Anna Nooshin heeft sinds ze moeder is een bijzonder beautyritueel: 'Tegen de wallen'

Beauty

Anna Nooshin heeft sinds ze moeder is een bijzonder beautyritueel: 'Tegen de wallen'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

21 maart 2024 om 11:00

Gepubliceerd op

21 maart 2024 om 11:00

In de nieuwe podcastserie No Filter Needed gaat influencer Rianne Meijer samen met IT Cosmetics en &C in gesprek met inspirerende mensen. Het thema van de podcast: confidence. Hoe zelfverzekerd zijn haar gasten? Wat doen ze als ze wat minder lekker in hun vel zitten? En wat niet? Ze houden zichzelf letterlijk en figuurlijk een spiegel voor. Onder meer Rikkie Kollé en Jade Anna schuiven aan. Maar eerst: Anna Nooshin.

Anna Nooshin kennen we natuurlijk al jaren als ondernemer en content creator, en daar is sinds kort een rol bij gekomen: die van moeder. Op het moment van opnemen is dochtertje Nala nog maar vier weken. Ook Rianne is nog niet zo lang moeder, van zoontje George. Genoeg om over te praten dus, en terwijl ze dat doen maken Rianne en Anna zich klaar voor de dag. Dat doen ze met make-upproducten van IT Cosmetics.

Confidence zit in het DNA van IT Cosmetics. Hun missie is dat iedereen in de spiegel kijkt en ook zijn imperfecties leert omarmen. Hun make-up producten kunnen daarbij helpen want IT Cosmetics is skincare first. Die zijn gemaakt in samenwerking met plastisch chirurgen en dermatologen en daardoor mega-effectief. Je straalt en daarmee krijgt niet alleen je huid maar ook je zelfvertrouwen een boost. 

Intens Zekers moeders (to be) kunnen soms wat extra zelfvertrouwen gebruiken. Er zijn dames die zich on top of the world voelen tijdens en na hun zwangerschap, maar er zijn ook vrouwen voor wie het tegenovergestelde geldt. Niet zo vreemd ook. Je bent aan de ene kant dolgelukkig, maar aan de andere kant: je lichaam verandert, de hormonen gieren door je lijf, je krijgt misschien wel een slechte huid, striae, bent moe en emotioneel.

Ook Anna vond zwanger zijn best pittig: 'Ik vond het moeilijk om fysiek zo afhankelijk te zijn. Ik ben ook best klein, dus dan is zo’n grote buik niet zo comfortabel. En ik had het ook mentaal wel zwaar. Al die hormonen, die vond ik zo intens.'

Nieuw lichaam Eenmaal bevallen heb je te maken met lichamelijke ongemakken als slaapgebrek en kraamtranen. Bovendien mag je de eerste paar weken niet sporten. En intussen zie je op social media de ene na de andere kersverse moeder in no time weer strak in haar vel zitten. Oók niet echt bevorderlijk voor je zelfvertrouwen.

Laten we je geruststellen: het is hartstikke normaal dat je na de bevalling negen maanden tot een jaar nodig hebt om weer (enigszins) de oude te worden. Fysiek en mentaal. En heus, ook influencers hebben hun onzekerheden. J.Lo liet onlangs weten dat ze na haar zwangerschap struggelde met haar lichaam, en ook Anna moet haar nieuwe lichaam nog leren kennen. 'Het is nog niet zoals het was. Niet beter of slechter. Het is allemaal wat zachter.'

IJskoude tip Wat Anna helpt om zich zekerder te voelen? Nou, een zonnige plek zou wonderen doen. Maar ook: even de tijd nemen om zichzelf te verzorgen. Dat kan door make-up op te doen: 'Dan doe ik een beetje concealer op, blush, olie op m’n lippen. Dat kan al in 2,5 minuut.' Maar Anna heeft tegenwoordig ook een truc waarbij geen kwast aan te pas komt: 'Ik ga elke ochtend met een ijsblokje over mijn gezicht, tegen de zwelling en wallen.'

Wij houden het bij make-up. Deze producten hebben Anna en Rianne gebruikt:

Anna Nooshin Confidence In An Eye cream, Je ne se quoi Lip Balm, CC+ Cream Nude Glow in Light Medium, Bye Bye Dark Spots Concealer (brightening) in 22 Light Neutral en 32 Medium Warm, Bye Bye Dark Spots Concealer (contour) in 60 Deep Warm, Superhero Eye Shadow Stick in Fearless Umber, Bye Bye Pores Bronzer, Superhero Mascara, Brow Power Pencil in Universal Taupe, Heavenly Luxe™ Dual Airbrush Concealer Brush #2, Bye Bye Pores Blush in Je Ne Sais Quoi, Superhero No Tug Gel Eyeliner in Brilliant Brown.

Rianne Meijer Confidence In A Cream, CC+ Cream Nude Glow in Light, Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7, Bye Bye Dark Spots Concealer (contour) in 53 Rich Neutral, Bye Bye Pores Bronzer, Superhero No Tug Gel Eyeliner in Brilliant Brown, Superhero No Tug Shadow Stick in Silk Armour, Bye Bye Pores Losse Poeder, Superhero Mascara.

IT Cosmetics is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Alle afleveringen van No Filter Needed beluister je via je favoriete podcast-app.

Dit is een samenwerking met IT Cosmetics.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Beauty