Tindertrauma: Laura's date leek eerder op een afspraak bij de gynaecoloog

Body & Mind

Tindertrauma: Laura's date leek eerder op een afspraak bij de gynaecoloog

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Gepubliceerd op

3 april 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Freepik

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Laura's date eindigde bijna op de eerste hulp.

Laura (26): 'Online daten is niet echt mijn ding. Ik vind het veel leuker om een interessante jongen in de kroeg tegen het lijf te lopen. Helaas had het universum andere plannen, want het lukte maar steeds niet. En als ik dan een keer een jongen scoorde, eindigde de date nooit in een happy ending. Na weer een aantal mislukte dates besloot ik die datingapps toch maar een kans te geven. Op Tinder kwam ik Bas tegen, een knappe 27-jarige dierenarts. Toen ik dat las was ik verkocht, want ik ben helemaal verzot op dieren. Na wat leuke gesprekken, merkte ik dat er een klik was. Door onze drukke agenda's besloten we een week later naar de film te gaan.

Lees ook: Tindertrauma: de Bassie en Adriaan-fetisj van Tim

Het was natuurlijk niet mijn eerste date, maar ik had nog nooit met iemand afgesproken die ik niet 'in het echt' had ontmoet. Spannend, dit was effe andere koek. Rillend in de kou stond ik bij het station op hem te wachten. Het was kort lopen naar de bioscoop, maar een wandeling samen leek een goede ijsbreker. Na een wat ongemakkelijke knuffel liepen we naar de film. Gelukkig waren we allebei filmfreaks, dus er was genoeg om over te kletsen tijdens de wandeling. Gedurende de film konden we niet van elkaar afblijven, dus het was vanzelfsprekend dat we na een paar drankjes geen afscheid konden nemen. Bas woonde een paar minuten van het station en toen hij mij aan het einde van de avond mee vroeg, was ik al snel verleid.

Eenmaal bij hem thuis ging hij op zoek naar rode wijn en plofte ik op de bank. Vanuit zijn platenspeler klonk zwoele jazzmuziek, die de avond wel voorspelde. Veel praten kwam er niet van, na nog geen half glas besprongen we elkaar. Met I Put A Spell On You van Nina Simone op de achtergrond verloren we onszelf in elkaars armen. Na een lange, zweterige nacht voelde ik vlinders, maar ineens begon het, eh, ook op andere plekken te kriebelen. Gelijk keek Bas me verward aan. Hij kon na al dat enthousiasme het condoom nergens meer vinden. Die kan toch niet zomaar in rook zijn opgegaan?

Lees ook: Tindertrauma: Anouks date viel flauw na zijn orgasme

Ondertussen hadden we al een kwartier op onze knieën het hele bed onderzocht, maar dat plastic omhulsel was nergens te bekennen. Het zou toch niet in mij zitten, spookte door mijn hoofd. Na de volgende zoekpoging voelde het toch kriebelig daarbeneden. Eerst lachten we er een beetje om, maar toch besloten we om een kijkje te nemen. Met mijn benen wijd lag ik op bed, het leek wel alsof ik bij de gynaecoloog was. Na wat voelde als uren graven, keek Bas op. Hij voelde toch wat zitten. Ik dacht al snel aan een doemscenario: stel dat ie er nooit meer uitkwam en ik naar de eerste hulp moest? Dat zou ongemakkelijk worden. Wat moet je dan zeggen? 'Ja, dokter, er zit iets vast in mijn vagina.'

Toen Bas zijn zaklamp erbij had gepakt en tussen mijn benen scheen, voelde het alsof ik op de operatietafel lag. We waren ondertussen al een half uur bezig om mij te bevrijden van het condoom, en het werd er niet comfortabeler op. Net toen ik op het punt stond om maar naar de eerste hulp te gaan, kwam het verlossende woord: het was eruit. Het was even ongemakkelijk, maar gelukkig konden we erom lachen. 

Hoe het is afgelopen met Bas? Hij en ik hebben hierna nog een paar keer afgesproken, en met succes. Ondertussen hebben we al twee jaar een relatie, en dit voorgeval? Dat is nu een leuk ontmoetingsverhaal.'

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen