Kate Middleton vermist? Deze (gestoorde) complottheorieën doen de ronde

Body & Mind

Kate Middleton vermist? Deze (gestoorde) complottheorieën doen de ronde

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

13 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

13 maart 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Een opening hier, een fotomoment daar. Kate Middleton verschijnt regelmatig in de media. Toch is de prinses van Wales sinds kerst - op die ene foto in de auto na - al bijna niet meer gespot. Na (weer) een Photoshop-fail is de wereld over de zeik, want waar o waar is onze queen to be gebleven?

Het is niet gek dat we niet elke dag een foto van haar ontbijt op Instagram voorbij zien komen, maar zo lang niet in het openbaar verschijnen? Dat is apart, zelfs voor de Britten. Waarom de prinses zo lang al 'vermist' is kan het internet wel raden. Of correctie: vindt het internet leuk om te raden. Dit zijn de gekste complottheorieën rondom haar van de radar verdwijnen. Lees ook: Precies wat de wereld nodig had: er bestaat een levensgrote chocoladevariant van koning Charles

1. Haar kapsel is mislukt Tja, het kan iedereen overkomen. Misschien is die pony er toch anders uitgekomen dan verwacht. Of heeft ze in plaats van strawberry blonde ineens vuurrode lokken. 'It’s okay everyone, I've figured out where Kate Middleton is,' schrijft iemand op X met een screenshot van de Google-search 'hoe lang duurt het voordat een pony uitgegroeid is?'. Drie tot vier maanden blijkbaar, dus als ze op 1 april ineens in volle glorie voor Buckingham Palace staat, weet je waarom. 

2. Ze herstelt van een BBL Die abdominale chirurgie waar Catherine van aan het herstellen is, zou volgens het wereldwijde web net zo goed iets anders kunnen zijn. Het duurt namelijk twee tot drie maanden voordat je hersteld bent van een brazilian butt lift. Zou ze daarom nu even low key leven?

3. Haar plastische chirurgie heeft niet zo goed uitgepakt Na Photoshopfouten en onduidelijke paparazzi foto's weet het internet het (wederom) zeker: er is iets mis met Kates gezicht. Omdat het Koningshuis geen onbewerkt beeld wil vrijgeven, wordt er gespeculeerd dat ze een facelift of andere ingreep heeft laten doen. Ze denken dat er misschien iets is misgegaan, waardoor ze verstopt blijft voor de buitenwereld. In ieder geval totdat het is gefikst. Oeps. Lees ook: Prins Harry open in boek over 'ruzie met William die uitliep op geweld' 4. Ze is aan het afkicken, of eh.. op vakantie naar Zuid-Afrika Ze is niet de eerste in het publieke oog die bezwijkt onder de druk van fans en roddelpers. Denk bijvoorbeeld aan de mental breakdown van Britney Spears of Michael Jackson die zijn kind over een balkon hing. Dus ja, wellicht kampt ze met een drugs- en/of alcoholverslaving. Voor het internet is niets te gek. Die kerstkaart kwam misschien helemaal niet uit Adelaide Cottage, maar uit een afkickkliniek in Zuid-Afrika. 

5. Ze is verkast naar een ver land zonder William Net na geruchten dat William (weer) vreemdgaat, is zijn vrouw ineens verdwenen. Toeval? Na wat slecht gefotoshopte foto's weten we niet meer wat nou echt is. Of misschien is ze wel bezig met een spoedcursus fotografie, dat zou al dat geknutsel verklaren.

Alle gekheid op een stokje, volgens het Britse Koningshuis zit Kate gewoon lekker thuis op de bank. Of dat ook echt zo is? Dat gaan we zien. Op een gegeven moment zal ze wel weer naar buiten moeten. Met een nieuwe kont, wellicht.

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen