Tindertrauma: de Bassie en Adriaan-fetisj van Tim

Body & Mind

Tindertrauma: de Bassie en Adriaan-fetisj van Tim

Cilla Peters
Door

Cilla Peters

Gepubliceerd op

18 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

18 januari 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Susans tv-avond veranderde in een sekssessie op Bassie en Adriaan. Tenminste, als het aan haar date lag.

Susan (30): 'Tim en ik waren al een tijdje aan het appen toen we afspraken. Hij wilde graag bij hem thuis wat drinken. Hij was 28 jaar en kneiterambitieus, daarom had hij een drukke baan waarvoor hij nog veel moest doen. Hij zou het niet redden om ergens een vorkje te prikken. Snapte ik helemaal – mijn eigen baan is ook druk – en dus stemde ik in. Vol goede moed en spanningsvlinders stapte ik in de metro naar de andere kant van Rotterdam en stapte ik uit bij de halte bij zijn huis, daar zou hij me ophalen. Maar na tien minuten was er nog geen Tim te bekennen. Stond ik wel op de goede plek? 

Lees ook: Tindertrauma: Mia's date sloot zichzelf op op de wc om niet te hoeven betalen

Ik wilde niet meteen wanhopig een berichtje sturen – misschien stond hij wel voor een rood stoplicht en zat alles tegen in het verkeer. Maar toen ik na twintig minuten nog steeds op mijn date stond te wachten, begon ik toch steeds meer te geloven dat ik geghost was. Ik wilde bijna rechtsomkeert maken toen ik ineens een knappe verschijning op een fiets zag zitten. Ah, daar was-ie! 'Sorry dat ik zo laat ben,' zei hij tussen de drie begroetingskussen door. 'Ik moest nog even Bassie en Adriaan afkijken.' Ik dacht natuurlijk dat hij een grapje maakte en grinnikte als antwoord. De echte verklaring voor dat hij me bijna had laten hangen, kwam vast nog wel een keer. Ik sprong achterop zijn fiets en na een minuut of tien kwamen we aan bij zijn huis.

Tim gaf me een korte rondleiding door zijn appartement en we eindigden in de woonkamer. En wat stond daar op het televisiemeubel? Jawel, een dvd-box van Bassie en Adriaan. Zonder schaamte vroeg hij of ik een aflevering met hem wilde kijken omdat het zo spannend was. Ik vond het zielig en wist toch al dat een relatie met deze Bassie en Adriaan-fanaat er niet in zat, dus ik stemde in. Dan hoefden we in ieder geval niet zoveel te praten en kon ik na de aflevering naar huis. Win-win.

Lees ook: Tindertrauma: Kiki's date ging na tien minuten weg maar wilde wel nog effe tongen

Maar Tim had andere plannen. Net toen de Baron een stel boeven op het olijke duo had afgestuurd, hijgde Tim in mijn oor dat hij opgewonden werd. Eh, verstond ik dit goed? Maar helaas, hij zei het echt. Hij leunde zelfs naar me toe en maakte avances om eens even lekker een tongetje te leggen tijdens Bassie en Adriaan. Niet per se het type setting waar ik hitsig van word, en dus nam ik heel snel de benen. Ik liep terug naar de metro – zijn lift sloeg ik af – en na een paar minuten appte hij dat hij het erg gezellig vond en of ik snel weer een keer Bassie en Adriaan kwam kijken. Ik heb vriendelijk bedankt voor de uitnodiging en hem daarna niet meer gesproken. En mijn positieve jeugdherinnering aan Bassie en Adriaan is voorgoed verpest. Tim, bedankt.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Cilla Peters

Cilla Peters (1996) is de enige Fries op de &C-redactie (#prayforcilla) en zelfbenoemd kattenfluisteraar. Eet mergpijpen op zeer specifieke manier (eerst de chocola, dan de onderkant, daarna de vulling en als laatste de marsepein) en is gek op zinnen tussen haakjes zetten. (Maar dat had je vast al gemerkt.)

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen

Alles voor je body en mind