Vliegt de winkels uit: deze cleansing oil zuigt het vuil uit je poriën

Style

Vliegt de winkels uit: deze cleansing oil zuigt het vuil uit je poriën

Meike van Zandvoort
Door

Meike van Zandvoort

Gepubliceerd op

10 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

10 december 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

De skincare producten vliegen je om de oren, maar je kunt ze gerust allemaal laten gaan. Er is maar één olie cleanser die je volgens TikTok écht niet wil missen, en wij weten welke.

De Heartleaf Pore Control Cleansing Oil van het Koreaanse merk Anua zou namelijk wonderen verrichten. En je kunt 'm nu gewoon krijgen vanuit Nederland.

Olie cleanser van je dromen Zoals bij de meeste cleaners, was je met dit Koreaanse product alle make-up, zweet en viezigheid van je gezicht. Maar er is meer: deze olie cleanser verwijdert ook blackheads en witte koppen. En niet morgen of overmorgen, maar vandaag. Gewoon à la minute. Dat zou onder andere moeten komen door het mengsel van voedende plantaardige oliën, waaronder jojoba-, olijf en druivenpitolie. Het resultaat? Een frisse, glanzende en gehydrateerde huid. Kom maar door.

Cleansing oil

Koreaanse skincare Het geheim zou 'm vooral zitten in het heartleaf-extract. Je weet wel, uittreksel van die plant met de hartvormige bladeren. Dit ingrediënt kalmeert de huid, zorgt ervoor dat-ie vrij kan ademen en reguleert de huidbarrière. En dat voor € 19,95. Lees ook: Vliegt de winkels uit: Zeemans comfy joggingpakken gaan viraal en zijn perfect voor de winter

Aanbrengen is trouwens ook niet te moeilijk. Doe twee tot drie pompjes in je droge handen en masseer de olie cleanser zachtjes over een droog gezicht. Voeg een paar druppels lauwwarm water toe en ga door met masseren, tot de olie in een melk verandert. Hoef je het daarna alleen nog maar van je gezicht te spoelen. Kleine moeite, groot plezier.

delen
Meike van Zandvoort

Meike van Zandvoort (2000) is tekststagiair bij &C en schrijft omdat ze verder voor geen meter kan rekenen. Ze aait elke kat die ze op straat tegenkomt, koopt het liefst elke dag een nieuw boek en wordt het allergelukkigst van een blauwe lucht.

Meer van deze auteur

Meer lezen