Vliegt de winkels uit: deze klassieke zonnebril is terug van weggeweest

Style

Vliegt de winkels uit: deze klassieke zonnebril is terug van weggeweest

Ismay Gijsen
Door

Ismay Gijsen

Gepubliceerd op

17 juli 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

17 juli 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

We hebben de afgelopen seizoenen allerlei zonnebrillen voorbij zien komen: van snelle planga's tot oversized exemplaren die bijna je hele gezicht bedekken. Op zoek naar iets tijdloos? Deze gouwe ouwe is weer helemaal terug van weggeweest.

We hebben het over de Wayfarer zonnebril van Ray-Ban, een hoekig montuur dat al sinds 1952 bestaat. Onder anderen Olivia Wilde, Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Emily Ratajkowski, Nichole Richie en Taylor Swift werden gespot met het ding op hun neus.

Handelsmerk Voor Taylor Swift is de bril zelfs een tijd lang haar handelsmerk geweest. Zo droeg ze 'm tijdens de promovideo van Wildest Dreams en in de videoclip van 22. Ook bij Jennifer Lawrence is de bril vaste prik: tijdens de persmarathon van No Hard Feelings verschijnt ze steevast met de Wayfarer op.

Wanneer je iets regelmatig voorbij ziet komen bij verschillende Hollywoodsterren, weet je al hoe laat het is. Een nieuwe trend is geboren. Of herboren, in dit geval. Erbij lopen als een celeb? Het liefst wil je een zwart exemplaar scoren, al is-ie er ook in het blauw, oranje, donkergrijs en bruin. Het zwarte, klassieke model met grijze glazen kost je 155 euro.

delen
Ismay Gijsen

Ismay (1996) is verslaafd aan organize video's op TikTok, maar kan zelf niks opgeruimd houden. Haar zuurverdiende centen geeft ze het liefst uit in een restaurant of aan een item dat op haar veel te lange wishlist met skincare prijkt.

Meer van deze auteur

Meer Style