&Camasutra: 6 standjes voor een orgasme waar je u tegen zegt

Body & Mind

&Camasutra: 6 standjes voor een orgasme waar je u tegen zegt

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

2 december 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Alsof de weersomstandigheden nog niet genoeg reden zijn om in je bed te blijven, bevat &C's gloednieuwe winterboek de 24 heetste, op kamasutra geïnspireerde standjes om de winter door te komen.

Eerder deelden we alvast zes standjes voor de luie seksers en zes standjes voor de flexibele Femkes onder ons, maar vandaag gaan we voor iets dat iedereen wil. Een orgasme dat de kamer uit knalt. De G-Wiz Diep, dieper, diepst. De een zit op zijn knieën en legt het bekken van de ander op schoot. Extra diepe penetratie is op die manier gegarandeerd, en met een beetje geluk raak je zo precies de G-spot. Leg de handdoeken maar alvast klaar.

&Camasutra - G-wiz

Standje 69 Misschien wel het allerbekendste orale standje ter wereld. Heb je 'm nog nooit geprobeerd? Tip van Flip: blijf vooral goed door je neus ademen. Nog een tip: degene met de penis moet onderop. Je merkt vanzelf waarom.

&Camasutra - standje 69

Lees ook: Hou je vast: deze vier soorten orgasmes kunnen vrouwen krijgen De waterman De waterman gaat graag de diepte in: omhoog tillen, dat bekken. Degene die ligt, leunt op de schouderbladen en ellebogen - en diens onderrug wordt stevig vastgepakt door deigene op de knieën. Stevige constructie, niet te moeilijk, maar wel effe wat anders.

&Camasutra - waterman

De zittende kruiwagen Jij bent de kruiwagen, je partner rijdt. En het liefst doet-ie dat vanaf de bank of een stoel, niet vanaf je bed. En terwijl jij stevig op weg bent naar je orgasme, train je meteen je armspieren. We zeiden toch dat tuinieren een leuke hobby was?

&Camasutra - zittende kruiwagen

De raket Hier moet je even goed voor gaan zitten. Letterlijk. En de ander moet er goed voor gaan liggen. Hup, op het gezicht zitten en hoofd naar achter, met de handen van de ander stevig om je middel. Zo simpel kan het zijn.

&Camasutra - de raket

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'We hadden seks in een kamer vol spiegels' De vlinder Gebruik een verhoogde ondergrond, zodat je iets onder de heuphoogte van je partner ligt. Laat de ander je heupen optillen en gooi je benen in de lucht, zodat je een beetje zweeft - als een teder vlindertje. En dan... rampetampen maar. Niks teders aan.

&Camasutra - de vlinder

Meer standjes vind je in &C's Winterboek

7 ,95

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen