegenzin waardoor je humeur met de dag achteruit holt. Iemand met een overvolle agenda en een chagrijnig hoofd is niet bepaald het toonbeeld van de meest begeerde single. Trek per vandaag nog de stekker uit projecten en contacten waar je niet blij van wordt, kies vaker voor jezelf en... voor de liefde!

Samen: Iemand in jullie omgeving probeert een wig te drijven tussen jou en je geliefde of in elk geval nare roddels over jullie te verspreiden. Natuurlijk heb je geen enkele invloed op wat iemand over je zegt, maar je kunt er wel zelf voor kiezen om het niet tussen jullie in te laten staan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: De enige die iets aan de huidige situatie kan veranderen ben jij zelf. Alles waar je momenteel niet tevreden over bent kun je zelf aanpakken, wanneer je maar wil. Nog even single blijven? Helemaal prima. Een nieuwe relatie beginnen? Bon! Alleen ze komen niet uit zichzelf bij je aan de deur. Zelf een klein beetje meer moeite doen om nieuwe mensen te ontmoeten zou wellicht kunnen helpen.

Samen: Hoewel carrière maken belangrijk is, gaat dit momenteel wel een beetje ten koste van je relatie. Tijd voor een goed gesprek met je lief. Niet zo zeer om nieuwe beloftes te doen, maar vooral om te zeggen dat je de vorige vracht toezeggingen helaas niet kunt waarmaken. Wees in elk geval duidelijk over wat hij of zij van je kan verwachten en wat niet.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je geniet van de aandacht die je krijgt en dat is momenteel niet te weinig! Je hebt ze voor het uitkiezen en dat is nog helemaal niet zo'n gemakkelijke opgave want wat vind je nou eigenlijk echt belangrijk in een relatie en in hoeverre speelt uiterlijk een rol? Feit blijft dat je nooit alles in één persoon vindt dus je zult flink moeten schiften in het aanbod. 

Samen: De spanning tussen jou en je partner is af en toe om te snijden en dat geldt ook voor de sfeer in huis. Er zal nog een heleboel besproken moeten worden en ook het nemen van belangrijke beslissingen is geen overbodige luxe. Toch is er nog steeds hoop op een mooie toekomst samen, zeker als er nog sprake is van liefde.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Liefde maakt blind, zo ook deze week. Iemand die hélemaal het einde lijkt, zou weleens het begin van een heleboel ellende kunnen zijn. Kijk ook eens naar degene die op het eerste gezicht niet direct je type zou zijn. Liefde op het tweede gezicht bestaat namelijk ook. Als je het tenminste wil zien.

Samen: Zoveel goede eigenschappen als jij hebt, zoveel slechte heeft je geliefde. En dat geldt andersom natuurlijk ook! Met andere woorden, niemand is perfect en we hebben allemaal onze leuke en minder leuke kanten. Als je nu toch héél graag je partner wil veranderen, begin dan eerst eens bij jezelf. En wie weet kijk je er dan zomaar opeens heel anders tegenaan.

Waterman - sterrenbeeld - still - geel

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Op de één of andere manier wil of kan je jezelf niet helemaal openstellen voor de liefde. Op zich niet erg als je single wil blijven, maar dat is in jouw geval niet helemaal waar. Je zou best graag weer een partner willen, alleen dan wél graag de juiste. En ja, die ga je pas vinden als je eerst het muurtje dat je om je heen hebt durft af te breken. Daarmee hou je namelijk niet alleen de patjakkers buiten maar ook je ware liefde!

Samen: Onzekerheid is een slechte raadgever en kan leiden tot het giftige groene monster jaloezie. Zover laat jij het natuurlijk niet komen toch? Jaloezie is gebaseerd op het idee dat iemand anders misschien leuker of beter is dan jij. Uhm... kijk naar jezelf! Wie het ook is waar je jaloers op bent, je partner zou wel gek zijn als hij of zij jou zou inruilen voor die ander. Héél snel loslaten dat onzalige idee!

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je hebt oogkleppen op, je bent stekeblind of je wil gewoon niet zien dat er iemand in je naaste omgeving echt een dijk van een crush op je heeft. Heb je nog steeds werkelijk geen idee wie dit zou kunnen zijn? Geef je ogen goed de kost en vraag het je vrienden. Dikke kans dat zij het wél allang gezien hebben. 

Samen: Een beetje ruzie maken is helemaal niet erg en hoort er zelfs bij binnen een relatie. Maar dat gemuggenzift waar je je nu mee bezighoudt gaat toch echt alle perken te buiten. Het is niet goed of het deugt niet en je mondhoeken hangen inmiddels op je kin. En nee, daar word je ook niet direct heel veel mooier van. Opkrullen die hap en lach die prachtige tanden van je bloot. Zoveel beter!

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Ram 21 maart - 20 april Single: Van thuis zitten kniezen word je niet direct een leuker persoon. Ook niet via WhatsApp. Klagen is klagen, of je het nu in iemands gezicht doet of online. Ga wat leuks doen met je vrienden, maak desnoods nieuwe, stel je open voor nieuwe liefde en heb het gewoon leuk! En vergeet mensen die ook niet aan jou denken. Vooral die ene.

Samen: In voor- en tegenspoed. Dat geldt deze week echt wel voor jou en je lief. Je zit even niet zo lekker in je vel en dan krijg je ook nog eens een teleurstellend bericht van je werk of uit je vriendenkring. Daar word je natuurlijk niet blij van. Gelukkig is daar je schatje bij wie je altijd een luisterend oor vindt waar je naar hartenlust in kunt mekkeren.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Stier 21 april - 20 mei Single: Als je steeds dezelfde dingen doet en dezelfde plekken bezoekt is de kans ook wel héél erg klein dat je hier zomaar een nieuw persoon ontmoet. Vooral als je behoefte hebt aan een nieuwe liefde is het verstandig om je hengel eens heel ergens anders uit te gooien. Online kun je helemáál gaan en staan waar je wil. Maak gebruik van alle opties, niet van een paar.

Samen: De sleur is in aantocht, als die inmiddels niet al is gearriveerd en de wederzijdse irritaties nemen met de dag toe. Gezellig. Wellicht hebben jullie allebei iets meer bewegingsvrijheid nodig en moeten jullie gewoon even uit elkaars haar. Als je voortdurend op elkaars lip zit zie en hoor je ook alles van je partner. Daar wordt niemand vrolijk van.

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je staat flink in de belangstelling en hoeft zelf totaal geen moeite te doen om leuke nieuwe mensen te ontmoeten of leuke oude weer tegen te komen. Laat je niet van de wijs brengen als iemand waar je interesse in hebt je probeert te koppelen aan een vriend of vriendin. Waarschijnlijk vindt diegene jou zelf gewoon heel leuk en is het een test om te zien hoe je reageert. 

Samen: Na het geharrewar van de laatste tijd wordt het nu eindelijk weer wat knusser tussen jou en je lief. Er staan leuke dingen op de agenda en jullie hebben echt zin om er samen op uit te gaan. Ook de seks gaat er flink op vooruit. Maar dat kan natuurlijk al snel als je de laatste tijd met een bokkenpruik op vroeg ging slapen. Of je partner.

Geld moet rollen: deze sterrenbeelden gaan in 2022 het meest verdienen

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je loopt rond als een kip zonder kop zonder te weten waar je heen wil, laat staan met wie. Kortom, je doet maar wat, in de hoop dat alles uiteindelijk vanzelf goed komt. Wat natuurlijk niet gaat gebeuren als je nu niet per direct zelf orde op zaken stelt. Laat de liefde even voor wat het is, je hebt nu eerst andere dingen te doen.  

Samen: Als jullie samen echt een toekomst willen opbouwen is het belangrijk dat je nu echt eens met je voeten uit die stinkende prutsloot stapt waar je telkens weer die oude koeien uit tevoorschijn trekt. Hoe daar mee op, Kreeft. En wel direct! Zonde van de tijd en energie die je samen ook aan leuke dingen kunt besteden.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je krijgt steeds meer rust in je hoofd en in je leven waardoor je voorzichtig weer durft na te denken over een nieuwe liefde. En dan hebben we het niet over die stoet onenightstands die de afgelopen tijd de revue is gepasseerd, maar echt iemand met wie je verder wil. En ja hoor... tateretaa! Die is nog naar je onderweg ook!

Samen: Jij en je partner doen meer samen wat de relatie ten goede komt. Jullie praten veel en zijn daarnaast lekker bezig het huis gezellig te maken. Zelfs als er geklust moet worden lukt dit zonder ruzie te maken. Als er nog belangrijke dingen moeten worden besproken als financiën of gezamenlijke toekomstplannen is het hiervoor een goed moment.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen