Valentijnsdag blues? Dit zijn 4 manieren om (subtiel) wraak te nemen op je ex

Body & Mind

Valentijnsdag blues? Dit zijn 4 manieren om (subtiel) wraak te nemen op je ex

Sanne Roes
Door

Sanne Roes

Gepubliceerd op

14 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

14 februari 2024 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Valentijnsdag gaat niet bij iedereen over rozengeur en maneschijn. Misschien kom jij net uit een vervelende relatie of heb je gewoon een heel vervelende ex. In dat geval hebben wij dé oplossingen gevonden om de dag van de liefde nog een beetje leuk te maken. Voor jou dan.

1. Vernoem je ex naar een kakkerlak De San Antonio Zoo in Texas heeft nu al een aantal jaar een succesvolle manier gevonden op geld op te halen 'voor de toekomst van dieren in het wild in Texas en de rest van de wereld.' Met de Cry Me A Cockroch Fundraiser kan je zo'n vijf tot vijfentwintig dollar doneren. Voor dat geld vernoemt de dierentuin een kakkerlak of stuk groente naar jouw ex, die ze vervolgens aan een dierlijke bewoner van het park voeren. Je ontvangt ook een digitale valentijnskaart met jouw donatie erop, die je eventueel, kijk maar effe, naar je ex kunt sturen. Oh, en voor honderdvijftig dollar stuurt de dierentuin je ex zelfs een video waarin te zien is dat de kakkerlak aan een dier wordt gevoerd. Smullen!

2. Moppenpost Een goede grap uithalen hoeft niet alleen op 1 april. Het leukst is als het anoniem kan en mega gênant is voor de ontvanger. Via prankpakket.nl kan je de bizarste enveloppen naar een adres naar keuze versturen. Op de envelop staan websites zoals gebruikte-condooms.nl of gedragen slipjes. Lijkt het dus nét of je ex die zelf heeft besteld. In de envelop kan je een persoonlijk bericht toevoegen. Tip van de site: als je het huisnummer op het verzendadres aanpast naar die van de buren moet je ex het bij hen ophalen. Nóg ongemakkelijker.

3. Sarcastische taart We hebben allemaal weleens zo'n taart gehad met een veel te grote foto van ons eigen gezicht. Dit is ook leuk om te doen als je eens goed wraak wil nemen. Online kan je op verschillende websites zelf een taart ontwerpen met foto's en teksten en deze bij iemand thuis laten bezorgen. Zet er bijvoorbeeld een sarcastische quote of een lelijke foto op.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit lingeriesetje is perfect voor Valentijnsdag en kost geen drol 4. Aanmelden voor nieuwsbrieven Weet je het e-mail adres nog dat je ex altijd gebruikte? En misschien ook de werkmail? Meld dit adres dan bij zo veel mogelijk nieuwsbrieven aan. Krijgt diegene dus de hele tijd random mailtjes binnen met aanbiedingen en kekke deals. Nóg leuker is als je hem/haar/hen aanmeldt bij dingen waarvan je weet dat het totaal niet bij diegene past, wees creatief.

Enne, hou het wel netjes hè. Misschien is de allerbeste manier om wraak te nemen door deze Valentijn gewoon eens voor jezelf te kiezen. Leg jezelf lekker in de watten: laat een warm bad vollopen en trek een fles wijn los, dat verdien je.

delen
Sanne Roes

Sanne Roes is geboren in 2000 (je weet wel, dat jaar dat de wereld zou vergaan maar toch gewoon bleef draaien). Ze komt uit de Achterhoek maar kan geen woord dialect verstaan, behandelt haar planten alsof het haar kinderen zijn en zingt regelmatig - tot grote ergernis van de buren - de longen uit haar lijf onder de douche.

Meer van deze auteur

Meer Body & mind