Krul d'r in: de permanent maakt dit jaar een grote comeback en deze celebs zijn het bewijs

Beauty

Krul d'r in: de permanent maakt dit jaar een grote comeback en deze celebs zijn het bewijs

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

22 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

22 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus geen make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: de permanent.

De permanent staat op het punt terug te keren. Ja, écht. Als we afgaan op het haar van beroemdheden, kan dit wel eens één van de meest onverwachte haartrends van 2023 worden.

Lees ook: Jennifer Aniston zweert bij déze populaire shampoo voor gezond en stralend haar

Celebs zijn dol op de permanent Zo spotten we Emily Ratajkowski met volumineuze discokrullen op een parfumevent en maakte Katie Holmes de straten van New York onveilig met deze hairdo. Effe terug naar Katie Holmes. Zij maakte echt een statement. Ze wijkt namelijk amper af van haar kenmerkende bruine, halflange haarlooks. Dus luister, als zij denkt: 'Let's try a perm', dan is het menens. De permanent gaat een grote come-back maken. Hoe ze 't permanentje rockte? Nou, in een nonchalante zijscheiding. Love it. Het fleurde haar outfit direct op.

Katie Holmes Perm Hairdo

Durf jij het aan? Hoe je het nou wendt of keert, de permanent is terug. Het is een hele tijd uitgebleven (bedankt professionele haarkrul tools) maar voor mensen met stijl haar is het een aantrekkelijke trend. Heb je namelijk stijl haar, dan zal je ’t wel herkennen: krullen blijven maar één dag zitten (of soms maar een paar uur). Als je wil dat je krullen voor een langere tijd blijven zitten is dit dan ook een goede optie. Blijf je haar echter wel goed onderhouden, zo'n permanentje is leuk - maar kan je haar op lange termijn beschadigen. Ga je deze celebs volgen in deze trend? Of hou je het bij je krultang? Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten