&Camasutra: dit zijn de 6 beste standjes voor luie seksers

Body & Mind

&Camasutra: dit zijn de 6 beste standjes voor luie seksers

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

4 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Alsof de weersomstandigheden nog niet genoeg reden zijn om in je bed te blijven, bevat &C's gloednieuwe winterboek de 24 heetste, op kamasutra geïnspireerde standjes om de winter door te komen.

Vandaag delen we er alvast zes, speciaal voor de luie seksers onder ons.

1. De knielende ridder Ga met je bovenlichaam op de bank liggen, een beetje op je zij, terwijl de ander als een ridder achter je neerknielt. Je been sla je over het middel van de ridder heen, die hem dan vasthoudt als zwaard. Leuk, zo'n rollenspel.

&Camasutra - de knielende ridder - juiste resolutie

2. In het vizier Een van jullie gaat op de rand van het bed zitten en de ander neemt op schoot plaats. Maar dan wel met de gezichten naar elkaar toe. Probeer elkaar steeds aan te blijven kijken voor een extra sexy dimensie.

&Camasutra - in het vizier

3. De schaar Iedereen heeft vast wel van dit mythische standje gehoord. Hoe het werkt? Heel simpel. Jullie spreiden allebei de benen en glijden vervolgens liggend in elkaar. Et voilà! Deze schaar knipt alleen niet. Wrijven totdat je sterretjes ziet lijkt er meer op.

&Camasutra - de schaar

4. Lepeltje-lepeltje Lijkt onschuldig, is het niet. Want dit standje geeft je genoeg ruimte om je vingers of de toys de vrije loop te laten. Wil je het nog geiler? Dit standje is ook ideaal voor 'peggen': met een strap-on je partner anaal bevredigen.

&Camasutra - lepeltje lepeltje

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Sinds de bevalling kom ik vaker klaar'

5. Het kruis Ga er maar effe bij liggen: de één horizontaal, de ander verticaal. Jullie lichamen vinden elkaar ter hoogte van jullie geslachtsdelen. Dan vormen jullie samen - je ziet het vast al voor je - een kruis.

&Camasutra - het kruis

6. De halfbloeiende lotus Eentje voor on the road. Knal de passagiersstoel naar achter, klim bovenop de ander en wikkel je benen om diens middel. Zo kun je elkaar aankijken en hebben je partners handen de vrije loop over jouw lichaam.

&Camasutra - lotus

Meer standjes vind je in &C's Winterboek

7 ,95

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen