Meld je nu aan: leer nagels lakken als een pro in de &C store

Beauty

Meld je nu aan: leer nagels lakken als een pro in de &C store

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 september 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

15 september 2023 om 18:00

Een fijne kleur op je nagels kan een hoop doen. Vrolijke handen om je cocktail mee aan te pakken op een zonnig terras, een verzorgd lakje om dromerig naar te staren tijdens die laatste uren van je werkdag of een pop of colour tijdens een avondje dansen. Welke kleur je ook kiest, fijn als ‘ie lekker lang blijft zitten.

Lekker lakken Misschien herken je het wel: net je nagels in een fris kleurtje gelakt en binnen een mum van tijd zie je dat het eerste hoekje er alweer af is na één keer de vaatwasser uitruimen. Gelukkig weet het merk Pink Gellac hier wel raad mee. Want met hun gellak producten breng je met groot gemak een kleur aan op je nagels en heb je er vervolgens veertien dagen geen omkijken naar. En geloof ons: het aanbrengen van gellak is helemaal niet lastig en is zo gepiept. Echt iedereen kan het. Ook jij. Beloofd.

Lang plezier Om thuis makkelijk en snel het beste gellak-resultaat te behalen creëerde Pink Gellac de ultieme kit met álles erin wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan. Het enige dat jij hoeft te doen is je favoriete kleur uitkiezen. En nog meer mooi nieuws, want met meer dan 230 kleuren is er altijd een perfect match voor iedere gelegenheid. Hoera!

Pink Gellac

En nu jij Lijkt het je leuk om het een keertje te proberen? Dat kan! Op vrijdag 20 oktober slaan Pink Gellac en &C de (gelakte) handen ineen en vindt er een Pink Gellac Live Masterclass Event plaats. Deze masterclass wordt gehost door Pink Gellac en de experts leren je tijdens deze sessie alle fijne kneepjes van nagels lakken. Je wordt geïnspireerd om te creëren. Lekker lakken. Snel, makkelijk en hartstikke mooi. Easy does it!

Meld je aan Dit wil je echt niet missen, dus meld je snel aan via dit formulier, want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard geheel in stijl in het roze &C kantoor. Wij zetten de koffie vast voor je klaar.

De geselecteerde deelnemers krijgen een knetterfijne Pink Gellac Starterset toegestuurd om alvast thuis te oefenen. Geloof ons nou maar. You’ll nail it!

Pink Gellac

Dit is een samenwerking met Pink Gellac.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen