Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #35

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #35

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

28 augustus 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

28 augustus 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Een ontmoeting waar je in de eerste plaats weinig van verwacht, wordt zo'n succes dat je daarna niet meer kunt stoppen met aan die persoon te denken. Ook jij hebt een onuitwisbare indruk gemaakt. De kans is groot dat jullie elkaar heel snel nog een keer gaan zien.

Samen: Waar je een poosje niet goed wist wat je nu precies dwars zat binnen deze relatie, kun je nu wel de vinger op de zere plek leggen. Alleen nog even duidelijk uitspreken naar je partner en een oplossing vinden voor dit probleem. Hopelijk staat je partner open voor een goed gesprek, die steekt momenteel namelijk liever diens kop in het zand.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Je krijgt deze week zoveel nieuwe telefoonnummers, snaps en andere mobiele zooi dat je niet eens meer weet welk profiel of account nu bij wie hoort. Gewoon iedereen even een berichtje sturen en je hebt de boel zo weer op orde. Slechts een van deze nieuwe contacten maakt indruk en is serieus date materiaal.

Samen: Je bent weer eens flink aan het overdenken waardoor je twijfels, onzekerheden en problemen creëert die er eigenlijk helemaal niet zijn. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus stop met piekeren en geniet van alle leuke dingen die er wél echt zijn. Kortom, weg met die scenario's.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je hoeft weinig moeite te doen voor een beetje extra aandacht deze week. Je vraagt je alleen wel af waarom het altijd de types zijn die je zelf niet leuk vindt, die zich zo voor je uitsloven. Als ze überhaupt kans bij je willen maken, kunnen ze je beter compleet negeren. Dan wil je ze namelijk wél.

Samen: Je partner is (nog steeds) helemaal verliefd op de kleine gebaren die je maakt, de gezichten die je trekt en de dingen die je zegt. Juist op de momenten dat jij je hier niet van bewust bent. Het maakt je schattig en uniek. Nu alleen die duivelse moodswings nog eruit en je bent bijna perfect.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Je staat open voor wilde avonturen, maar als iemand daarnaast geen goed gesprek kan voeren is het niet de moeite waard. Juist het feit dat iemand jou kan laten lachen, je tot nadenken aanzet én je op andere manieren mentaal kan uitdagen vind je razend sexy.

Samen: Vanwege de communicatie die er met de dag op vooruit gaat, verbetert ook jullie relatie. In plaats van over en weer te strooien met verwijten wordt er nu rustig en duidelijk met elkaar gepraat over wat er minder goed gaat en wat eventueel anders kan. Minder ruzie, meer romantiek, precies wat je wil.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #34

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Je wil liever een beetje speels flirten en af en toe play-daten dan daadwerkelijk een relatie opbouwen met iemand. Je realiseert je maar al te goed dat juist de beginfase van een relatie het spannendst is. Daarna wordt het voorspelbaar en saai en komen er irritaties. Liever schuif je dat moment zo ver mogelijk voor je uit.

Samen: Je gedachten dwalen steeds vaker af naar iemand die niet je partner is. Dit doet de relatie geen goed, Maagd. Het idealiseren van een ander gaat altijd ten koste van je huidige lief. Als je bepaalde eigenschappen van de ander mist in je geliefde, bekijk dan ook eens wat je geliefde wel heeft en die ander niet.

Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Jij hecht momenteel te veel waarde aan je vrijheid om je door iemand te laten strikken. Je bent blij met wat je allemaal voor jezelf hebt opgebouwd en hebt totaal geen zin om dit met wie dan ook te moeten delen. Je wil überhaupt geen rekening houden met iemand. Verantwoording moeten afleggen, ook zoiets.

Samen: Problemen worden opgelost en een ruzie wordt bijgelegd. Jullie realiseren je allebei dat het veel belangrijker is om je op de positieve dingen en de toekomst te richten. Daarover gesproken, dit is een goed moment voor de volgende stap binnen jullie relatie.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Vooral online boek je de grootste successen. Niet alleen vanwege de geweldige selfies die je post, ook de leuke comments die je plaatst en de geinige dm's je stuurt maken deze week flink indruk. Communicatief ben je nu op je top, dus doe hier vooral je voordeel mee.

Samen: Je komt erachter dat je partner met bepaalde issues zat waar jullie niet over hebben gesproken. Door bepaalde dingen nu alsnog bespreekbaar te maken, is het einde van een dip in zicht. Misverstanden in de naaste toekomst voorkomen jullie door niets op te kroppen en op tijd jullie laadklep open te gooien. En ja, dat geldt ook voor jou.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je staat momenteel wagenwijd open voor een leuke, nieuwe relatie. Juist als je het niet verwacht, slaat de liefde in als een bom. Als je je nergens op focust en niets forceert, wordt je verrast en overvallen. Op een leuke manier natuurlijk. Surprise! En het is ook nog eens helemaal je type, asjemenou.

Samen: Vergeven en vergeten is iets waar je weinig moeite mee hebt en wat al eerder jullie relatie heeft gered. Zelfs herinneringen aan minder leuke tijden met je lief weerhouden je er niet van om er samen nog steeds het beste van te maken. Echte liefde overwint alles, zeggen ze. Jij bewijst dat het waar is. Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Hoewel degenen die jou benaderen echt wel aantrekkelijk zijn, missen ze de extra's die jou daadwerkelijk verliefd maken. Gevalletje mooi huis, niemand thuis. Knap uiterlijk, weinig inhoud. Meer dan een oppervlakkig gesprekje zit er helaas niet in. Even verder kijken nog.

Samen: Veel van hetzelfde momenteel in huize Steenbok. Waar je het aan de ene kant prima vindt dat alles rustig voortkabbelt, mis je aan de andere kant ook een beetje variatie. Huur een bootje, ga fietsen in de bossen, boek een dagje spa of doe iets anders wat jullie allebei leuk vinden. Hangen in sleur kan altijd nog.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je bent vaak weg van huis, gaat er lekker op uit en geniet volop van de buitenlucht en je vrijheid. Eigenlijk heb je ook helemaal geen zin om dit soort dingen met een partner te doen. Je moet er niet aan denken. Gezeur in je nek over hoever het wel niet is en hoelang het allemaal wel niet duurt. Brr.

Samen: Te veel met je vrienden op stap, te veel flirten, te veel drinken, te veel liken: je doet van alles momenteel en van alles volgens je partner te veel. Heel misschien heeft je geliefde wel een punt en leef je momenteel alsof je single bent. Als dat is wat je wil, is het tijd om open kaart te spelen óf je gedrag per direct aan te passen aan de relatiestatus die je hebt.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Als je al een beetje met iemand aan het praten en flirten was, is dit een goed moment om een beetje meer de diepte in te gaan. Zit er misschien meer in dan dit speelse contact? Wat jou betreft wel, dus hoogste tijd om de ander ook gewoon maar eens te vragen hoe de vlag erbij hangt.

Samen: Hoewel je nog steeds knettergek bent op je lief komt dit er lang niet altijd als zodanig uit. Soms heb je moeite om je gevoelens te uiten of om te zeggen dat je blij met – of trots op je partner bent. Juist dit soort dingen vindt de ander maar wat fijn om te horen. Jij toch ook?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Mijn eerste keer met een vrouw was met een vriendin' Ram 21 maart - 20 april Single: Het wordt weer eens tijd voor een flirt waarbij je ook echt iets voelt. Degene die je binnen hengelt, moet dus echt het neusje van de zalm zijn. En jij bent natuurlijk zelf ook de crème de la crème. Nog even naar de kapper, nieuwe make-up, spannende lingerie aan en gaan met die banaan.

Samen: Je lief voelt zich een beetje ondergewaardeerd of is zelfs bang dat je hem/haar/hen niet meer zo leuk vindt als in het begin. Tijd om je poepje weer even gerust te stellen en zomaar uit het niets even lekker te grijpen en helemaal af te lebberen. Het zijn de kleine dingen die het doen.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen