Wat schoenspiratie nodig? Deze sneakers zijn helemaal hot deze zomer

Style

Wat schoenspiratie nodig? Deze sneakers zijn helemaal hot deze zomer

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 12:00

Gepubliceerd op

23 mei 2024 om 12:00

De zomer is de tijd van slippers en sandalen, maar wat als jij helemaal geen zin hebt om je blote tenen te showen? Geef jou maar gewoon sneakers. Maar dan komt de volgende vraag: welke draag je in de zomer? Tenminste, als je eens wat anders dan witte airforces wilt.

Ja, die airforces zijn een staple, maar voor de afwisseling hebben we wat goede opties voor je verzameld. Lees ook: Schmutzige schoenen? Zo worden je sneakers weer spierwit

1. Asics Ook een goede basic, maar net even anders. Dit is echt de leukste dad shoe op de markt van dit moment, vooral de modellen Gel-Nimbus 9 (links) en de Gel-Nyc (rechts). Er zijn ook allerlei varianten met leuke kleuren, waarmee je elke zomerjurk, rok of skort opfleurt. En het allerbeste? Ze lopen superlekker. Win-win.

Asics schoenen

2. New Balance De klassieker van dit jaar: de New Balance. Als je een retro 'Adam Sandler-schoen' wil, dan is dit de juiste. Ga in dit warme weer niet voor de standaard edities, maar kies een hippe kleur als deze oranje eyecatchers. Dat model heet U574, die op links 1906. Zo ben je stylish en comfortabel, ook als het zweet onder je oksels klotst.

New Balance sneakers Nike

3. Onitsuka Tiger Deze gekleurde sneakers - dit model heet Mexico 66 - herken je misschien wel uit de iconische Kill Bill-films, waar ze voor het eerst populair werden bij het wereldwijde publiek. De Japanse schoenen heb je in alle kleuren en patronen waar je maar aan kan denken. Bloemen? Hebben ze. Groen? Hebben ze. Deze Y2K-dingen zijn ideaal om wat kleur toe te voegen aan je zomerse outfits.

Onitsuka tiger – Mexico 66 sneakers

4. Puma Om precies te zijn: de Puma Palermo's. Oftewel: het neefje van de Adidas Gazelle. Deze disco-achtige schoenen zijn er in allerlei funky kleuren. Van roodroze tot geelgroen: het is er. Zo heb je eindelijk een toffe blauwe sneaker die past bij dat blauwe jurkje dat je al tijden in de kast hebt hangen, maar nooit aandoet. Hup, uit de kast halen die handel.

Puma Palermo schoenen

5. Alles Adidas Als we 't dan toch over de Adidas-schoenen hebben... Die dingen zijn leuk, alleen loopt op dit moment de halve wereld ermee. Extra leuk om op zoek te gaan naar apartere varianten, zoals de Better Scarlet Campus 00's of deze blauwgele Gazelles.

Adidas sneakers

Lange warme avonden, wandelen naar de ijssalon, dat kan perfect met deze toffe sneakers. Loop jij de zomer al tegemoet?

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte filmfreak, zeker als het gaat om de Harry Potter-films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen