&Camasutra: 6 standjes voor de flexibele Femkes onder ons

Body & Mind

&Camasutra: 6 standjes voor de flexibele Femkes onder ons

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

18 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Alsof de weersomstandigheden nog niet genoeg reden zijn om in je bed te blijven, bevat &C's gloednieuwe winterboek de 24 heetste, op kamasutra geïnspireerde standjes om de winter door te komen.

Vorige keer deelden we alvast zes standjes voor de luie seksers, vandaag hebben we een nieuwe lading voor de flexibele Femkes onder ons.

1. De superheld Als je één superkracht zou mogen kiezen... Je hebt geluk, want met dit standje leer je vliegen. Wel stevig die benen eromheen klemmen en de handen op de knieën zetten. En de ander moet een beetje hurken, anders duurt de vlucht niet lang.

&Camasutra - de superheld - seks - standje

Lees ook: Sexy time - De verkeerde bus #3: 'Als je hier alleen was, had ik je nu geclaimd' 2. De drilboor Voor deze positie moet je flink lenig zijn, en je partner moet sterk in de benen zijn. Ready? Gooi je benen omhoog tot je enkels naast je hoofd liggen. Je partner squat vervolgens op en neer, alsof-ie je billen als een zitje gebruikt. Heftig!

&Camasutra - de drilboor - seks - standje

3. De staande kruiwagen We houden het nog een beetje vertrouwd. De kruiwagen (ja, die ken je wellicht al) kan ook staand. Dat lijkt een beetje op het standje op z'n hondjes, maar dan veel geiler. Zorg wel voor een stevige grip, anders valt de hele mikmak in elkaar.

&Camasutra - de staande kruiwagen - seks - standje

4. De pretzel De ontvanger ligt onder op zijn zij en de gever schuift als het ware tussen beide benen in. De persoon die onderop ligt, kan het bovenste been vervolgens net zo hoog tillen als hij wil. Of kan. Tja, soms ben je gewoon niet leniger.

&Camasutra - pretzel - seks -seksstandje

Lees ook: Snotterseks: met deze kwaaltjes kan je beter niet van bil gaan

5. De ballerina Voor iedereen die droomde van een leven als prima ballerina. Til je been omhoog - als het niet past, pak je gewoon een krukje - en laat je partner dat been vasthouden. Dankzij easy access voel je je al snel een (van genot) stervende zwaan.

&Camasutra - de ballerina - seks - standje

6. De kikker Ken je die kikkerpose uit je yogales nog? Doe die op een tafel, maar dan met je benen om je partner heen geklemd in plaats van zen op een matje. Zo krijg je nog eens zin om aan te schuiven!

&Camasutra - de kikker - seks - standje

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen