Vliegt de winkels uit: deze twee comfortabele pyjama's zijn perfect voor Valentijn

Style

Vliegt de winkels uit: deze twee comfortabele pyjama's zijn perfect voor Valentijn

Laudonne Roos
Door

Laudonne Roos

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

11 februari 2024 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Valentina Vos

Op de dag van de liefde hijs je jezelf natuurlijk in je mooiste - of meest sexy - outfit om op date te gaan. Maar aan het eind van de dag trek je toch weer je pyjama aan, en ook dan wil je er leuk uit zien. Heb jij even geluk dat wij wat leuke sets hebben gevonden.

De twee katoenen pyjamasets zijn perfect om lekker op de bank te kruipen en je favoriete romcom te kijken. Mocht je met een partner een filmavondje houden is dit volgens ons dé kans om eindelijk klassiekers zoals Pride and Predjudice en How To Lose A Guy In Ten Days te kijken. Licht gedwongen misschien, dat wel.

Lees ook: Win een couples óf singles box vol lingerie, speeltjes en vermaak van € 500

Romantische kleuren Om er mooi uit te zien dragen we vaak een mooi - maar oncomfortabel - lingeriesetje. Maar mooi hoeft niet ten koste te gaan van jouw comfort, mocht je dat niet willen. Daarom zijn deze twee setjes van H&M perfect voor de dag van de liefde - en eerlijk, daarna willen we ze ook gewoon dragen. Beide H&M setjes zijn mega populair op sociale media, dat is wel te zien aan de video's met duizenden views.

De witte blouse en de bijpassende korte broek is hélemaal in de Valentijn sfeer met die kleine rode hartjes. Door de korte broek en katoenen stof is het niet te warm om lekker tegen je lover aan te kruipen. Je betaalt 35,99 euro voor de complete set.

Het tweede roze setje heeft ook de ultieme Valentijns look. Deze set kost ook 35,99 euro, en is tevens beschikbaar in het lichtblauw. De lichtroze kleur is ontzettend trending, nu de coquettestijl populair is.

Dus je hoeft niet je beste jurk en parels uit de kast te halen voor een goede Valentijnsdag, met deze pyjama's kom je er ook wel. 

delen
Laudonne Roos

Laudonne (2002) is tekststagiair bij &C en een ware 'geek'. Ze is een echte film-freak, zeker als het gaat om de Harry Potter films. Hoewel de boeken natuurlijk beter zijn. Als ze geen films kijkt geeft ze haar hele salaris uit aan make-up en skincare bij de Sephora.

Meer van deze auteur

Meer lezen