Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #34

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #34

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

21 augustus 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

21 augustus 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je kunt wel stiekem dat verschrikkelijk lekkere ding op afstand blijven bewonderen, maar als je jezelf niet laat zien, weet de ander ook niet dat je bestaat. En met laten zien bedoelen we natuurlijk niet een hele batterij zwaar gefilterde selfies posten op Instagram. Laat zien wie je echt bent Stiertje. Lief, leuk, grappig, bijzonder, geen dertien in een dozijn wifey material.

Samen: Er zijn wat puntjes die samen besproken moeten worden. Ook al denk je dat nu niet het juiste moment is om het naar voren te brengen, is het toch beter om gewoon maar even door de zure appel heen te bijten. Dan heb je het tenminste maar gehad. Daarbij, voor gedoe als dit is er nooit een echt geschikt moment.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Iemand van wie je hoge verwachtingen had, blijkt deze helaas niet te kunnen waarmaken. Jammer, maar niemand zei dat deze persoon jouw prins(es) op het witte paard zou zijn, dat heb je er helemaal zelf van gemaakt. En weet je Twin, prinsen en prinsessen op witte paarden bestaan sowieso alleen in sprookjes.

Samen: Typisch zo'n week waarin er van alles misgaat en niets loopt zoals je hoopte. Wat is er dan fijner dan dat er thuis iemand op je wacht bij wie je heerlijk even je hart kunt luchten en die een kop thee of koffie voor je zet. Wat? Doet je lief dat niet? Lekker dan. Nog een ergernis erbij.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Je krijgt meer zelfvertrouwen en wordt op een leuke manier ook steeds een beetje brutaler in de liefde. Het boeit je steeds minder wat anderen van je vinden en juist daardoor voel je je vrijer om te flirten. Er komen dingen uit je mond die je voorheen nooit had durven zeggen. En het is nog grappig ook.

Samen: Je lief voelt zich niet zo prettig waardoor het zowel thuis als op het werk niet zo lekker loopt. Blijf vooral kalm, toon begrip en geef je partner steun daar waar het nodig is. Je geliefde zal dit moment niet vergeten en het nog lang blijven waarderen. En anders herinner jij je wederhelft er later nog wel even aan.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Juist op het moment dat je niet echt meer in de liefde gelooft en je eigenlijk alleen nog maar voor het spel en de lust gaat, kom je iemand tegen die het allebei voor jou heeft. Een enorme emotionele klik én een gruwelijk lekker lijf. Moet je ineens toch hard je best doen.

Samen: Net als het helemaal gezellig is tussen jou en je lief word je overvallen door een vlaag van onzekerheid en word je jaloers. Helaas weet je jezelf niet te beheersen en maak je een opmerking die bij je partner compleet verkeerd valt. Het gevolg is een flinke bak herrie en een enorme lading verwijten over en weer. Weg gezelligheid.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #33

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Hoewel je toe bent aan een nieuwe liefde, wil het helaas nog niet echt lukken om het serieus met iemand te proberen. Wellicht heeft dit iets te maken met je manier van flirten. Je komt nog net niet met een ring aanzeilen. Rustig aan, Maagd. Rustig aan.

Samen: Er steken zich hier en daar wat problemen de kop op die je het liefste zou negeren. Toch zal je kop in het zand steken er juist voor zorgen dat het alleen maar erger wordt. Door een goed gesprek kun je voorkomen dat het uit de hand loopt en is het tij nog te keren. Mits jullie dit allebei willen natuurlijk.

Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Je ontvangt een uitnodiging voor een verjaardag of feest waar je eigenlijk totaal geen zin in hebt. Toch is dit de plek én de gelegenheid waar je misschien je grote liefde tegen het lijf loopt. Als je niet gaat, zal je nooit weten wat je hebt gemist. Nu maar hopen dat je aanstaande grote liefde niet afzegt.

Samen: Dit is een heerlijke week om er samen tussenuit te knijpen. Het liefst zonder vrienden of familie erbij, gewoon even jij en je lief. Vooral als er onlangs sprake is geweest van miscommunicatie is dit het moment dat jullie van eerder gemaakte fouten hebben geleerd en helemaal tot elkaar komen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Zorg dat je er elke dag én avond uitziet om door een ringetje te halen. De kans dat je iemand tegenkomt die jouw hart sneller laat kloppen is zeer groot en dan is het wel zo fijn als je er op dat moment uitziet om op te vreten. Ook thuis? Ja joh. Lekkere postbezorg(st)er!

Samen: Jij en je partner worden samen gevraagd voor een feestje of voor een gezellige avond bij vrienden. Precies wat jullie nodig hadden. Neem de uitnodiging aan en geniet van een heerlijke onbezorgde avond. Grote kans dat jullie (weer) dolverliefd naar huis gaan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Vervelende ervaringen uit het verleden weerhouden je om je open te stellen voor een eventuele nieuwe relatie. Jammer, want er komen binnenkort leuke mensen en een mooie kans op liefde op je pad. Het is zelfs mogelijk dat je voor een belangrijke keuze komt te staan; zeg maar nee, dan krijg je er twee.

Samen: Jij en je lief stevenen recht op een enorme sleur af. Naar jouw mening is dit vooral te wijten aan je partner die momenteel nergens voor in is en alleen maar wil niksen en suffen. Maak zelf leuke plannen of organiseer een dagje uit. Als je eenmaal iets hebt geboekt, zal je partner vast geen 'nee' zeggen. Tenzij het een enorme ass is. Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Weinig nieuws onder de zon voor jou deze week. Als je nog happy single bent dan blijf je dit nog even en als je met iemand praat zonder dat dit voorlopig ergens toe leidt komt hier ook geen verandering in. Tenzij je de ander uit je contacten gooit natuurlijk. De keuze is aan jou, geef je het nog een kans of ben je deze persoon zat?

Samen: Het gaat er momenteel een beetje saai aan toe binnen de relatie. Of dit nu komt door de vermoeidheid of dat het vlammetje tussen jullie langzaam begint uit te doven, het is hoe dan ook tijd voor actie. En voor een goed gesprek, zodat je in elk geval weet dat jullie nog steeds hetzelfde willen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Als je niets te verliezen hebt, heb je vooral iets te winnen. Hoogste tijd om de gok te wagen. Verzamel al je moed en stap op degene af die het hoogst op je verlanglijstje staat. Zorg dat je met een geweldig voorstel op de proppen komt dat je love interest niet kan weigeren en hengel binnen die trofee.

Samen: Je staat voor een keuze of zit zelf gewoon niet zo lekker in je vel. Hoe dan ook kun je wel wat steun of advies van je lief gebruiken, wat je schatje dan ook met liefde geeft. Fijn om even een dozijn eieren te kunnen leggen en een luisterend oor te vinden op het moment dat je dit het hardst nodig hebt.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Het contact met de mensen om je heen verloopt nogal moeizaam. Er is veel sprake van onbegrip, meningsverschillen en misverstanden. Zeker geen ideaal moment om eens gezellig op date te gaan. Trek je even terug, doe iets voor jezelf en ontspan. Waarschijnlijk ben je ook gewoon een beetje moe.

Samen: Waar het vertrouwen in je lief afneemt, neemt jouw eigen onzekerheid vooral toe. Een onhandige combinatie die de relatie doorgaans niet bevordert. Focus jezelf vooral op de lieve, leuke dingen die je partner kort geleden nog tegen jou heeft gezegd, haal leuke herinneringen van jullie samen op en wees vrolijk en positief. Niemand wil een partner die zeurt.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Mijn eerste keer met een vrouw was met een vriendin' Ram 21 maart - 20 april Single: Iemand in je omgeving (of online) vind jou erg leuk en de interesse is zowaar wederzijds. Kom op, Ram. Jullie hebben nu wel lang genoeg om elkaar heen gedraaid. Hoogste tijd voor de volgende stap, daten en de rest! Grote kans dat hier binnen de kortste keren een geweldige relatie uit voortvloeit.

Samen: Je hebt de neiging om er vaker alleen of met je vriendinnen op uit te gaan dan iets te ondernemen met je geliefde. Daarbij heb je ook nog eens flink wat werk te doen waardoor je partner momenteel ergens op de derde plaats staat. Dat is minder dan je lief verdient. Just saying…

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen