Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #7

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 08:00

Gepubliceerd op

12 februari 2024 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je hebt momenteel zoveel aan je hoofd dat er in je hart geen enkele ruimte is voor de liefde. Ook al is er iemand die je best leuk vindt, het voelt gewoon niet als het juiste moment om er echt iets mee te doen. En daar heb helemaal gelijk in. First things first. Samen: Het kost je moeite om je gevoelens te uiten. Je partner voelt zich hierdoor onzeker en creëert in diens hoofd een eigen scenario. Of eerlijk zijn over je gevoelens nu positief of negatief uitpakt, alles is beter dan je geliefde in het ongewisse laten.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Hoewel je iemand best leuk vindt, is het misschien toch niet zo'n goed idee om ook daadwerkelijk met diegene aan te pappen. De kans is groot dat deze persoon heel anders is dan je denkt en het uiteindelijk uitdraait op één groot fiasco. Aan de andere kant, als je het niet probeert zal je het nooit weten. Samen: Je twijfelt of jij echt de enige bent voor jouw partner met als gevolg buien van onzekerheid en jaloerse uitbarstingen. Omdat dit natuurlijk de pest is voor je relatie zou het beter zijn om rustig je twijfels uit te spreken en bepaalde misverstanden (als die er zijn) voor eens en voor altijd uit de weg te ruimen. Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #6

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Ram 21 maart - 20 april Single: Je vindt het prima om single te zijn en alleen al het idee van een ander in je huis verstikt je, maar aan de andere kant mis je soms de gezelligheid van een vaste partner. Een dilemma waar je op dit moment sowieso niets mee kunt. Al was het alleen al vanwege de reden dat er niemand in de buurt is die je überhaupt een beetje leuk vindt.

Samen: Een onbenulligheidje ontaardt in een totaal onnodige ruzie die misschien nog voorkomen kan worden door niet meteen overal op te reageren. Vooral online gaat het gesprek in alle emotie al snel langs elkaar heen, wat de situatie er natuurlijk niet beter op maakt. Integendeel. Drama!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Aan sociale contacten momenteel geen gebrek en er zit warempel ook best nog wat potentieel relatiemateriaal tussen. Vind je iemand echt heel erg leuk, aarzel dan niet om de eerste stap te zetten. Wat heb je te verliezen, Stier? In het ergste geval zegt de ander 'nee'. Jammer, maar dan weet je wel waar je aan toe bent. Wachten op een schip dat niet komt is ook zonde van je tijd. Samen: Jouw interesses en die van je lief komen niet echt overeen en dit is niet de eerste keer dat jullie hier tegenaan lopen. Stop vooral met elkaars zin te doen. Op die manier is er altijd één die er met een gezicht tot op de grond met frisse tegenzin achteraan loopt te hobbelen. Je hobby's uitvoeren kan ook prima alleen of met een vriend(in), toch?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand van wie je denkt dat-ie echt serieus interesse in je heeft speelt uit eigenbelang een oneerlijk spelletje met je. Houd vooral je koppie erbij en wees alert op de rode vlaggen die je natuurlijk allang had gezien, maar op basis van wishfull thinking keihard negeerde. Samen: Een gesprek over een bepaald onderwerp dat wat jou betreft niet al te lang hoeft te duren, grijpt je partner met beide handen aan om er de komende tijd heerlijk in rond te blijven tollen. Je wordt er zo ontzettend moe van dat je serieus overweegt om weer even bij je ouders te gaan slapen. Gewoon even weg van dat gezeik.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Natuurlijk is het heerlijk om op je vrije avond heerlijk met een dekentje op de bank te Netflixen. Toch is dit een prima week om weer eens iets leuks te doen met je vriendinnen en lekker even los te gaan op een plek waar jullie graag komen. Juist als je niet verwacht dat je de liefde gaat vinden, staat-ie plotseling zomaar voor je neus. Samen: Veranderen wat je niet kunt accepteren, maar accepteer wat je niet kunt veranderen. Hoewel je waarschijnlijk niet geheel onbekend bent met deze stelling, ben je nu vooral heel hard bezig met niet accepteren wat je niet veranderen kunt. En dat is geen lulkoek, Kreeft. Vraag maar aan je partner.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Het is je eindelijk gelukt om een bepaald boek te sluiten en met frisse moed aan een nieuw hoofdstuk te beginnen. Als hier toevallig ook liefde bij komt kijken, is dat natuurlijk helemaal prima. Zeker als het spontaan op je pad komt, is het absoluut het proberen waard. Sterker nog, dit zou wel eens heel goed kunnen uitpakken.

Samen: Je bent niet helemaal in je hum waardoor de kans groot is dat je je irritaties of frustraties afreageert op je partner die zich natuurlijk van geen kwaad bewust is. Houd even gepaste afstand en tel drie keer tot tien voordat je een op- of aanmerking wilt maken. Beter even je kanis houden dan achteraf spijt van je eigen krengerigheid. Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: wat staat je op familiegebied te wachten in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je geniet van je vrijheid, heb je deze week meer behoefte aan seks. Of je nu met iemand de koffer induikt die je al kent of met een spannende onbekende, de kans dat je lust met liefde verwart is aanwezig. Laat je niet meeslepen en blijf de dingen vooral relativeren.

Samen: Op dit moment vind je dat jullie seksleven wel wat meer variatie kan gebruiken. Andere standjes, andere speeltjes. Als je geliefde van mening is dat je dan ook maar een andere partner moet zoeken, zitten jullie wat dit betreft duidelijk niet op één lijn. Wil je schatje er wel samen aan werken, stel dan niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel het nu nog niet het juiste moment is om een nieuwe liefdesrelatie aan te gaan, is er met het sluiten van een nieuwe vriendschap niets mis. Iemand met wie je veel gemeen hebt, kan nu werkelijk iets toevoegen aan je leven. Vergeet ook je oude vrienden niet, leuk om samen weer eens iets af te spreken. Samen: Stel geen moeilijke vragen als je partner plotseling meer diens best voor je doet. Juist als je gaat vragen waar je dit opeens aan te danken hebt, is de kans groot dat je partner het de volgende keer liever laat. Als genegenheid tonen of het initiatief nemen in bed leidt tot een verhoor... Gewoon lekker van genieten, Weegschaal.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Iemand die jou graag beter wil leren kennen staat op het punt om op je af te stappen. Jouw afstandelijke houding laat deze persoon alleen een beetje twijfelen. Relax, Scorpio. Jezelf iets meer openstellen is iets anders dan direct je hele hebben en houden op tafel kwakken. Er is niets mis met de deur op een kier zetten. Samen: Het zou geen kwaad kunnen als jij en je partner allebei een iets meer flexibele houding zouden aannemen. Ondanks dat jullie nog steeds knotsgek op elkaar zijn, is er momenteel weinig ruimte voor overleg. De één wil dit, de ander wil dat. En daarmee basta. Oké. En nu? Lees ook: &C's grote winterhoroscoop: hoe zit het met jouw geld in 2024?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het laatste waar je nu zin in hebt, is praten over koetjes en kalfjes met onbekenden. En juist nu lijken bepaalde personen graag even met je te willen kletsen. Houd gerust de boot af. Het is niet jouw taak om te fungeren als andermans klankbord omdat-ie zo nodig een dozijn eieren kwijt moet. Samen: Jij en je geliefde willen allebei hetzelfde, namelijk meer tijd maken voor elkaar. En waar een wil is, is een weg. Deze week blijft het dan ook niet alleen bij woorden, maar zeker ook bij daden. Behalve dat er goede gesprekken worden gevoerd en nieuwe plannen worden gemaakt, wordt er ook weer eens ouderwets hard gebonkt, gebeft en gebaft. Ja. Als je dan toch bezig bent.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Flirten doe je momenteel veel, vaak en graag. En niet zonder succes. Je hoeft maar met je vingers te knippen en je hebt alweer een nieuwe date aan de haak geslagen. Hoewel je veel plezier hebt in het spel, zit er wat jou betreft nog geen serieuze relatie met iemand in. Vrijheid, blijheid. Samen: Jij en je partner zitten fijn op één lijn waardoor er geen enkele reden is tot ruzie. Wel zou het fijn zijn om jullie relatie wat vaker op de eerste plek te zetten. Op dit moment wordt de tijd die jullie eigenlijk liever samen willen doorbrengen te vaak opgeofferd om dingen voor of met anderen te doen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen