Blije wenkies: conditioner in je wenkbrauwen levert dít geweldige resultaat op

Beauty

Blije wenkies: conditioner in je wenkbrauwen levert dít geweldige resultaat op

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 januari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Pexels

Gepubliceerd op

22 januari 2024 om 17:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten, beeld Pexels

Haar, je doet er een heleboel voor. Shampoo, af en toe een masker en elke keer weer conditioner. Maar wist je dat je wenkies die verzorging ook nodig hebben? Dit is waarom je conditioner in je wenkbrauwen moet doen. 

Of je nou dikke, dunne, lange, korte, gladde, stugge, donkere of lichte wenkies hebt, hoe ze eruit zien is bepalend voor je gezicht. Daarom doen we er ook alles aan om deze dames er gezond uit te laten zien. En daar hoort dus ook een goede was- en conditionerbeurt bij. Worden ze blij van.  Lees ook: Vraag het Beauty Editor Xana: 'Hoe reinig je make-up kwasten en waarom is dat nodig?'

Voordelen genoeg Een gezonde brauw, is een blije brauw zeggen we maar altijd. En naast het plukken, poederen en kappen, is dus ook het verzorgen een must. Een van de manieren om dat te fixen: elke dag conditioner gebruiken. 'Hoe moet dat helpen dan?' Denk je misschien. Nou heel makkelijk. In conditioners zitten peptides, moleculen die ervoor zorgen dat je haren niet snel uitvallen. Hupsakee, eerste voordeel. Daarbij zitten er veel stoffen in die ook in wenkbrauwserums zitten. Gaan ze dus lekker van groeien. Zeker als je je van nature karige wenkies wat groter wil laten groeien, is dit dus een lekkere truc. En, net zoals met gewone conditioner, beschermt het je haren. Niet verkeerd dus.  Schone zaak Of je direct na de eerste keer conditionen een volledige unibrow kan groeien? Nou nee, helaas niet. Het heeft even de tijd nodig. Maar na een aantal maandjes religieus je brauwtjes insmeren, veranderen ze als het goed is van een paar enkele haren naar een hele rups. En daarna kan jij die weer helemaal plukken zoals je ze het liefst wil zien. Of dan nou nineties-dun is of oermens-couture, aan jou de keus. En nog effe voor de inspiratie zijn dit onze drie favoriete conditioners. Graag gedaan.

Onze favoriete conditioners

1. Revitabrow Advanced, €92,50

Wenkbrauw conditioner - Revitabrow

SHOP NU 2. BAE-ALL-DAY Eyebrow Conditioner, €17,50

Wenkbrauw conditioner - Baebrow

SHOP NU 3. Brow Conditioner, €65

Wenkbrauw conditioner - Orphica essentials

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Wil je ook lezen

Shop beauty producten