Tindertrauma: Anouks date viel flauw na zijn orgasme

Body & Mind

Tindertrauma: Anouks date viel flauw na zijn orgasme

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

27 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

27 maart 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2024 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Anouks date kreeg wel een heel intens orgasme.

Anouk (26): 'Ik was begin twintig toen ik in mijn slutty phase zat. Tja, je bent jong en je wilt wat. Op een avond leerde ik een leuke jongen kennen, laten we hem voor het gemak Timo noemen. Ik was niet alleen behoorlijk dronken, maar ook on the hunt naar een geschikte bedpartner voor de avond. Timo was met zijn lichtblonde haar, donkerbruine ogen en gespierde armen het perfecte slachtoffer.

Binnen no time stonden we dan ook te zoenen. Ha, die was in de pocket. Na een uurtje dansen vond ik het wel mooi geweest en fietsten we samen naar zijn huis. Daar aangekomen gingen we gelijk naar zijn slaapkamer, maar we moesten eerst langs zijn huisgenoten lopen die op de bank zaten. Een tikkeltje ongemakkelijk stak ik mijn hand op, terwijl ik snel doorliep naar zijn kamer.

Lees ook: Tindertrauma: de Ierse Liam kon niet stoppen met Bella's tenen aflebberen

Voordat we seks hadden, gaf Timo aan dat hij niet snel klaarkwam. Prima, dacht ik. Daar draait het toch ook helemaal niet om? Als een vrouw moeilijk klaarkomt, doe je daar ook niet moeilijk om. We hadden een gezellige tijd tussen de lakens tot Timo een orgasme bereikte. Ineens werd hij helemaal bleek en viel hij achterover in de kussens. Ik lachte omdat ik dacht dat hij een grapje maakte, maar Timo was écht flauwgevallen.

Toen hij eenmaal bij zinnen was, begon hij onverstaanbaar te mompelen. Na een paar minuten had ik pas door dat hij om een glas cola vroeg. Ja dag, dacht ik bij mezelf. Ik had helemaal geen zin om wéér langs die huisgenoten te lopen. Timo bleef echter volhouden dat hij suiker nodig had, dus toen ben ik toch maar in zijn t-shirt naar beneden gesprint. Nadat hij ook nog wat dextro had ingenomen, kwam hij weer een beetje bij zinnen.

Timo had geen idee wat er was gebeurd. Het was wel eens vaker voorgekomen dat hij na een orgasme licht in zijn hoofd werd, maar zo erg als deze keer had hij het nooit gehad. Ach, kan gebeuren. Tussen Timo en mij is het uiteindelijk nooit iets geworden, maar we zijn sindsdien wel goede vrienden. En deze date? Daar pest ik hem zo nu en dan natuurlijk maar al te graag mee.

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer lezen